سلام
_ دو تا خازن 1000 زدم یکی ورودی رگلاتور و یکی خروخی = تفاوتی ایجاد نشد . توی صفحه هم فرقی نکرد
_ 10k موازی کردم با 18k >>> درجه هیتر 220 درجه شد. و المنت خاموشه و وقتی ولوم رو میخرخونم حدود 1/4 (المنت پرته پرته میکنه . و قتی ولوم رو بیشتر میچرخونم المنت تا آخر روشن میشه) در همین حالت وقتی دکمه خاموش رو میزنم پمپ هنوز کار میکنه ولی دما نمیاد پایین و روی 220 درجه میمونه.
_ولتاژ مقاومت 11.7 ولت هست = مقاومت 18k
_سیم سنسور در واقع دو سیمه وقتی اومده روی برد شده 4 سیم و دوتاش رفته به سمت کلید رله (هر دو سمت رو آزاد کردم > مقاومتی در کار نبود ؛ به شکل خازنی بود بالا میرفت و بعد مقاومت 0 میشد)
_ قطع شدگی هم در قسمتی که فرمودید نداره روی برد چک کردم.
سلام
قطعا اهم سنسور را اندازه گیری نکردی و اگه واقعا مقاومت سنسور بشکلی که فرمودی باشه سنسور سوخته
البته تمام گزارش شما منطبق با سوختن سنسور هم هست ولی هنوز کاملا قانع نشدم ولی اگر اهم سنسور را بدرستی اعلام کرده باشی کار تمامه و سنسور سوخته
(سنسور دو سیم نازک داره و احتمالا سیم المنت را با اون اشتباه گرفتی )
اگه در مورد گزارش اهم سنسور اشتباه کردی و سالم باشه ( حدود 10 اهم ) دراینصورت رگلاتور 12 ولت را عوض کن ( البته اگر ولتمترت سالم باشه و صحیح نشون میده )
میتونی ولتاژ خروجی رگلاتور دوم را تست کنی و اگه 12 ولت بود و فعلا رگلاتور نداری میتونی رگلاتورها را جابجا کنی و ببینی آیا عیب هم جابجا میشه
احتمالا بتونی رگلاتور 12 معیوب را خارج کنی و خروجی هر دو رگلاتور 12 را بهم متصل کنی
یعنی بجای رگلاتور 12 معیوب فقط با یک سیم خروجی آنرا به رگلاتور سالم 12 متصل کنی
تا اینجا گزارش شما عالی بوده ولی در مورد سنسور خطا داری و دقت نکردی
سپاس