باسلام مجدد به شما . ببینید من اصلا نمیدونم باید از کجاشروع کنم یعنی منظورم اینه که مدار روباید
جداگانه درست کنم بعد وقتی مدارم رو درست کردم ورودی مدار رو مه 15ولت هستش رو وصل کنم به باطری فرستندم که تشکیل شده از 8 عدد باطری قلمی 1.2 ولتی . حالا بعد که اینکارارو انجام دادم آیا خروجی مدارروباید به آنتنم وصل کنم یا که نه یه آنتن دیگه باید براش تهیه کنم یا شایدم اصلا نباید به آنتنم وصلش کنم . ضمنا یه لطفی بفرمایید اگه دراون جدول برفرض ازفرکانس 100 مگ رو درنطر بگیرم مقدار rfc و l1 و l2 رو دقیقا چه مقداری باید درنظر بگیرم . و آیا اصلا برای فرستندم که 35 مگ هست اصلا میتونم 100 مگ رو در نظر بگیرم. باتشکر از شما.منتظر جوابتون هستم.
با سلام :
- لطف کنید یک عکسی از مدار فرستنده خود را در همینجا لینک یا اپلود کنید تا راهنمایی کنیم
- همچنین شماره ترانزیستورهای مدار هم را درج کنید .
راهنمای استفاده از جدول :
ردیف اول : freq = مشخصه فرکانس کاری فرستنده میباشد
ردیف دوم : P out = قدرت خروجی فرستنده بر حسب دسیبل بیان شده است
ردیف سوم : c1 = ظرفیت خازن شماره یک را به نسبت فرکانس باید انتخاب کنید
ردیف چهارم: c2 = ظرفیت خازن شماره دو را به نسبت فرکانس باید انتخاب کنید
ردیف پنجم : c3 = ظرفیت خازن شماره سه را به نسبت فرکانس باید انتخاب کنید
ردیف شش : L1 = ظرفیت سیم پیچ شماره یک بر حسب میکروهانری در فرکانس مربوطه را نشان میدهد
ردیف 7 : L2 = ظرفیت سیم پیچ شماره دو بر حسب میکروهانری در فرکانس مربوطه را نشان میدهد
ردیف 8 : RFC = ظرفیت سیم پیچ { RFC}بر حسب میکروهانری در فرکانس مربوطه را نشان میدهد
ردیف 9 : Q1 = شماره ترانزیستوری که باید درفرکانس مربوطه انتخاب و بکار گیرید
بااین حساب در فرکانس 100 مگ خازن یک 68 پیکوفاراد و خازن 2 10 پیکو و خازن 3 نیازی نیست
سیم پیچ 1 0/82 میکروهانری و سیم پیچ 2 0.47 میکروهانری و ار اف سی معادل 10 در 100 میکروهانری {1000}خواهد بود .
موفق باشید .