- 2012-03-18
- 10,107
- 80,117
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
یعنی تا حالا با ترانس ضعیف تست میکردی و انتظار ۳۰ آمپر داشتی ؟
صحبت پست های اولیه شما این بود که ترانس بزرگ میلیونی تهیه کردی الکی بود ؟
اساسا اگه ترانس سوئیچینگ به درد میخورد اینهمه دردسر تحمل نمیکردیم و تغذیه های دیگه باید منقرض میشدن.
اما سوئیچینگ ۲ زار نمی ارزه و مصیبته و خصوصا برای تعمیرات و تحقیقات ، بزرگترین گمراه کننده است چون منبع نویز های وحشتناکه
و نمیتونی از سوئیچینگ بجای ترانس استفاده کنی.
ولی جون مادرت دیگه منو آلوده کارهات نکن که بابامو درآوردی .
تا حالا زیاد روی این تغذیه تجربه کردی خودت تلاش کن کاری نداره ، این تغذیه آب خوردنه و می بینی هر کسی شروع میکنه فوری تمومش میکنه و به ایرادی برخورد نمیکنه و باید اسمشو بذاریم راحت الحلقوم .
هم سخت جون و هم دقیق و هم ساده و ارزون
همین پست ۹۰۹ قبل از شما آقای هوشمند فقط اعلام کرده که دو تا دیگه مونتاژ و تموم کرده و بقدری ساده انجام شده که فقط نتیجه رو اعلام کرده و به کوچکترین مشکلی برخورد نکرده که مطرح کنه
البته ۳۰ آمپر شوخی نیست و کار بزرگی هست اما نه اینجور که پدرمو درآوردی .
عاقبت پاسخ ندادی که برادرت ۳۰ آمپر رو میخواد بجای تغذیه ماینر استفاده کنه ؟
سپاس
سلام استاد عزیز بابت زحمات و راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم یه دنیا تشکر استاد
ترانسش ضعیف بود بخاطر اون در امپر بالا ولتاژ افت میکرد و از اونجایی که گفته بودن۳۰ امپر تضمینی من فکر میکردم ایراد از برد منبع هست ولی مشکل ترانس بود شمارم خیلی اذیت کردم استاد شرمنده یه دنیا تشکر
چنتا برد دیگه ام دارم نیاز به عیب یابی دارن اگه اجازه بدین برم تست کنم مشکلاتشونو بیان کنم راهنمایی کنین
و اینکه میخاستم بدونم میشه در وردی مدار یه دستکاری کرد به جایه ورودی متناوب ac ورودی dc بهش داد ؟
مثلا یه تغذیه ۲۴ ولت دی سی بهش میدیم با این منبع تغذیه هایه سوئیچینگ ۲۴ ولت ۳۰ امپر مثلا یا هر امپری
اینطوری هم از شر ترانس راحت میشیم که معایب خودشو داره و دستگاه بدون ترانس زیاد اعتماد کردنی نیست اما مزایای خودشم داره که میشه این امرو نادیده گرفت مثل هزینه ارزان حجم و وزن کم جابجایی راحت و ...
سپاس
درود
یعنی تا حالا با ترانس ضعیف تست میکردی و انتظار ۳۰ آمپر داشتی ؟
صحبت پست های اولیه شما این بود که ترانس بزرگ میلیونی تهیه کردی الکی بود ؟
اساسا اگه ترانس سوئیچینگ به درد میخورد اینهمه دردسر تحمل نمیکردیم و تغذیه های دیگه باید منقرض میشدن.
اما سوئیچینگ ۲ زار نمی ارزه و مصیبته و خصوصا برای تعمیرات و تحقیقات ، بزرگترین گمراه کننده است چون منبع نویز های وحشتناکه
و نمیتونی از سوئیچینگ بجای ترانس استفاده کنی.
ولی جون مادرت دیگه منو آلوده کارهات نکن که بابامو درآوردی .
تا حالا زیاد روی این تغذیه تجربه کردی خودت تلاش کن کاری نداره ، این تغذیه آب خوردنه و می بینی هر کسی شروع میکنه فوری تمومش میکنه و به ایرادی برخورد نمیکنه و باید اسمشو بذاریم راحت الحلقوم .
هم سخت جون و هم دقیق و هم ساده و ارزون
همین پست ۹۰۹ قبل از شما آقای هوشمند فقط اعلام کرده که دو تا دیگه مونتاژ و تموم کرده و بقدری ساده انجام شده که فقط نتیجه رو اعلام کرده و به کوچکترین مشکلی برخورد نکرده که مطرح کنه
البته ۳۰ آمپر شوخی نیست و کار بزرگی هست اما نه اینجور که پدرمو درآوردی .
عاقبت پاسخ ندادی که برادرت ۳۰ آمپر رو میخواد بجای تغذیه ماینر استفاده کنه ؟
سپاس
آخرین ویرایش: