پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
سلام استاد
چشم ممنون خیلی لطف کردین
من ترانزیستور هارو همشو از قبل موازی کرده بودم و روی هیت سینک نصب کردم و هیت سینک رو عایق کردم نصب کردم روی بدنه با چسب سیلیکون
پس کی ترانس ۲۴ ولتی رو میخایم اضافه کنیم استاد؟ این تست ها همش با ترانس ۱۸ ولتی بود ... و مهم ترین تست هم همین ترانسه که تا نصبش میکنم منبع به عیب و ایراد میخوره ولتاژشم میزون ۲۴ ولت کردم ترانسو (سه سر کردم)
ترانزیستور هایه قدرت رو همشو موازی کردم البته به هر پایه امیتر یک ۰.۲۲ صدم اهم نصب کردم نمیدونم فقط ۲ واته با ۳ ب نظرم ۲ وات باشه اگه عکسشو بدم میشه فهمید از روش؟
سیم پایه بیس نازک هست که گفتین مشکلی نداره ولی دو پایه دیگر سیمش کلفته ۲ یا ۲.۵ هست هر پایه را سیم کشیدم تکی تکی اخر همرو وصل کردم به هم و سر کل سیمایی که از هر پایه اومده لحیم کردم به یک سیم سایز ۴ که اون لحیم میشه به برد
سپاس
درود
فعلا با همین ترانس کامل کن
بعد با ۲۴ ولت هم تست میکنیم مشکلی نیست
اونموقع دقت نمیکردی ولی حالا یاد گرفتی با دقت و حوصله انجام بدی.
۲۴ و ۱۸ ولت فقط در طول عمرشون موثره و هیچ فرق دیگری ندارن.
در زمان تست های اولیه باید با انگشت ، حرارت قطعات را تست کنی و اگه دیدی غیرعادی داغ میشه از برق بکش و اطلاع بده و تماشا نکن که داغون بشه و قطعات بسوزن و پر زحمت بشه .
ضمنا برای تست جریان یکمرتبه از ۱ آمپر که تست کردی تست بعدی رو با ۳۰ آمپر آزمایش نکن و کم کم جریان را بالا ببر که اگه موردی داره قطعات پودر نشن و فرصت داشته باشی از برق بکشی.
مثلا بعد از ۱ امپر ، ۵ امپر و سپس ۱۰ و ۱۵ و بهمین ترتیب جریان رو بالا ببر و حرارت قطعات را هم دائما لمس کن تا در صورت مشاهده کوچکترین ناهنجاری فرصت داشته باشی خاموش کنی و قطعه ای نسوزه .
سپاس