ولتاژ قبله رگلاتور 22.7 ولت. خازن قبل رگلاتور رو عوض کردم و دو خازن بعد رگلاتور ها هم تعویض شده. هر دو رگلاتور هم سالمن.
و به هرگز جای سوکتها عوض نشده.... چون خودم برای اولین بار بازش کردم . وقبل از درآوردن سوکتها اونها رو علامتگذاری کردم.
سوکت سنسور هم 4 سیم در عکس مشخصه (کلا روی برد سوکت اون شکلی دوتا هست.)
خوب عزیز من گفتم سر راه سیمهای سنسور :
( ی پایه اش به خازن 47 میکروفاراد هست که میره به پایه 11 آی سی. و اونیکی پایه به مقاومت 470 اهم هست که میره به پایه 10 آی سی)
یعنی بین سیمهای سنسور تا آیسی یک خازن47میکرو و یک مقاومت 470 اهم هست.
من حتی خازن47میکرو 3 عدد روی برد داشت . اونا هم عوض کردم جنس ژاپنی انداختم (( سعی کردم هر چی که عوض کردم ؛ بهتر از اون چیزی باشه که روش بوده)
سنسور هم که میفرمایید خراب هست یا اینکه جابهجا زدم..... من سه عدد المنت دارم که دوتای اونها سیم المنت شون سوخته .... ولی سنسورهای همه سالمه ) و سنسورهاشون هم که به اهمتر زدم 1تا2 اهم بودند... (اتصال بگم بهتره)
اون کاری هم که شما گفتی (
فیش سیمهای لمنت و سنسور را از دستگاه جدا کن که به جایی متصل نباشه حالا دو سیم المنت را کنار بگذار باهاش کاری نداریم
) من قبلا انجام داده بودم مقاومت بین دو سیم سنسور اتصال هستتگاه>>>> چون دوتا سیم سنسور رفته به مدار و دو تا سیم از سوکتش اومده به دو سر کلید رله
حالا من یه کار یکردم >>>>> دوتا سیم سنسور رو زدم به اهمتر (روی بازر) بعد دستگاه رو روشن کردم المنت خامش بود و همزمان تا سرهای اهمتر رو قطع میکردم المنت روشن میشد..
تحریک المنت روی آیسی و رله هست نمیدونم چطورییییییه؟؟؟
ممنون میشم جناب غزل کمکم کن...... خودم موندم...؟