- 2012-03-18
- 10,107
- 80,117
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
اینکارو با ترانس کوچیک نکن ترانس میسوزه
وقتی حرارت ترانس تز سیم پیچ بالا بیاد سیمهای زیری اتو شده و میسوزه
ترانس آمپر بالا رو متصل کن اگه ۱۸ ولت نداری ۲۴ ولتی رو متصل و تست کن.
علت دریافت بالا از این ترانس کوچیک اینه که اولا ولتاژش بالاتر از مصرفت بوده و مثلا ۲۰ ولتی هست و با ۱۰ ولت تست کردی و ۵ امپر گرفتی که مجبوره ولتاژ ۲۰ چلتش افت کنه ولی هر چقدر افت کرده به ۱۰ ولت نرسیده که زیرش بزاد
دومین عاملش خازن بزرگه که ۱۰۰۰۰میکرو استفاده کردی و ان ژی خوبی ذخیره میکنه و بهت پس میده.
المنت چیه چند واته؟
ابتدا ولتاژ ۱ ولت تنظیم کن و المنت را به خروجی متصل کن و کم کم ولتاژ را بالا ببر که جریان خروجی زیاد بشه و از امپرمتر سالم استفاده کن.
ولی مراقب باش کم کم داری خودتو میزنی به جاده خاکی .
با احتیاط عمل کن و دقت زیاد کن خرابکاری نکنی
سپاس
سلام المنت دارم
با یک ارمیچر تا ۵ امپر ازش کشیدم استاد البته ماژول ۷ امپر نشون میده چون خطا داره با مولتی مترم اندازه گیری مردم جریانو تا ۵ امپر ازش کشیدم البته ۳ تا ۲۲ صدم ۱۰ وات موازی کردم چون با چسب چسبوندم به هم و پایه هاشو به هم لحیم زدم و سه تا بیشترم ندارم هیچ جوره نمیشه جداشون کرد سپاس
من ترانسم خیلی کوچیکه تو همون عکسا هم معلومه ولی با همین ترانس ۵ امپر کشیدم باورم نمیشه البته ترانس کمی داغ شد ولی خیلی کم هیچ قطعه ای روی برد هم انچنان داغ نشد که قابل توجه باشه و ایراد به حساب بیاد البته ارمیچرم ۱۲ ولتی بود و ولتاژو بیشتر نکردم ترسیدم بسوزه ولی خیلی کم ولوم ولتاژو چرخوندن دیدم ولتاژ بازم بالا میره تو این جریان این به خاطر ترانزیستور هایه قدرته؟ که از ترانس به این کوچیکی که حتی ۱ امپرم زوری میده این ۵ امپر میکشه ؟
سپاس
درود
اینکارو با ترانس کوچیک نکن ترانس میسوزه
وقتی حرارت ترانس تز سیم پیچ بالا بیاد سیمهای زیری اتو شده و میسوزه
ترانس آمپر بالا رو متصل کن اگه ۱۸ ولت نداری ۲۴ ولتی رو متصل و تست کن.
علت دریافت بالا از این ترانس کوچیک اینه که اولا ولتاژش بالاتر از مصرفت بوده و مثلا ۲۰ ولتی هست و با ۱۰ ولت تست کردی و ۵ امپر گرفتی که مجبوره ولتاژ ۲۰ چلتش افت کنه ولی هر چقدر افت کرده به ۱۰ ولت نرسیده که زیرش بزاد
دومین عاملش خازن بزرگه که ۱۰۰۰۰میکرو استفاده کردی و ان ژی خوبی ذخیره میکنه و بهت پس میده.
المنت چیه چند واته؟
ابتدا ولتاژ ۱ ولت تنظیم کن و المنت را به خروجی متصل کن و کم کم ولتاژ را بالا ببر که جریان خروجی زیاد بشه و از امپرمتر سالم استفاده کن.
ولی مراقب باش کم کم داری خودتو میزنی به جاده خاکی .
با احتیاط عمل کن و دقت زیاد کن خرابکاری نکنی
سپاس
آخرین ویرایش: