آی پی امداد
abtahi

تجربیات: Pcb و تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

mechix

کاربر
2008-11-27
9
11
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال

واقعا دعا میکنم استاد غزال سر جدت این موضوع رو از وسط حذف کن و ببندش. الان 2ونیم ساعته دارم این پاسکاری سوال و جواب رو میخونم بولله دوسه بار از کوره شدیدا در رفتم...
باور کنید جدای از نداشتن بار علمی این بخش از یک جایی به بعد
بعد کلی زجر و شکنجه تازه رسیدیم به سیزن دوم سریال (سفر به اصفهان - سرآغاز)
یا این عنوان
به دنبال ولوم در اصفهان (آغاز یک پایان شخمی تخیلی)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: غزال

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا

بابت تاخیر یک هفته ای شرمندم.مغازه ها آخر هفته قبل تعطیل بودند.پسرم سخت مریض شد و دستم بدجور بند شد.الآن هم به احترام حوصله و وقتی که صرف میکنید علی رغم دندون درد و ... اومدم این گزارش رو ارائه بدم.بارها از درست شدن منبع نا امید شدم ولی از شما خجالت میکشم

بنابرین ایراد دیگر شما ، صرفه‌جویی در قیمت قطعاته که از هر قطعه مشکوکی استفاده میکنی و بنظر میرسه از خازن صافی کوچکتری هم استفاده کردی که ارزون‌تر باشه و لذا با ایرادات عجیبی مواجه میشی.
ضمنا بدون صداقت هرگز نتیجه نمیگیری .
اتفاقا بنده برای هزینه مسئله ای ندارم اما با توجه به اینکه در پست اول تذکری در مورد ولوم نداده بودید از همین ساده ها تهیه کرده بودم
طبق توصیه پست اول 3300 میکرو فاراد 50 ولت جایگزین کرده بودم و با توجه به فرمایش اخیر شما یه 6800 میکرو 25 ولت دست دوم هم اضافه کردم تا برای همون 12 ولت کار رو راه بندازه و بعد برای ولتاژهای بالاتر 50 ولت بخرم

این ولوم‌ها ارزشی نداره و باید ولوم های با پدر مادر تهیه کنی که بزرگتره و حدود دو برابر ایناست.

یه سری فروشگاه اینترنتی ولوم های صنعتی و نیمه صنعتی دارند اما از اونجایی که سرم کلاه های گشادی رفته فقط حضوری میخرم
اگه فروشگاه مورد تاییدی سراغ دارید یا لینک محصول مورد نظر (ولوم صنعتی) در اون فروشگاه رو بدید ممنون میشم
من فقط به ولوم 1 کیلو سیمی دسته بلند فلزی دست پیدا کردم که جدا از مقدار نامناسبش دسته بسیار بلندی داشت.

اساسا صدمه زدن به این تغذیه کار ساده‌ای نیست ولی با شیوه‌ای که کار میکنی توفیق این شاهکار را بدست آوردی .
من به 2 چیز مشکوکم
1.اتصال محدود آرمیچر سشواری به خروجی در مدت محدود
2.اتصال کوتاه خروجی روی 4 ولت برای درجه بندی ولوم جریان

ولوم بزرگتر بهتره ولی اگه بزرگ نیست لااقل جنس بهتری داشته باشه.

باید چند دستگاه اوراق بقیمت نازل داشته باشی و از قطعاتش استفاده کنی.
تو چه دستگاه های اوراقی این ولوم پیدا میشه؟
اگه ولوم مورد نظر پیدا نشه با همین دم دستی ها نمیشه کاری کرد؟

من از مدار فیلم گرفتم تا خودتون قضاوت کنید
https://s25.picofile.com/file/8456034784/20221123_182500.mp4.html

در این فیلم دو سیم متصل به پایه های 2 و 3 آیسی رو به ولت متر وصل کردم،با چرخاندن ولوم ولتاژ از 0 تا 1.86 افزایش پیدا میکنه

https://s25.picofile.com/file/8456034792/20221123_182746.mp4.html
در این فیلم ولتاژ بین پایه 2 و گراند رو مشاهده میکنید که از 14.77 تا 12.92 تغییر میکنه
در دو فیلم بالا 741 از مدار خارج هست

https://s25.picofile.com/file/8456034884/20221123_182859.mp4.html
در این فیلم 741 نصب هست و ولتمتر ولتاژ 2 و 3 آیسی رو نشون میده
مشکلات رو مشاهده میکنید:
1.بیزر 3 ولت نو نصب شده اما در کمتر از 4 ولت و بدون اتصال کوتاه خروجی ، صداش در نمیاد.نور LED هم کمه.اما اتصال کوتاه خروجی اندکی و افزایش ولتاژ به طور محسوس نور LED و صدای بیزر رو افزایش میدهند
2.علی رغم اینکه ولوم بدون 741 عملکرد درستی داشت و ولتاژ رو از 0 تا 1.86 افزایش میداد ولی با نصب 741 مختل میشه و در فاصله اندکی به 2 آمپر میرسه و در ثانیه 61 فیلم با کمال تعجب میبینید که جریان یه لحظه کم میشه و دوباره زیاد میشه
از نو مونتاژ کنم؟چه کنم؟

واقعا دعا میکنم استاد غزال سر جدت این موضوع رو از وسط حذف کن و ببندش. الان 2ونیم ساعته دارم این پاسکاری سوال و جواب رو میخونم بولله دوسه بار از کوره شدیدا در رفتم...
باور کنید جدای از نداشتن بار علمی این بخش از یک جایی به بعد
بعد کلی زجر و شکنجه تازه رسیدیم به سیزن دوم سریال (سفر به اصفهان - سرآغاز)
یا این عنوان
به دنبال ولوم در اصفهان (آغاز یک پایان شخمی تخیلی)
خداروشکر استاد غزال سعه صدر فراوانی دارند و مثل شما عصبی نمیشن
شما هم مجبور نیستی چرت و پرتای منو بخونی
هر وقت دیدی من پست زدم یا استاد کمالی جواب منو میدهند وقت گران بهاتو هدر نده

آخرین ویرایش:
  • Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

بابت تاخیر یک هفته ای شرمندم.مغازه ها آخر هفته قبل تعطیل بودند.پسرم سخت مریض شد و دستم بدجور بند شد.الآن هم به احترام حوصله و وقتی که صرف میکنید علی رغم دندون درد و ... اومدم این گزارش رو ارائه بدم.بارها از درست شدن منبع نا امید شدم ولی از شما خجالت میکشم

اتفاقا بنده برای هزینه مسئله ای ندارم اما با توجه به اینکه در پست اول تذکری در مورد ولوم نداده بودید از همین ساده ها تهیه کرده بودم
طبق توصیه پست اول 3300 میکرو فاراد 50 ولت جایگزین کرده بودم و با توجه به فرمایش اخیر شما یه 6800 میکرو 25 ولت دست دوم هم اضافه کردم تا برای همون 12 ولت کار رو راه بندازه و بعد برای ولتاژهای بالاتر 50 ولت بخرم

یه سری فروشگاه اینترنتی ولوم های صنعتی و نیمه صنعتی دارند اما از اونجایی که سرم کلاه های گشادی رفته فقط حضوری میخرم
اگه فروشگاه مورد تاییدی سراغ دارید یا لینک محصول مورد نظر (ولوم صنعتی) در اون فروشگاه رو بدید ممنون میشم
من فقط به ولوم 1 کیلو سیمی دسته بلند فلزی دست پیدا کردم که جدا از مقدار نامناسبش دسته بسیار بلندی داشت.

من به 2 چیز مشکوکم
1.اتصال محدود آرمیچر سشواری به خروجی در مدت محدود
2.اتصال کوتاه خروجی روی 4 ولت برای درجه بندی ولوم جریان

تو چه دستگاه های اوراقی این ولوم پیدا میشه؟
اگه ولوم مورد نظر پیدا نشه با همین دم دستی ها نمیشه کاری کرد؟

من از مدار فیلم گرفتم تا خودتون قضاوت کنید
https://s25.picofile.com/file/8456034784/20221123_182500.mp4.html

در این فیلم دو سیم متصل به پایه های 2 و 3 آیسی رو به ولت متر وصل کردم،با چرخاندن ولوم ولتاژ از 0 تا 1.86 افزایش پیدا میکنه

https://s25.picofile.com/file/8456034792/20221123_182746.mp4.html
در این فیلم ولتاژ بین پایه 2 و گراند رو مشاهده میکنید که از 14.77 تا 12.92 تغییر میکنه
در دو فیلم بالا 741 از مدار خارج هست

https://s25.picofile.com/file/8456034884/20221123_182859.mp4.html
در این فیلم 741 نصب هست و ولتمتر ولتاژ 2 و 3 آیسی رو نشون میده
مشکلات رو مشاهده میکنید:
1.بیزر 3 ولت نو نصب شده اما در کمتر از 4 ولت و بدون اتصال کوتاه خروجی ، صداش در نمیاد.نور LED هم کمه.اما اتصال کوتاه خروجی اندکی و افزایش ولتاژ به طور محسوس نور LED و صدای بیزر رو افزایش میدهند
2.علی رغم اینکه ولوم بدون 741 عملکرد درستی داشت و ولتاژ رو از 0 تا 1.86 افزایش میداد ولی با نصب 741 مختل میشه و در فاصله اندکی به 2 آمپر میرسه و در ثانیه 61 فیلم با کمال تعجب میبینید که جریان یه لحظه کم میشه و دوباره زیاد میشه
از نو مونتاژ کنم؟چه کنم؟

خداروشکر استاد غزال سعه صدر فراوانی دارند و مثل شما عصبی نمیشن
شما هم مجبور نیستی چرت و پرتای منو بخونی
هر وقت دیدی من پست زدم یا استاد کمالی جواب منو میدهند وقت گران بهاتو هدر نده

درود

در هر کاری ابتدا باید اساسی‌ترین موضوع بررسی و پیگیری بشه.
لذا صدای بیزر و نور لامپ از موضوعات مهمی نیست و باید در آخرین مرحله پیگیری بشه.

در گزارش اخیر نیز کوچکترین امکاناتی تهیه نکردی و برای تهیه ولوم میخوای ماه‌ها سوال کنی که چه دستگاه اوراقی تهیه کنی و در چه مدلی پیدا میشه و حتی نام فروشگاه معتبر را هم سوال میکنی .

مگه میخوای چند میلیون دلار ولوم خرید کنی که میخوای از اعتبار فروشگاه مطمئن بشی؟
هر فروشگاهی که نماد اعتماد داره قابل اطمینانه.
هنوز بعد از مدت طولانی ، ولوم تهیه نکردی و حتی در یک مورد بدلیل دستهٔ بلند ولوم ، نخریدی .

من برای رفع ایراد فنی میتونم در خدمت باشم نه برای خرید و تهیه قطعات.

میخوای قطعه‌ای بخری که از هر نظر ایده‌آل باشه که مبادا ناگزیر به تعویض شوی.
فعلا مشکل عملکرد تغذیه را رفع کن و اگه از نظر ظاهری مشکلی داشت در مراحل پایانی رفع کن.
اگه بخاطر دسته بلند ولوم از خرید آن منصرف میشی ، دراینصورت چرا لقمه بزرگی برداشتی و تغذیه مونتاژ کردی ؟
با توجه به تجربه و اطلاعات مقدماتی ناکافی ، بنظر میرسه در طول عمر خود اولین سیستمی که مونتاژ کردی همین تغذیه است و لذا با عیوب عجیب و غریبی مواجه شدی که تابحال احدی مواجه نشده.

موضوعات ساده و پیش پا‌افتاده را مشکل عظیم و بسیار دشوار می‌بینی .
و لذا بعد از اینهمه پست و اینهمه مدت ، باید پاسخگوی چه سوالاتی باشم .
بدلیل پیشگیری از نقص تاپیک اصرار داشتم ایرادات تغذیه شما رفع بشه ولی باوجودیکه تغذیه بسیار ساده‌ای است و علاقمندان ثابت کردن بسادگی مونتاژ میشه اما برای شما بنظر میرسه ناممکنه.

سپاس

آخرین ویرایش:

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا

هنوز بعد از مدت طولانی ، ولوم تهیه نکردی و حتی در یک مورد بدلیل دستهٔ بلند ولوم ، نخریدی .

میخوای قطعه‌ای بخری که از هر نظر ایده‌آل باشه که مبادا ناگزیر به تعویض شوی.
درود و خدا قوت محضر استاد کمالی
آخه دسته فلزی 3 سانتی متر بلندتر رو چه کار میکردم؟جدای از اینکه مقدارش هم یک کیلو بود
بنده هر هزینه و کاری لازم باشه میکنم تا مدار درست بشه
توی رادیو اوراقی هم از ولوم های مد نظر شما پیدا نکردم
یک هفته پیش از همون ولوم های آلمانی که عکسش رو فرستادید تهیه کردم و بعد از هفت روز (مثلاً پست پیشتاز!!!) چند ساعتی هست که خودم رفتم بسته رو تحویل گرفتم و ولوم رو جایگزین کردم اما مشکل پابرجاست
اون راه حل اضافه کردن مقاومت دو کیلو رو اجرا کنم؟

بنظر میرسه در طول عمر خود اولین سیستمی که مونتاژ کردی همین تغذیه است
لطف دارید:lol:

آخرین ویرایش:

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا

اما اینو اجرا و گزارش کن که چه تغییری میکنه.

یک مقاومت ۲کیلو بین پایه وسط ولوم و پایه انتهای ولوم نصب کن

درود استاد کمالی
بنده ولوم RV24 تهیه کردم و جایگزین کردم(۲ کیلو اهم)
ولتاژ رو روی 4 ولت تنظیم کردم و خروجی رو اتصال کوتاه کردم
انتهای ولوم جریان حدود 3.3 آمپر بود
هنوز همون عدم توازن و اعوجاج درجه ها باقی است
طبق این توصیه شما بین پایه وسط و پایه انتهایی ولوم (پایه ای که مستقیم به R1 متصل هست) یه مقاومت دو کیلو اضافه کردم اما مشکل اعوجاج درجه ها حل نشد،بطوریکه ثلث ابتدایی ولوم جریان 2 آمپر و دو ثلث پایانی ولوم از 2 تا 3.3 آمپر میداد
همون ولوم بدردنخور 2 کیلو رو جایگزین مقاومت دو کیلو کردم و همون شرایط قبل رو تکرار کردم و ولوم جریان رو هم روی انتها گذاشتم
با کم کردن ولوم موازی تغییرات محسوسی ایجاد شد
ابتدا ولوم موازی رو به قدری کم کردم که انتهای ولوم جریان 3 آمپر بده
اعوجاج بسیار اندک بهبود یافت،ثلث اول 1.8 آمپر میداد و دو ثلث پایانی تا 3 آمپر بطور آرام اضافه میشد
ولوم موازی رو از مدار خارج کردم و دیدم مقدارش 760 اهم هست
دوباره موازی کردمش و به قدری کمش کردم که انتهای ولوم جریان 2 آمپر میداد (خارج مدار ولوم موازی روی 100 اهم بود)
اعوجاج ولوم جریان به میزان محسوسی بهبود یافت.ثلث اول 0.8 آمپر و دو ثلث پایانی تا 2 آمپر. البته هنوز ثلث اول سهم بیشتری در افزایش جریان خروجی داشت.
مقاومت های 1 کیلو 10 کیلو 2.2 کیلو 4.7 کیلو رو هم خارج مدار بررسی کردم سالم بودند
ایراد از کجاست ؟

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

درود استاد کمالی
بنده ولوم RV24 تهیه کردم و جایگزین کردم(۲ کیلو اهم)
ولتاژ رو روی 4 ولت تنظیم کردم و خروجی رو اتصال کوتاه کردم
انتهای ولوم جریان حدود 3.3 آمپر بود
هنوز همون عدم توازن و اعوجاج درجه ها باقی است
طبق این توصیه شما بین پایه وسط و پایه انتهایی ولوم (پایه ای که مستقیم به R1 متصل هست) یه مقاومت دو کیلو اضافه کردم اما مشکل اعوجاج درجه ها حل نشد،بطوریکه ثلث ابتدایی ولوم جریان 2 آمپر و دو ثلث پایانی ولوم از 2 تا 3.3 آمپر میداد
همون ولوم بدردنخور 2 کیلو رو جایگزین مقاومت دو کیلو کردم و همون شرایط قبل رو تکرار کردم و ولوم جریان رو هم روی انتها گذاشتم
با کم کردن ولوم موازی تغییرات محسوسی ایجاد شد
ابتدا ولوم موازی رو به قدری کم کردم که انتهای ولوم جریان 3 آمپر بده
اعوجاج بسیار اندک بهبود یافت،ثلث اول 1.8 آمپر میداد و دو ثلث پایانی تا 3 آمپر بطور آرام اضافه میشد
ولوم موازی رو از مدار خارج کردم و دیدم مقدارش 760 اهم هست
دوباره موازی کردمش و به قدری کمش کردم که انتهای ولوم جریان 2 آمپر میداد (خارج مدار ولوم موازی روی 100 اهم بود)
اعوجاج ولوم جریان به میزان محسوسی بهبود یافت.ثلث اول 0.8 آمپر و دو ثلث پایانی تا 2 آمپر. البته هنوز ثلث اول سهم بیشتری در افزایش جریان خروجی داشت.
مقاومت های 1 کیلو 10 کیلو 2.2 کیلو 4.7 کیلو رو هم خارج مدار بررسی کردم سالم بودند
ایراد از کجاست ؟

درود

بارها تاکید کردم تاخیر طولانی شما ، منجر به فراموشی موضوع و جزئیات آن میشه و باید پست‌های گذشته را مطالعه کنم تا قادر به ارزیابی و تنظیم پاسخ باشم .

اما توجه نفرمودی و با اینحال ، مکررا ناگزیر به مطالعه بسیاری از پست‌های قبلی شدم تا حتی‌المقدور از ناقص شدن این تاپیک پیشگیری کنم.
جالبتر اینکه پس از تاخیر طولانی هم ، سوالاتی درخصوص نحوه خرید مطرح کردی و لذا بگونه‌ای خارج از حوصله علاقمندان گردید که اعتراض فرمودند.

در هرصورت ازآنجاکه بسیار بیشتر از انتظار ، در خدمت رفع مشکل شما بودم ولی فقط تاخیر طولانی و مطالعه پست‌های قبلی نصیبم شده
‌و ازآنجاکه فرصت و وقت بی‌انتها ندارم و لذا قادر به مطالعه پست های قبلی و تنظیم و ارسال پاسخ نیستم .
بنابرین امیدوارم عذر‌خواهی من را بابت عدم پاسخگویی بپذیرید.

سپاس

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا

درود

بارها تاکید کردم تاخیر طولانی شما ، منجر به فراموشی موضوع و جزئیات آن میشه و باید پست‌های گذشته را مطالعه کنم تا قادر به ارزیابی و تنظیم پاسخ باشم .

اما توجه نفرمودی و با اینحال ، مکررا ناگزیر به مطالعه بسیاری از پست‌های قبلی شدم تا حتی‌المقدور از ناقص شدن این تاپیک پیشگیری کنم.
جالبتر اینکه پس از تاخیر طولانی هم ، سوالاتی درخصوص نحوه خرید مطرح کردی و لذا بگونه‌ای خارج از حوصله علاقمندان گردید که اعتراض فرمودند.

