پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
سلام استاد گفتم که من هیچ باری ندارم که تست کنم یه منبعه یه سیم المنت که ولتاژو هر کجا تنظیم کنی بزنی البته بالای ۶ ولت مثلا ۷ و بالاتر ولتاژو میاره روی ۵ ۴ ۳ ۲ در جریان هایه مختلف
ینی ولتاژ ۳۰ باشه المنت رو بزنم ولتاژ میاد روی ۳ و ۲۵ ۶ امپر میکشه
ولتاژ روی ۱۵ همینطوری
ولی یک سری ولتاژ صفر کردم المنت وصل کردم ولتاژو کم کم زیاد کردم در هر ولتاژی هر امپری داد یاد داشت کردم و فرستادم که گویا به کار نیومد وقتی چیزی ندارم چطوری باید تست کنم در ولتاژ و جریان هایه مختلف که ببینم چی میده
منبع هم دست من نیست میخام بدونم اگه مشکل از منه و ترانس در حالت عادی این همه افت ولتاژ نداره در این امپر ها مثلا وقتی ۲۵ امپر گرفتم ازش ولتاژ اومد روی ۳ ۴ این اگه طبیعی نیست بگم سیم وسطو درااره همون دو سر که از اول داشت و ۲۶ ولت میدادو نصب کنه که جریان بالا و ولتاژ بالا بگیره
سپاس
درود
عکس ترانس را در کنار حجم مشخص بفرست
ولی بابت ولتاژ شاید ۲۰ بار سوال کردی و پاسخ تکراری دادم که هر چقدر ولتاژ بالاتر استفاده کنی عمرش کمتر میشه و ..
ولی میخوای اونقدر سوال کنی تا یکبار بگم میتونی ۱۰۰ ولت ۳۰۰ امپر بگیری که محاله عزیزم چرا اذیت میکنی .
خصوصا که برای ولتاژ بالا طراحی نکردم
بهتره سیم ثانویه را عوض کنی و چون تعداد دورش کمه براحتی عوض میشه و تجربه هم میکنی و زیاد بنفعت هست
بدون باز کردن هسته هم بصورت سوزنی میتونی باز کنی و مسی بپیچی.
عاقبت نفهمیدم مثلا در ۱۰ ولت نهایتا چند امپر بدون افت ولتاژ میده
در ۱۵ ولت چطور ؟
در ۲۰ ولت چطور ؟
در ۲۵ ولت چطور ؟
در ۳۰ ولت چطور ؟
نمیدونم تا چند سال این سوالو باید تکرار کنم که پاسخ بدی.
من بابت تایپ تکراری سوالات هلاک شدم ، ولی انتظار داری بازم همکاری کنم ؟
منو عاجز کردی .
سپاس
سلام استاد گفتم که من هیچ باری ندارم که تست کنم یه منبعه یه سیم المنت که ولتاژو هر کجا تنظیم کنی بزنی البته بالای ۶ ولت مثلا ۷ و بالاتر ولتاژو میاره روی ۵ ۴ ۳ ۲ در جریان هایه مختلف
ینی ولتاژ ۳۰ باشه المنت رو بزنم ولتاژ میاد روی ۳ و ۲۵ ۶ امپر میکشه
ولتاژ روی ۱۵ همینطوری
ولی یک سری ولتاژ صفر کردم المنت وصل کردم ولتاژو کم کم زیاد کردم در هر ولتاژی هر امپری داد یاد داشت کردم و فرستادم که گویا به کار نیومد وقتی چیزی ندارم چطوری باید تست کنم در ولتاژ و جریان هایه مختلف که ببینم چی میده
منبع هم دست من نیست میخام بدونم اگه مشکل از منه و ترانس در حالت عادی این همه افت ولتاژ نداره در این امپر ها مثلا وقتی ۲۵ امپر گرفتم ازش ولتاژ اومد روی ۳ ۴ این اگه طبیعی نیست بگم سیم وسطو درااره همون دو سر که از اول داشت و ۲۶ ولت میدادو نصب کنه که جریان بالا و ولتاژ بالا بگیره
سپاس