پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
استاد وضعیت تغذیرو چطور باید گزارش کنم من نمیفهمم
هر قطعه ای عوض کردم گفتم هر قطعه ای مقدارشو دستکاری کردم گفتم الانم فقط یه ۷۷۸ رو سیم کشی کردم و ۸۲ اهمیو سری موازی جز اینا کاری نکردم که
وضعیت تغذیه ینی چی اخه ؟هرچی که گفته بودین همونارو تهیه و نصب کردم به جایه ۶۴۰ ترانزیستور ۷۷۸ نصب کردم
و مقدار دیود زنرا یکم متفاوته که باز هم کفتین اشکالی نداره
به جایه مقاومت ۲ کیلو ۲.۲ گزاشتم که گفتین تفاوتی نداره البته در پست هایه اول
و من نمیدونم چیو باید گزارش کنم؟ وضعیت تغذیه از نظر شما یعنی چی دقیقا؟ من فکر کردم منظورتون اینه که چیکارش کردی جدیدا؟ انگولک کردی دس کاری کردی چیزی عوض کردی و.....
هیچ ایرادی نداشت دیروز فقط در جریان بالا ولتاژ به شدت افت میکرد تا ۶ امپر که مشکلی نداشت من المنت رو هم هر جوری از هر جاییش نصب کردم کمتر از ۱۲ ۱۳ امپر نکشید ولی در همین امپر ولتاژ میومد رو ۵ ۶
امپر یکم میرفت بالا تر در حد ۲۵ ۳۰ ولتاژ میومد روی ۳
چند ثانیه ایم که ۳۰ امپر کشیدم ازش ۸۲ اهمی سیاه شد و گفتین سری موازی کن که توانش بره بالا ۷۷۸ هم سیم کشی کن منم همین کارو کردم امروز زدم برق دیدم ولتاژ کمو زیاد میشه ولی هرچی وصل میکنم به خروجی حتی یک لامپ ال ای دی که ۲۰۰ میلی امپر بیشتر نمیکشه ولتاژ و جریان صفر میشن انگار داره به تغذیه فشار میاد رفتم قطعاتو با انگشت تست کنم دیدم ۳۱۷ خیلی داغ کرده یه فن اماده بود روشن بود گرفتم سمتش خنک شد بعد ولتاژ کمو زیاد میشد مشکلی نبود
خاموش کردم جند دقیقه دیگه زدم برق انگشتم روی ۳۱۷ بود همین که زدم برق انقدر داغ شد دستمو سوزوند از برق کشیدم در جا بعد چند دقیقه دوباره زدم دیدم داغ نمیشه ولی ولتاژ خروجی از ۰ تا ۰.۹ کمو زیاد میشه ن بیشتر
اخره کاره استاد اکه میشه کمکم کنین جمش کنم بره تا اینجا اومدم بیثمر نمونه
بابت اینم که جواب سوالتونو ندادم چن سری گفتم که هیچی ندارم مثلا ۱۰امپر بکشم ببینم ولتاژ تا چقد بالا پایین میشه دارو ندار یه المنت بود فقط با اونم نمیشه هر جریانی دلت میخاد بکشی اون جریان هاییم که کشیدم گزارش کردم که انگار بدرد نخورد اگه چیزی داشتم که تست کنم خیلی خوب میشد مشکلمون دیروز فقط اون بود که تا الان ۳۱۷ الکی الکی سوخت
منم دیشب واقعا خسته بودم میدونستم گند میزنم اگه بیشتر بمونم رفتم خونه امروز رفتم روشن کردم تست کنمش به شما بگم در چه امپر و ولتاژی کم میاره و درست کار نمیکنه البته فقط سیم المنت داشتم گفتم حالا یکاریش میکنم که هرچی وصل کردم دیدم اصلا خروجی نمیده مدار خروجیو اتصال کوتاه کردم یک لحظه دیدم بازم ولتاژ صفر میشه هیچ امپری نمیده بعدشم اون داستانی که بالا گفتم
سپاس
درود
تابحال بیش از ۱۰ بار سوال کردم وضعیت تغذیه را کاملا گزارش کن .
من اگه باید بدونم وضعیت تغذیه چیه تا خودم ارزیابی کنم که تغذیه سالمه و انتظار شما خارج از توانایی تغذیه است ؟
یا انتظار شما منطقی و در محدوده توانایی تغذیه است و عیبی اتفاق افتاده .
در اینصورت اگه قادر به ارزیابی موارد فوق نباشم چه کاری ازم ساخته است ؟
لذا لااقل بیش از ۱۰ بار سوال کردم
اما حتی یکبار گزارش نکردی .
تنها جمله ای که مدام تکرار میکنی اینه که پول ندارم و میخوام با همین وضعیت ۳۰ وات ۳۰ امپر بده .
شما در بین اینهمه پست که رگباری فرستادی یک جمله پیدا کن که مشخص کنه در ۱۵ ولت چند آمپر میده ؟
در ۲ ولت چند امپر میده .
ماکزیمم جریان در ولتاژهای مختلف چند امپره ؟
اونقدر پاسخ ندادی و انگولک کردی که دوباره جن واردش شده و نمیدونی چرا خودش عیب کرده .
