آی پی امداد
abtahi

تاپيك مدارات ساده الكترونيكي براي مبتديان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد بزرگوار . اگه براتون امکان داره من می خواستم بدونم چه طور میشه 10 تا استوانه کوچیک فلزی رو کنار هم گذاشت و آنها باهم شروع به چرخش کنند و به شه سرعت چرخش اونها را ( البته باهم ) نتظیم کرد ؟ و کاری کرد که در عین حال یک مقدار گرم بشوند و بتوان میزان این گرم شدن را نیز تنظیم کرد ؟مثل چیزی که در کمربند های لاغری هست البته نمی خوام لرزش اونها را داشته باشه فقط اینها به طور ساده بچرخن و گرم هم بشوند . خیلی ممنون می شم اگه مدارشو براتم بذارید . زندگیتون شیرین و در پناه حق باشید #$v686
با سلام :
عزيزم به نظر ميرسد با بهره گيري از سيستم هاي مكانيكي راحت تر ميتونيد به نتيجه برسيد و اقتصادي تر هم در مياد كافيست كه يك موتور با قابليت كنترل سرعت داشته باشيد كه در تاپيك مدارات الكترونيك و پروژه هاي .... اپلود شده و اپديت هم ميكنم و مداري براي كنترل حرارت كه بازهم در همون بخش ها {كنترل حرارت با lm35 } موجود هست بخش هاي فوق را مطالعه و با يك سيستم مكانيكي {يك صفحه دوار قابل كنترل سرعت كه بتوان روي ان لوله هاي فوق را جاسازي كرد و كل انرا در يك محفظه و المنت ...جهت كنترل حرارت قرار داد } و يك موتور انرا به حركت در مياره و حرارت و سرعت نيز قابل كنترل ميشه .
{در صورت تاكيد به بهره گيري كامل از مدارات الكترونيك براتون پرهزينه و..... خواهد بود } .
با تشكر .
موفق باشيد .

mus

کاربر vip
کاربر
2009-04-13
21
48
با سلام:
دوست عزيز هر كدوم از دو مدار پيشنهادي را كه دوست داشتيد استفاده كنيد نوع اول بدون ترانس و عايق ازبرق شهر نيست پس احتياط از خطر برق گرفتگي را لحاظ كنيد ولي نوع دوم با ترانس و حفاظت از خطر فوق مي باشد .
با تشكر .
موفق باشيد .

استاد عزیز من میخوام یک شارژر باطری قلمی رو بدون استفاده از ترانس برق شهری با استفاده از این مدار راه بندازم .آیا شدنیه؟ سه تا باطری نیم قلمی nimh .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد عزیز من میخوام یک شارژر باطری قلمی رو بدون استفاده از ترانس برق شهری با استفاده از این مدار راه بندازم .آیا شدنیه؟ سه تا باطری نیم قلمی nimh .
با سلام :
بله دوست عزيز امكان پذير ميباشد .
مورد اينكه از برق شهر ايزوله نيست رعايت نكات ايمني را فراموش نكنيد .
موفق باشيد .

mus

کاربر vip
کاربر
2009-04-13
21
48
با سلام :
بله دوست عزيز امكان پذير ميباشد .
مورد اينكه از برق شهر ايزوله نيست رعايت نكات ايمني را فراموش نكنيد .
موفق باشيد .
منظورتون از ایزوله بودن در قسمت خروجی مدار است یا قسمت ورودی؟ ورودی
مدار که داخل جعبه قرار میگیرد ولی خروجی قرار است که با یک سیم به بیرون از
جعبه آورده شود، مثل شارژر موبایل.

reyha

کاربر
2010-05-26
75
131
سلام من یک فرستنده سیمیلتور برای کنترل هلیکوپتر بافرکانس 30 مگاهرتز دارم خواستم بپرسم با این مدار میتونم بردفرستندم و افزایش بدم واگه میشه لطفا نحوه سیمکشیش رو یه توضیحی بهم بدید با تشکر و سپاس فراوان ازشما.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
منظورتون از ایزوله بودن در قسمت خروجی مدار است یا قسمت ورودی؟ ورودی
مدار که داخل جعبه قرار میگیرد ولی خروجی قرار است که با یک سیم به بیرون از
جعبه آورده شود، مثل شارژر موبایل.
با سلام :
کل مدار از برق شهر ایزوله نیست در نتیجه خروجی مدار نیز از نظر نکات ایمنی { خطر برق گرفتگی و اتصال با زمین خطر ناک میباشد } .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام من یک فرستنده سیمیلتور برای کنترل هلیکوپتر بافرکانس 30 مگاهرتز دارم خواستم بپرسم با این مدار میتونم بردفرستندم و افزایش بدم واگه میشه لطفا نحوه سیمکشیش رو یه توضیحی بهم بدید با تشکر و سپاس فراوان ازشما.
با سلام :
دوست عزیز به شماره پست نقشه یا لینک انرا بزارید در خدمت باشیم .
موفق باشید .

reyha

کاربر
2010-05-26
75
131
بازم سلام خدمت دوستان گرامی منظور من این مدار بود که درپست شماره 5 فرمودید.( تقویت و افزایش برد فرستنده هافرکانسهای 30 تا 300 مگاهرتز) البته خودم( نقشه مدارم رو ندارم )یعنی خودفرستنده رو کامل دارم که با کریستال 35 مگاهرتزی کارمیکنه اگه هم نیازه عکس داخل وخارجش و براتون میزارم . هلیکوپتر من با این کنترل هیچ مشکلی نداره فقط تنها ایرادش اینه که وقتی از کنترلر دور میشه یکم قاطی میکنه دوستان من رسیور (کنترلر)2.4gh دارن با آنتنی خیلی کوتاهتر ولی مال من 1متر آنتن داره میخوام بدونم راحی هستش که از شر این آنتن بلندش خلاص بشم یا نه ممنونم از پاسخگوییتون.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
بازم سلام خدمت دوستان گرامی منظور من این مدار بود که درپست شماره 5 فرمودید.( تقویت و افزایش برد فرستنده هافرکانسهای 30 تا 300 مگاهرتز) البته خودم( نقشه مدارم رو ندارم )یعنی خودفرستنده رو کامل دارم که با کریستال 35 مگاهرتزی کارمیکنه اگه هم نیازه عکس داخل وخارجش و براتون میزارم . هلیکوپتر من با این کنترل هیچ مشکلی نداره فقط تنها ایرادش اینه که وقتی از کنترلر دور میشه یکم قاطی میکنه دوستان من رسیور (کنترلر)2.4gh دارن با آنتنی خیلی کوتاهتر ولی مال من 1متر آنتن داره میخوام بدونم راحی هستش که از شر این آنتن بلندش خلاص بشم یا نه ممنونم از پاسخگوییتون.
با سلام :
دوست عزیز پست شماره 5 مربوط به مدار یک تلفن داخلی میباشد . برای استفاده از درج شماره پست مطلب مورد نیاز و یا لینک صفحه مربوطه لطفا از شکل زیر راهنمایی بگیرید در خدمت هستیم . راحتر اینکه لینک صفحه را بزارید .
موفق باشید .

پیوست‌ها

• 43 کیلوبایت بازدیدها: 674
بالا