- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
مداری که من طراحی کنم اولین اولویتم اینه که باید سگ جون باشه و بسادگی نسوزه و لذا اگه سوزوندی تردید ندارم از شرایط نقشه تجاوز و تخطی کردی و آی سی رو سوزوندی .
سوختن این آی سی دو حالت داره
۱- اتصالی نا خواسته و ناصحیح
۲- ولتاژ بالای ورودی
احتمال دومی ییشتره چون غالبا حرص میزنیم و دوست داریم اگه بشه از صفر تا ۱۰۰۰ ولت داشته باشیم درحالیکه اولا هیچ کاربردی نداره و ثانیا احتمال خطاهای خطرناکتر حاصل میشه.
ولتاژ خازن بزرگ در بی باری چند ولته ؟
با چه منبع تغذیه ای بیزرها رو تست کردی و فهمیدی با این ولتاژها کار میکنه ؟
احتمالا بیزر را با آداپتور تست کردی و زمانیکه بیزر متصل به ولتاژ بوده ولتاژ را اندازه گیری کردی.
سپاس
درود
خیر استاد قبل از استفاده از دو ال ای دی تنها مشکلی که داشت کار نکردن بیزر بود
بیزرهایی که تهیه کردم چه نو و چه اوراقی همگی با ولتاژ خروجی منبع چک کردم از ولتاژ ۱.۸ ولت شروع بکار میکنن و با ولتاژ ۲ ولت صدای خوبی دارن و تا ولتاژ ۵ ولت صداشون کامل میشه و از ۵ ولت به بالا هرچه ولتاژ بیشتر بشه صداشون بریده بریده میشه
ال ای دی نو تهیه کردم قرمز خود رنگ
با یک ال ای دی تست کردم و بعد از چند لحظه که محدود کننده جریان فعال بود مقاومت r7 ۲۲ اهمی دودش در اومد و سوخت با تعویض مقاومت ایندفعه فوری سوخت
ایسی که در اوردم دیگه نسوخت الان ولتاژ خروجی با چرخاندن ولوم ولتاژ تعقیر میکنه ولی محدود کننده ندارم دیگه
درود
مداری که من طراحی کنم اولین اولویتم اینه که باید سگ جون باشه و بسادگی نسوزه و لذا اگه سوزوندی تردید ندارم از شرایط نقشه تجاوز و تخطی کردی و آی سی رو سوزوندی .
سوختن این آی سی دو حالت داره
۱- اتصالی نا خواسته و ناصحیح
۲- ولتاژ بالای ورودی
احتمال دومی ییشتره چون غالبا حرص میزنیم و دوست داریم اگه بشه از صفر تا ۱۰۰۰ ولت داشته باشیم درحالیکه اولا هیچ کاربردی نداره و ثانیا احتمال خطاهای خطرناکتر حاصل میشه.
ولتاژ خازن بزرگ در بی باری چند ولته ؟
با چه منبع تغذیه ای بیزرها رو تست کردی و فهمیدی با این ولتاژها کار میکنه ؟
احتمالا بیزر را با آداپتور تست کردی و زمانیکه بیزر متصل به ولتاژ بوده ولتاژ را اندازه گیری کردی.
سپاس
آخرین ویرایش: