- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
د
درود
عزیز ارجمند معلومه که همه دوست دارن کارشون زودتر انجام بشه ولی ملاحظه میفرمایید که حتیالمقدور سعی میشه خطاها مخفی بمونه تا زمانیکه بابای راهنما دربیاد و راهی جز اعلام خطاها نمونه.
شما مهمترین نکتهها رو حتیالمقدور اعلام نکردی.
اینکه قبل از دستکاری و قبل از سوختن آی سی و صدمه بیزر بدرستی کار میکرده و پس از آن درست نشده ، مهمترین و مهمترین و ضروری ترین موضوعی است که باید قبل از هر گزارشی اعلام میکردی تا مشخص بشه ، ایراد و اشکالی در تغذیه وجود نداره و قطعات منطبق با طراحی هم مشخص میشه و معلوم میشه ایرادی در محدوده دستکاری و مرتبط با آن حاصل شده.
اما تا جایی که مقدور بوده اطلاع ندادی و البته خلاصه مشخص میشه ولی باید بابای من دربیاد تا با آزمایشات مختلف بفهمم.
اگر به پاسخ هایی که ندادی هم دقت فرمایید ، سعی میکنی پاسخ سوال را بصورت مبهم بدی و پاسخ صریح نمیدی .
ولی عزیزم منم آدمم و کار و بدبختی دارم ، باید همکاری صادقانه کنی تا زودتر به نتیجه برسه.
همان led که قبل از خرابی کار میکرده با همون مشخصات پیدا کن و اگه سالمه همون را نصب کن ( اگه این واقعه را ابتدا میگفتی اینهمه برای پیدا کردن مشخصات led تلاش نمیکردم ) و بیزر مشابه ولتاژ پایین هم تهیه کن و احتمال صدمه 741 هم زیاده و لذا 741 نو تهیه کن میدونم همینم نو هست ولی یکی دیگه تهیه کن ، خدا خیرت بده که کسی رو اذیت نمیکنی.
ضمنا برخی از بیزرهای نو هم ایراد دارن و بهتره حداقل ۲ عدد تهیه کنی .
سپاس
بنده هرگز از اذیت کردن و تلف کردن وقت شما لذت نمیبرم.همانطور که شما دوست دارید بدون اتلاف وقت پاسخ بدهید بنده هم مایلم در زمان کمتری ایراد رو رفع کنم و در بضاعت خودم تلاش میکنم پاسخ کاملی بدم
بنده ابتدا از 12 استفاده میکردم ولی بعد فرمایش اخیر شما روی 17 گذاشتم
ورودی 17 متناوب.خروجی بدون بار.بیزر خارج از مدار.دو عددLED قرمز سری شده.باز هم حدود 1 ولت نشتی وجود داشت
LED های متفاوتی رو بررسی کردم و آبی و سفید ولتاژ بیشتری نیاز داشتند
آبی رو با پتانسیومتر 1 کیلو سری کردم و در مدار قرار دادم و 0.4 ولت نشتی در بالاتر از 10 ولت وجود داشت.البته این رو هم بگم که هرچقدر از یک کیلو کمتر میشد نشتی بیشتر میشد و در یک کیلو 0.4 ولت نشتی داشت.
سفید رو جایگزین کردم و وضعیت بهتر شد و با یک کیلو و باز کردن ولوم ولتاژ تا انتها 0.2 ولت نشتی داشت.وقتی ولوم ولتاژ و جریان رو میبندم LED نور کمی داره و با اتصال کوتاه کمی پرنورتر میشه. اما در حالی که ولوم جریان کاملا بسته هست با زیاد کردن ولوم ولتاژ ،آمپرمتر عبور جریان رو نشون میده و در پایان ولوم ولتاژ حدود 2.7 آمپر رو نشون میده
یک نکته رو تذکر بدم
بنده چند ماه پیش برای مدرج کردن ولوم جریان ، روی 4 ولت خروجی رو اتصال کوتاه کردم و برای خلاص شدن از صدای بیزر با سوزن صداشو خفه کردم که 741 سوخت.اما بعد تعویض 741 و بیزر این مشکل باقی موند که بیزر دیگه جون نداشت و نور LED هم ضعیف بود.یادم هست ابتدا یه ترانس نسبتا ضعیف داشتم ولی هم صدای بیزر خوب بود هم نور LED
الآن TIP35 و 741 نو هستند ولی این مشکل هنوز روی مدار هست
درود
عزیز ارجمند معلومه که همه دوست دارن کارشون زودتر انجام بشه ولی ملاحظه میفرمایید که حتیالمقدور سعی میشه خطاها مخفی بمونه تا زمانیکه بابای راهنما دربیاد و راهی جز اعلام خطاها نمونه.
شما مهمترین نکتهها رو حتیالمقدور اعلام نکردی.
اینکه قبل از دستکاری و قبل از سوختن آی سی و صدمه بیزر بدرستی کار میکرده و پس از آن درست نشده ، مهمترین و مهمترین و ضروری ترین موضوعی است که باید قبل از هر گزارشی اعلام میکردی تا مشخص بشه ، ایراد و اشکالی در تغذیه وجود نداره و قطعات منطبق با طراحی هم مشخص میشه و معلوم میشه ایرادی در محدوده دستکاری و مرتبط با آن حاصل شده.
اما تا جایی که مقدور بوده اطلاع ندادی و البته خلاصه مشخص میشه ولی باید بابای من دربیاد تا با آزمایشات مختلف بفهمم.
اگر به پاسخ هایی که ندادی هم دقت فرمایید ، سعی میکنی پاسخ سوال را بصورت مبهم بدی و پاسخ صریح نمیدی .
ولی عزیزم منم آدمم و کار و بدبختی دارم ، باید همکاری صادقانه کنی تا زودتر به نتیجه برسه.
همان led که قبل از خرابی کار میکرده با همون مشخصات پیدا کن و اگه سالمه همون را نصب کن ( اگه این واقعه را ابتدا میگفتی اینهمه برای پیدا کردن مشخصات led تلاش نمیکردم ) و بیزر مشابه ولتاژ پایین هم تهیه کن و احتمال صدمه 741 هم زیاده و لذا 741 نو تهیه کن میدونم همینم نو هست ولی یکی دیگه تهیه کن ، خدا خیرت بده که کسی رو اذیت نمیکنی.
ضمنا برخی از بیزرهای نو هم ایراد دارن و بهتره حداقل ۲ عدد تهیه کنی .
سپاس