- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
داداش شما چه بهت برمیخوره !؟ (توی جمله یه اشتباهی املایی کردم ؛ یه بار هم دوتا تعجب کردم: ؛ که گفتم شما ببخشید!) حالا هم دمت گرم که تا همین جا کمک کردی.
شما ببخش ؛ شما بزرگواری ببخش ...
این حرف هم نزدمچرا گیر میدی خودت باید بفهمی المنت یعنی سنسور) گفتم :(گیر دادای ها .، غلط املایی بود).
درست شما بزرگواری و از من بیشتر تجربه داری، ولی منم وقتی قطعه ای رو عوض میکنم : دقیقآ قطعه ای مثله خودشو میزارم . مشابه نمیزارم ! یا عوضش نمیکنمشما گفتی در تعویض المنت خطا داشته باشم ؟ مگه میخواستم آپولو هوا کنم!؟:no:
اتصال رله از سنسور رو که قطع میکنم هم اثری نداره.... والا نداره----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اهمتر هم 2 تا عقربه ای دارم: که با اونها تست نمیکنم . با اهمتر دیجیتال تست میکنم (بیشتر با دیجیتاله کار میکنم) , اگه لازم هست که با اونها هم خروجی دوتا رگلاتور رو بگیرم ؟ اهمتر دیجیتال من که خروجی رو حدود 11.7 یا 11.8 نشون میداد درست یادم نیست.
سنسور خودشم همیشه برای تست متصل بوده
شما گفتی : (فیش سنسور را خارج کن یعنی به مدار متصل نباشه بعد به جای دو سیم سنسور اهم متر را متصل کن ) >>> اهمتر رو روی اهم قرار بدم ؟ یا روی ولت؟
سلام
وقتی قراره اهم متر را متصل کنی یعنی مییخوام ببینم چند اهمه و لذا عرض کردم اگر شورت بود یعنی صفر اهم بود حتما یک کنتاکت رله را قطع کن و نتیجه را بمن بسپار اشکالی نداره که اثری نکرد
شاید به نظر شما اثر نمیکنه و شاید من از راه دور اثرشو ببینم و حتما بهت نشون میدم که اثر داره
ضمنا تاکید میکنم از این پس از سنسور اصلی خودش استفاده کن
حتما درست میشه ولی گزارش دقیق بده و لااقل ولتمترت را با یک ولتمتر دیجیتال دیگه مقایسه کن که من از اعداد و ارقام شما مطمئن باشم
سپاس