- 2012-03-18
- 10,107
- 80,117
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
من موندم با تو چکار کنم ؟
از یکسو خیلی متواضع و فروتن هستی و پشتکار بینظیری داری و خسته نمیشی و مقصودی که هدف بگیری ولش نمیکنی.
از سوی دیگر تجربه و اطلاعات فنی کافی نداری و بینهایت عجول هم هستی.
من حاضرم مبلغ تغذیه دلخواهت رو بدم که منو دوباره در این شرایط آلوده نکنی ، چون اگه آلودهٔ کاری بشم و به نتیجه نرسم داغون میشم و ازآنجاکه نتیجه و توفیق این مورد به همکاری تو بستگی داره و ثابت کردی تعجیل افراطی مانع همکاری میشه و توفیق را ناممکن میکنه لذا مطمئنم منو نابود میکنی ، وگرنه اگه ۱۰۰ بار هم به نتیجه نرسم چنانچه کوچکترین امیدی میداشتم هرگز خسته نمیشدم .
و لذا همون آخرین بار هم با ناامیدی شروع کردم چون میدونستم نمیتونی خودتو کنترل کنی و از دستم در میری که بالاخره در رفتی و خرابش کردی.
عزیزم دو تا تغذیه زمانی مفیده و موجب ارتقاء ولتاژ تا ۴۰ ولت میشه که اولی درست بشه .
اما اولی خراب شده و درست نشده که دنبال دومی بری
زمانیکه میگفتی ۳۰ آمپر را در ولتاژ بالاتر از ۲۰ ولت هم گرفتی ولی میخوای ولتاژ ۳۰ ولت هم داشته باشی این پیشنهاد را کردم که دو تا تغذیه درست کنی
نه الان که میگی در ولتاژ ۱۰ ولت ۷ امپر هم نمیده .
ازت خواهش میکنم منو آلوده نکن.
اما با اینحال جواب این سوالو بده تا راهنمایی کنم خودت تلاش کنی
سوال
تصویر المنتی که داری ارسال کن.
ولوم جریان ، همیشه حداکثر باشه .
ولتاژ را روی حدود ۱۵ ولت تنظیم کن و با استفاده از المنتی که داری بقدری کم کم جریان را افزایش بده که ولتاژ خروجی افت کنه .
(تاکید میکنم در تمام آزمایشات ولوم جریان در حالت بیشترین جریان یعنی در انتها باشه)
حالا در همین حالت
ولتاژ کلکتور یکی از ترانزیستورهای قدرت و
ولتاژ خازن بزرگ و
ولتاژ خروجی و
جریان خروجی را اعلام کن .
دقیق و شفاف گزارش کن و چند تا عدد داخل جملاتت نریز .
ببینم چکار میکنی.
خدا به دادم برسه.
سپاس
درود ممنون استاد تا اینجاشم خیلی خیلی زحمتتون دادم بله یکم عجله کردم و اینم شد نتیجش اشتباهم رو میپذیرم درسته شما ام خیلی لطف کردین که با این اوضاع باز کمکم کردین ممنون
فقط یه سوالی داشتم گفتین دوتا برد بسازیمو خروجیشو سری کنیم
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی یه ترانس دو سر بردارم هم به برد ۱ بدم هم برد ۲ ؟ یا چطوری باشه ؟ خب این از ترانس
بعد اینکه دوتا برد باید جطوری باشه هر ۲ برد باید باقی بمونه و کار میکنه؟ یا دوتاش حذف میشه؟
ماژول ولت امپر چطوری میشه دوتا میخواد؟
و اینکه برای ۶ امپر هر برد ۲ عدد ترانزیستور قدرت لازم دارن؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین استاد من میخام سری کنم تا ۴۰ ولت بگیرم
سپاس ❤️
درود
من موندم با تو چکار کنم ؟
از یکسو خیلی متواضع و فروتن هستی و پشتکار بینظیری داری و خسته نمیشی و مقصودی که هدف بگیری ولش نمیکنی.
از سوی دیگر تجربه و اطلاعات فنی کافی نداری و بینهایت عجول هم هستی.
من حاضرم مبلغ تغذیه دلخواهت رو بدم که منو دوباره در این شرایط آلوده نکنی ، چون اگه آلودهٔ کاری بشم و به نتیجه نرسم داغون میشم و ازآنجاکه نتیجه و توفیق این مورد به همکاری تو بستگی داره و ثابت کردی تعجیل افراطی مانع همکاری میشه و توفیق را ناممکن میکنه لذا مطمئنم منو نابود میکنی ، وگرنه اگه ۱۰۰ بار هم به نتیجه نرسم چنانچه کوچکترین امیدی میداشتم هرگز خسته نمیشدم .
و لذا همون آخرین بار هم با ناامیدی شروع کردم چون میدونستم نمیتونی خودتو کنترل کنی و از دستم در میری که بالاخره در رفتی و خرابش کردی.
عزیزم دو تا تغذیه زمانی مفیده و موجب ارتقاء ولتاژ تا ۴۰ ولت میشه که اولی درست بشه .
اما اولی خراب شده و درست نشده که دنبال دومی بری
زمانیکه میگفتی ۳۰ آمپر را در ولتاژ بالاتر از ۲۰ ولت هم گرفتی ولی میخوای ولتاژ ۳۰ ولت هم داشته باشی این پیشنهاد را کردم که دو تا تغذیه درست کنی
نه الان که میگی در ولتاژ ۱۰ ولت ۷ امپر هم نمیده .
ازت خواهش میکنم منو آلوده نکن.
اما با اینحال جواب این سوالو بده تا راهنمایی کنم خودت تلاش کنی
سوال
تصویر المنتی که داری ارسال کن.
ولوم جریان ، همیشه حداکثر باشه .
ولتاژ را روی حدود ۱۵ ولت تنظیم کن و با استفاده از المنتی که داری بقدری کم کم جریان را افزایش بده که ولتاژ خروجی افت کنه .
(تاکید میکنم در تمام آزمایشات ولوم جریان در حالت بیشترین جریان یعنی در انتها باشه)
حالا در همین حالت
ولتاژ کلکتور یکی از ترانزیستورهای قدرت و
ولتاژ خازن بزرگ و
ولتاژ خروجی و
جریان خروجی را اعلام کن .
دقیق و شفاف گزارش کن و چند تا عدد داخل جملاتت نریز .
ببینم چکار میکنی.
خدا به دادم برسه.
سپاس