سلام
من ولوم بیرونی دستگاه رو صفر کردم... ولوم داخلی هم صفر گذاشتم ولی لامپ خاموش نشد.. (فقط دما کم شد) فکر کنم پتانسومتر داخلی (همون ترن که 1 کیلو هست ، فقط مال دما هست)
یه ولوم دیگه هم داره 10 کیلو هست و به پایه 4 آیسی وصله و پایه دیگرش هم مستقیم رفته توی ولوم کنترل حرارت در بیرون دستگاه.(فقط دو پایه از پتانسیومتر استفاده شده) و این پتانسومتر هم دستکاری کردم تاثیری نداشت روی لامپ.
کلا از همین پتانسومتر 2 پایه استفاده شده که هر دو به ولوم خارچی دستگاه متصله
سلام
قرار نبود پتانسیومتر 10 کیلو را دستکاری کنی
توجه کن همین کاری که میخوام انجام بده خاموش میشه ضمنا سریعتر پاسخ بده که جمعش کنیم
1- پتانسیومتر 10 کیلو را در بیشترین مقدار بگذار ( با اهم متر تست کن اگه اشتباها روی صفر اهم بگذاری جواب نمیگیریم )
2- پتانسیومتر خارجی حرارت را در کمترین حرارت بگذار ( ازآنجاکه ممکنه سیم ها جابجا شده باشه لذا به این صورت عمل کن .
یک سیم اهم متر را به پین وسط پتانسیومتر خارجی حرارت متصل کن و سیم دیگر اهم متر را به گراند (یا پایه 11 ) متصل کن حالا پتانسیومتر خارجی را بچرخون تا اهم کمتر و کمتر بشه در جهتی که اهم کم میشه تا انتها بچرخون که درواقع کمترین حرارته )
3- پتانسیومتر 1 کیلو مورد نظر را بسمت صفر اهم آنقدر بچرخون تا لامپ خاموش بشه ولی روی صفر اهم نگذار
اگر موارد فوق را بدرستی انجام بدی امکان نداره لامپ روشن بمونه
اما اگه بازم خاموش نشد فورا اطلاع بده که وضعیت و شرایط دستگاه فراموشم نشه و بگم چکار کنی
چرخوندن پتانسیومتر که زمان چندانی نیاز نداره لذا زودتر نتیجه را اعلام کن تا با توجه به نتیجه عملیات لازم را اعلام کنم
اگر سنسور سالم باشه دستگاه هیچ ایرادی نداره ( یا سیم ها بشکل نادرستی جابجا شده و یا نیاز به کالیبره داره )
سپاس