پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
سلام استاد با المنت وصل کردم ازش ۳۰ امپر کشیدم ۸۲ اهمی داغ شد
ولتاژ روی ۲۰ بود ولی وقتی المنت رو متصل کردم اومد روی ۳ و ۴ ولت و هرچقدر هم ولتاژو کمو زیاد کردم تکون نخورد گفتم شاید بیارم مثلا روی ۱۰ ولت درسته بشه ولی تو هر ولتاژی وصل میکنی البته بالای ۴ ۵ ولت یعنی هر ولتاژی باشه حالا ۱۰
۱۵
۲۰
۳۰
میاد رویه ۳ ولت ۴ ولت
امپر هم ۳۰
۸۲ اهمی داغ شد
نیاز نیست یدونه ۰.۶۸ صدم با اجریا موازیکنم ؟
چند ثانیه ۳۰ امپر کشیدم ۸۲ اهمیدداغکرد
ظرفیت خازن بزرگم بیشتر کردم یه ۴۷۰۰ میکرو باهاش موازی کردم
استاد ترو خدا اگه میشه اینوکمکم کنین امشب حداقل عیبو ایرادشو رفع کنم سپاس
درود
تا چه ولتاژ و جریانی بی نقصه؟
قرار نبود تا ۳۰ ولت ۳۰ امپر بده حتی من همیشه تاکید کردم بیشتر از ۲۰ ولت طراحی نشده و اگه قرار بود ۳۰ ولت باشه تعداد قطعات بیشتر میشد .
البته اگه ۳۰ ولت هم بشه عمرش از هر تغذیه ای بیشتره ولی اگه با شرایطی که اعلام کردم استفاده بشه هرگز عیب نمیکنه
ضمنا اینکه با ولتاژ ۳۰ ولت جریان زیاد میکشی و افت میکنه قطعا مربوط به تعداد آجری ۲/. اهمی است و همچنین ظرفیت خازن بزرگ که ولتاژ نزدیک به ماکزیمم را کم میاره
اما اعلام کن تا چه ولتاژی بی عیبه ؟
از کی ۲۹،۹ ولت یعنی ۲۰ ولت؟
ضمنا گزارش کامل تمظیم کن
مثلا بگو با ولتاژ ۲۹ ولت ۲۳ آمپر میکشم ولتاژ افت میکنه بعد ولتاژو کمتر و کمتر میکنم تا ۲۵ ولت که میرسه ولتاژ درست میشه و اگه بار را قطع کنم همون ۲۵ ولته .
با یک جمله نمیفهمم مشکل چیه ؟
ولی استراحت کن فردا با حوصله درایور را روی هیت سینک نصب و تست کن .
سپاس
سلام استاد با المنت وصل کردم ازش ۳۰ امپر کشیدم ۸۲ اهمی داغ شد
ولتاژ روی ۲۰ بود ولی وقتی المنت رو متصل کردم اومد روی ۳ و ۴ ولت و هرچقدر هم ولتاژو کمو زیاد کردم تکون نخورد گفتم شاید بیارم مثلا روی ۱۰ ولت درسته بشه ولی تو هر ولتاژی وصل میکنی البته بالای ۴ ۵ ولت یعنی هر ولتاژی باشه حالا ۱۰
۱۵
۲۰
۳۰
میاد رویه ۳ ولت ۴ ولت
امپر هم ۳۰
۸۲ اهمی داغ شد
نیاز نیست یدونه ۰.۶۸ صدم با اجریا موازیکنم ؟
چند ثانیه ۳۰ امپر کشیدم ۸۲ اهمیدداغکرد
ظرفیت خازن بزرگم بیشتر کردم یه ۴۷۰۰ میکرو باهاش موازی کردم
استاد ترو خدا اگه میشه اینوکمکم کنین امشب حداقل عیبو ایرادشو رفع کنم سپاس