دو پست متوالی که ظرف چند دقیقه فرستادی پیدا نمیکنی که یک معنی و نتیجه بده و مکررا گفتی اکی هست و پس از چند دقیقه گفتی بیشتر از ۲۰ ولت چرا ۳۰ آمپر نمیده و مجددا چند دقیقه بعد گفتی هیچ مشکلی نداره و سپس گفتی چرا در ۱۰ ولت هم جریان بیشتر از ۱۰ آمپر نمیده و دلیلشو اینطور عنوان کردی که بار بزرگتر از ۶ امپری نداری که تست کنی پس نتیجه گرفتی در ۱۰ ولت بیشتر از ۱۰ امپر نمیده .
بالاخره در پست های اخیر و پس از ۱۰ سوال بی پاسخ گفتم برای اخرین بار سوال میکنم وضعیت تغذیه را کاملا گزارش کن ولی باز هم گزارش نکردی و جملات تکراری گذشته را تکرار کردی
با اینحال ازآنجاکه موضوع چشمگیری هست و زحمت زیادی کشیدی لذا بازم چشم پوشی کردم و یکبار دیگه گفتم برای اخرین بار وضعیت کامل تغذیه را سوال میکنم ولی بازم خبری نشد و نهایتا گفتی فردا کاملا گزارش میکنم و اینم از گزارشت .
عزیزم من دیگه از شما خسته و ناامید شدم و باید خودت تلاش کنی
من وقت زیادی برات صرف کردم و بیش از این وقت ندارم .
سپاس
درود
استاد وضعیت تغذیرو چطور باید گزارش کنم من نمیفهمم
هر قطعه ای عوض کردم گفتم هر قطعه ای مقدارشو دستکاری کردم گفتم الانم فقط یه ۷۷۸ رو سیم کشی کردم و ۸۲ اهمیو سری موازی جز اینا کاری نکردم که
وضعیت تغذیه ینی چی اخه ؟هرچی که گفته بودین همونارو تهیه و نصب کردم به جایه ۶۴۰ ترانزیستور ۷۷۸ نصب کردم
و مقدار دیود زنرا یکم متفاوته که باز هم کفتین اشکالی نداره
به جایه مقاومت ۲ کیلو ۲.۲ گزاشتم که گفتین تفاوتی نداره البته در پست هایه اول
و من نمیدونم چیو باید گزارش کنم؟ وضعیت تغذیه از نظر شما یعنی چی دقیقا؟ من فکر کردم منظورتون اینه که چیکارش کردی جدیدا؟ انگولک کردی دس کاری کردی چیزی عوض کردی و.....
هیچ ایرادی نداشت دیروز فقط در جریان بالا ولتاژ به شدت افت میکرد تا ۶ امپر که مشکلی نداشت من المنت رو هم هر جوری از هر جاییش نصب کردم کمتر از ۱۲ ۱۳ امپر نکشید ولی در همین امپر ولتاژ میومد رو ۵ ۶
امپر یکم میرفت بالا تر در حد ۲۵ ۳۰ ولتاژ میومد روی ۳
چند ثانیه ایم که ۳۰ امپر کشیدم ازش ۸۲ اهمی سیاه شد و گفتین سری موازی کن که توانش بره بالا ۷۷۸ هم سیم کشی کن منم همین کارو کردم امروز زدم برق دیدم ولتاژ کمو زیاد میشه ولی هرچی وصل میکنم به خروجی حتی یک لامپ ال ای دی که ۲۰۰ میلی امپر بیشتر نمیکشه ولتاژ و جریان صفر میشن انگار داره به تغذیه فشار میاد رفتم قطعاتو با انگشت تست کنم دیدم ۳۱۷ خیلی داغ کرده یه فن اماده بود روشن بود گرفتم سمتش خنک شد بعد ولتاژ کمو زیاد میشد مشکلی نبود
خاموش کردم جند دقیقه دیگه زدم برق انگشتم روی ۳۱۷ بود همین که زدم برق انقدر داغ شد دستمو سوزوند از برق کشیدم در جا بعد چند دقیقه دوباره زدم دیدم داغ نمیشه ولی ولتاژ خروجی از ۰ تا ۰.۹ کمو زیاد میشه ن بیشتر
اخره کاره استاد اکه میشه کمکم کنین جمش کنم بره تا اینجا اومدم بیثمر نمونه
بابت اینم که جواب سوالتونو ندادم چن سری گفتم که هیچی ندارم مثلا ۱۰امپر بکشم ببینم ولتاژ تا چقد بالا پایین میشه دارو ندار یه المنت بود فقط با اونم نمیشه هر جریانی دلت میخاد بکشی اون جریان هاییم که کشیدم گزارش کردم که انگار بدرد نخورد اگه چیزی داشتم که تست کنم خیلی خوب میشد مشکلمون دیروز فقط اون بود که تا الان ۳۱۷ الکی الکی سوخت
منم دیشب واقعا خسته بودم میدونستم گند میزنم اگه بیشتر بمونم رفتم خونه امروز رفتم روشن کردم تست کنمش به شما بگم در چه امپر و ولتاژی کم میاره و درست کار نمیکنه البته فقط سیم المنت داشتم گفتم حالا یکاریش میکنم که هرچی وصل کردم دیدم اصلا خروجی نمیده مدار خروجیو اتصال کوتاه کردم یک لحظه دیدم بازم ولتاژ صفر میشه هیچ امپری نمیده بعدشم اون داستانی که بالا گفتم
سپاس
آخرین ویرایش: