پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
ولتاژ خروجی دیود پل یا ولتاژ خازن بزرگ چند ولته ؟
درود مجدد
قبل پل 12.02 متناوب و بعد پل دیود 15.29
وقتی 4.7 نصب هست نهایت ولوم 3.15 آمپر میده و مسیر ابتدا تا 2.1 آمپر خیلی زود طی میشه
با نصب 10 کیلو نهایت ولوم 3.02 آمپر میده
از ابتدا تا 2 آمپر هم زود طی میشه ولی خیلی کم بهبود قابل احساسه
انتهای ولوم 3.35 آمپر
اعوجاج شدید میشه و سه سوت 2.2 آمپر قابل انتخاب میشه
وقتی R10 از مدار خارج باشه دو سر زنر 2.1 ولت میفته اما با نصب 2 کیلو 7.8 ولت،با نصب 4.7 کیلو 4.7 ولت و با نصب 10 کیلو 2.7 ولت میفته
خودم 20 کیلو گذاشتم دو سر زینر 1.45 ولت افتاد و اعوجاج رو بررسی کردم
باز هم اعوجاج باقیه . انتهای ولوم 2.8 آمپر میده
ثلث اول 2 آمپر میده
ثلث دوم تا 2.4
ثلث سوم تا 2.8
مثلا کثیفی بین پایه ها و یا خطا در نصب قطعات
چند بار بررسی کردم نه اثری از کثیفی یافتم و خطای مونتاژ توجهم رو جلب نکرد
یا ایرادی موجب صدمه ۷۴۱ میشه
اگر مقایسه کننده ی 741 اینقدر مویرگی ایراد میکنه من از کجا بفهمم؟چه مقاومت و دیودهایی نصب کنم تا از سلامت 741 مطمئن بشم؟
مهمترین مشکل اینه که گزارشات شما اعتماد منو سلب کرده .
مثلا از یکطرف بشدت در خرید قطعه صرفه جویی میکنی و از طرفی میگی هزینه اهمیتی نداره و چندین ۷۴۱ نو خریدی و لذا نمیتونم به گژارشات اعتماد کنم وتعداد احتمالات و متغیرها بسیار زیاد و بیشمار است .
هنوز 3 عدد 741 دست نخورده دارم.اونا رو هم نصب کنم پاسخشون رو مقایسه کنم؟
وقتی نو قرار میدم اعوجاج برطرف نمیشه
این تغذیه بسیار ساده بسرعت قابل عیب یابی است خصوصا توسط خودم که طراحی کردم ولی در مورد شما به درازا کشیده و گاهی تصور میکنم که بدنبال رفع عیب نبودی و مقصود دیگری مورد هدف است ، آخه چطور ممکنه عیب تغذیه به این سادگی حتی توسط مبتدیترین افراد رفع نشه
بنده اذعان میکنم که این طرح بسیار ساده هست و وقتی به یک طراح الکترونیک نشان دادم از طرح و تحلیل شما تمجید کرد
بنده فقط دنبال رفع عیب هستم اما نمیدونم باید چه قسمی بخورم.عکس فرستادم.فیلم فرستادم.ولوم بزرگ تهیه کردم.R1 بی اجازه شما اضاقه نکردم.741 نو خریدم.خازن صافی و ... .اما باز هم جناب عالی به صداقت بنده شک دارید.در این لحظه حقیقتا هیچ دفاعی ندارم
امیدوارم همگی دارای چنین شجاعت قابل تحسینی باشیم.
بنده بیسوادترین فرد این انچمن هستم و ادعایی هم ندارم.اگر هم گمان میفرمایید دروغ میگویم اصراری به اذیت کردن جناب عالی ندارم.نهایتا بعد این همه مزاحمت مدار رو براتون ارسال میکنم یا اگه وقت ندارید این رو میندازم دور یکی دیگه مونتاژ میکنم
آی سی که فقط یکبار در سوکت نصب کردی دیگه نو محسوب نمیشه و احتمالا نو محسوب میکنی و میگی چون نو خریدم اگه ۵۰ بار هم نصب کنم نو هست
اگر شرایط تغییری نکند و فقط 741 تعویض شود و باز هم اعوجاج باقی بماند نشانه این هست که ایراد از جانب 741 نیست.