- 2012-03-18
- 10,107
- 80,178
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
افرین
طبق شکل زیر دو ترانزیستور بهم متصل بشن و پایین تصویر هم بیس کلکتور امیتر را مشخص کردم
حالا فرض کن این ۳ پایه پایین تصویرم یک ترانزیستور قوی هست و بجای تک ترانزیستور قدرت نصب کن
البته پیچ کردن سیم های کلکتور امیتر صحیح نیست و باید لحیم بشه ولی فعلا نیاز نیست و یادت باشه آخر آخرِ کار باید به برد لحیم کنی و پیچی نباشه
سیم هایی که به امیتر و کلکتور متصل میکنی بابد قوی و ضخیم باشه ( الان نیاز نیست خیلی ضخیم باشه ولی خیلی نازک نباشه )
ولی سیم بیس هر چقدر هم نازک باشه اشکال نداره و مهم نیست که چقدر ضخیم باشه.
من دیگه باید برم و بقیه کارها رو انجام بده ولی آزمایش نکن تا فرصتی پیدا کنم تقریبا غروب
سپاس
2/, و 22/, اهم فرقی ندارن اما لااقل ۳ وات باشن

سلام استاد چیزی به خروجی متصل نکردم
یعنی هیچ باری به خروجی منبع نزدم که جریان رو تست کنم
دو ترانزیستور قدرت موازی شده اماده دارم و فقط باید به ترمینال پیچی که وصل کردم متصل کنم پایه امیتر انها هم با ۰.۲۲ صدم موازی شده
نقشه رو هم دارم
سپاس
درود
افرین
طبق شکل زیر دو ترانزیستور بهم متصل بشن و پایین تصویر هم بیس کلکتور امیتر را مشخص کردم
حالا فرض کن این ۳ پایه پایین تصویرم یک ترانزیستور قوی هست و بجای تک ترانزیستور قدرت نصب کن
البته پیچ کردن سیم های کلکتور امیتر صحیح نیست و باید لحیم بشه ولی فعلا نیاز نیست و یادت باشه آخر آخرِ کار باید به برد لحیم کنی و پیچی نباشه
سیم هایی که به امیتر و کلکتور متصل میکنی بابد قوی و ضخیم باشه ( الان نیاز نیست خیلی ضخیم باشه ولی خیلی نازک نباشه )
ولی سیم بیس هر چقدر هم نازک باشه اشکال نداره و مهم نیست که چقدر ضخیم باشه.
من دیگه باید برم و بقیه کارها رو انجام بده ولی آزمایش نکن تا فرصتی پیدا کنم تقریبا غروب
سپاس
2/, و 22/, اهم فرقی ندارن اما لااقل ۳ وات باشن

آخرین ویرایش: