درود چقدر شما ناز پاسخ گو هستید ادم لذت همنوع بودن با شمارو حس میکنه ذوق میکنه حال میکنه ششو نیم صبح شده اما من همچنان دارم دنبال پاسخ های زیبا میگردم و از اطلاعات بزرگواران لذت میبرمپاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
درود
من هرگز نگفتم ولتاژ زیاد انتخاب و با مقاومت ۱ اهم ولوم جریان را تا انتها بچرخانید.
اساسا برای کشف مقدار محدودکنندگی ، آزمایشاتی را پیشنهاد کردم.
که بدون اطمینان از سلامت تغذیه ، ولوم را تا انتها نچرخانید .
معلومه که ۱۰ ولت با مقاومت ۱ اهمی دقیقا جریان ۱۰ آمپر داره و اگه محدود کننده جریان بدرستی کار نکنه باباش درمباد
توصیه های من برای پیشگیری از خسارته ولی بازم توجه نکردی و ولوم را تا انتها چرخوندی و تست کردی که اینجوری نیاز به توصیه نبود .
باید ۱ اهمی را به خروجی متصل کنی و ولتاژ را کم کم بالا ببری تا ۳ آمپر از مقاومت عبور کنه ، حالا اگه ولتاژ را کمی بیشتر کنی که بیش از ۳ آمپر عبور کنه و لامپ جریان روشن بشه در این صورت محدود کننده جریان درسته و این نقطه از ولوم را برای ۳ آمپر علامت بزن و بنابرین این موضوع مهمه که اگه اندکی ولوم ولتاژ را بیشتر بچرخانی باید چراغ جریان روشن بشه ، ضمنا هر لحظه حرارت قطعات را بررسی کن .
اگه هنوز تا انتهای ولوم جای خالی داره و میتونی بیشتر بچرخونی یعنی تغذیه نیاز به تنظیمات و تغییراتی داره که ۳ آمپر در انتهای ولوم قرار بگیره و نتونی آمپر بیشتری انتخاب کنی .
راه حل دوم اینه که از نقطه ۳ آمپر که علامت زدی ولوم را بیشتر نچرخونی وگرنه میتونه در حالت اتصال کوتاه یا با بارهای کم اهم جریان بیشتر از ۳ آمپر بده و بسوزه .
قبلا یک زینر را ۲ ولت اعلام و الان ۱،۸۴ اعلام کردی چرا ؟
.
ضمنا قصد داشتی مقاومت اضافه و موازی کنی اما تا رفع عیب اگه میخوای خودسرانه کاری کنی دیگه نباید از من سوال کنی.
البته بعد از رفع عیب هر کاری دوست داری بکن و بعدش بمن ارتباطی نداره و میتونی برای تحقیق و بررسی هر اقدامی انجام بدی چون من بی خبر هستم و عامل فریب و گمراهی من نمیشه.
در ضمن مقاومت یک اهم برای تست خوب نیست و لااقل ۵ اهم انتخاب کن .
زمانیکه ولوم را بدون بار
تا انتها بچرخونی ولتاژ پایه ۳ آی سی نسبت به پایه ۲ چند ولته ؟
ضمنا باید ولتاژ و مقاومتی انتخاب کنید که بیش از ۱۰۰ میلی آمپر کشیدی چراغ جریان روشن بشه مثلا ۱۰۰ اهمی را به خروجی متصل کن و ولوم جریان مینیمم باشه ولتاژ را بتدریج بالا ببر ببین در چه ولتاژی لامپ جریان روشن میشه ؟
حالا ولوم جریان را اندکی بیشتر کن و ولتاژ را بتدریج بالا ببر بطوریکه در ۱۰ ولت در خروجی باشه و ولوم جریان در یک نقطه ، لامپ جریان را در مرز خاموش و روشن قرار میده که همونجا ۱۰۰ میلی آمپره ، یعنی اگه در همین حالت خروجی را اتصال کوتاه کنی همون ۱۰۰ میلی آمپر عبور میکنه ( دوباره ولوم را تا انتها نچرخونی و تست کنی ، صبر کن آزمایشات کامل بشه ) دراینحالت که چراغ ، قرمز شده ، هرچه ولتاژ را زیاد کنی ولتاژ خروجی زیاد نمیشه ، آیا این کار رو کردی ؟
دراینصورت محدود کننده تست میشه وگرنه هر تغذیه کلنگی هر جریان ۱۰۰ و ۳۰۰ میلی آمپر را میتونه بده و این موضوع اهمیتی نداره و دراینصورت محدود کننده جریان تست نشده . اگر لامپ جریان در جریان مختلف( کمتر از ۳ آمپر )روشن بشه دراینصورت محدود کننده بدرستی کارمیکنه
فعلا تا یک آمپر تست ها رو انجام بده .
. دیگه کف کردم.
سپاس
مشاهده فایلپیوست 156457
مشاهده فایلپیوست 156785
اگه از سایت اخراج نشم حتما از خونه میشم و پشت در میخوابم (مزاح )
موفق و در پناه خداوند متعال که الان بیشتر دوسش دارم برا افریده هاایی چون بزرگواران باشید