- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین منبع تغذیه با تحلیل و عیب یابی
درود
هر قطعه مشخصاتی داره و همانطور که هر ترانزیستوری بجای ترانزیستورهای هر نقشه قابل استفاده نیست بیزر هم باید مطابق مشخصات نقشه بیزر کوچک 3 ولتی باشه و بدون تردید بیزرهایی که تست کردی بیشتر از 3 ولتی بوده و یا بیزر بزرگی بوده.
اما اگه اصرار داری بیزر مطابق نقشه نخری بجای یک led دو led نصب کن ولی حتما از بیزر کوچک استفاده کن.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 156785
درود بر استاد عزیز
با تشکر از لطف شما بابت تهیه منبع تغذیه فوق
بالاخره وقت ازاد پیدا کردم و دیروز نقشه روی برد سوراخ دار پیاده کردم و از ترانس ۱۲ ولت دوبل اماده که دم دست داشتم استفاده کردم ولتاژ از ۰تا۳۰ ولت قابل تنظیمه محدود کننده جریان هم به درستی کار میکنه فقط به یه مشکلی که بر خوردم کار نکردن بیزره از ۱۰ تا بیزر مختلف هم استفاده کردم که از روی قطعات مختلف در اوردم ولی بازم جواب نداد متاسفانه بیزر نو توی بازار هم زیر ۵ ولت پیدا نکردم با بیزر مادربرد هم که اصلا کار نکرد (در واقع به این نتیجه رسیدم که بیزرهایی که روی قطعات کامپیوتر نصب میشن با ولتاژ دی سی راه اندازی نمیشن و نیاز به پالس دارن)
الان با بیزر نو و یا دست دوم که داشتم فقط یه صدای خیلی ریز داره که باید خیلی دقت کنی و گوش نزدیکش ببری تا صداشو بشنوی
موقع عمل کردن محدود کننده دو سر ال ای دی ۱.۸ ولت داریم برای رفع مشکل فوق نیاز به راهنمایی شما بزرگوار دارم
درود
هر قطعه مشخصاتی داره و همانطور که هر ترانزیستوری بجای ترانزیستورهای هر نقشه قابل استفاده نیست بیزر هم باید مطابق مشخصات نقشه بیزر کوچک 3 ولتی باشه و بدون تردید بیزرهایی که تست کردی بیشتر از 3 ولتی بوده و یا بیزر بزرگی بوده.
اما اگه اصرار داری بیزر مطابق نقشه نخری بجای یک led دو led نصب کن ولی حتما از بیزر کوچک استفاده کن.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 156785