در هرصورت ازآنجاکه بسیار بیشتر از انتظار ، در خدمت رفع مشکل شما بودم ولی فقط تاخیر طولانی و مطالعه پست‌های قبلی نصیبم شده
‌و ازآنجاکه فرصت و وقت بی‌انتها ندارم و لذا قادر به مطالعه پست های قبلی و تنظیم و ارسال پاسخ نیستم .
بنابرین امیدوارم عذر‌خواهی من را بابت عدم پاسخگویی بپذیرید.

سپاس

این حق شماست استاد
اجازه میدید مختصر و مفید مجددا مشکل رو مطرح کنم یا اینکه دیگه مزاحم نشم؟
حقیقتا تاخیر بنده اذیت کننده هست ولی بعضی مسائل از قدرت من خارجه
تاخیر شرکت پست و یا بستن مغازه ها از قدرت من خارج بود

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

این حق شماست استاد
اجازه میدید مختصر و مفید مجددا مشکل رو مطرح کنم یا اینکه دیگه مزاحم نشم؟
حقیقتا تاخیر بنده اذیت کننده هست ولی بعضی مسائل از قدرت من خارجه
تاخیر شرکت پست و یا بستن مغازه ها از قدرت من خارج بود

درود

هرچند اغلب توجیهات شما بابت تاخیر در پاسخگویی وارد نیست و در اراده شما بوده مانند بلند بودن پایه ولوم که تاثیری در انجام آزمایش نداشته.

معذالک اگر کلیه عواملی که موجب تاخیر پاسخگویی شده خارج از اراده شما بود ، دراینصورت هم هر عامل ارادی و غیرارادی که موجب تاخیر در پاسخگویی باشه تاثیری در میزان فراموشی من نداره و با هر تاخیر شما ، من باید پست‌های قبلی را مطالعه کنم که وقت قابل توجهی میطلبه که تابحال تحمل کردم ولی بقیه امور زندگی شخصی من مختل میشه.

با این وجود اگر فرصتی پیدا کنم سعی میکنم مشکل شما را بررسی و رفع کنم.

برای غیرخطی شدن ولوم ، عاملی موجب افزایش جریان ولوم شده که با احتمال زیاد مربوط به خطای مونتاژ است.
لذا از ولوم هایی با مقاومت بالاتر را تست کن.

ضمنا آزمایشات زیر را اجرا و نتیجه را گزارش کن

آزمایش ۱
۱- با ولوم جریان ، بدون مقاومت اضافی ، جریان را روی 1 آمپر تنظیم کن که هرگز بیشتر از 1 آمپر نده
۲- حالا دو پایه ولوم را آزاد کن و با اهم‌متر مقاومت پایه وسط و پایه ابتدایی را اندازه گیری و گزارش کن.

آزمایش ۲
۳- ولوم جریان را برای 1،5 آمپر تنظیم کن.
۴- دو پایه ولوم را آزاد کن و با اهم‌متر ببین مقاومت پایه وسط و پایه ابتدایی چند اهمه؟

دقیقا شبیه دو آزمایش فوق ، مقاومت پایه وسط و ابتدایی را برای جریان 2 و 2،5 آمپر هم گزارش کن.

ضمنا دو پایه همان ولوم را آزاد کن یا بکلی آزاد کن و از صفر درجه بچرخان تا حدود ۴۵ درجه بگذار و ببین اهم بین پایه وسط و ابتدایی چند اهمه؟

سپس روی ۹۰ درجه باشه که درواقع نصف مقاومت ولوم باشه
حالا مقاومت بین ‌وسط و ابتدایی چند اهمه ؟

برای 135 درجه هم مقاومت بین پایه وسط و ابتدایی را اندازه گیری و گزارش کن.

سپاس

آخرین ویرایش:

J1375

کاربر
2021-03-26
240
436
زیر سایه خدا

لذا از ولوم هایی با مقاومت بالاتر را تست کن.
ممنون که وقت و بی وقت صبح و شب وقت صرف میکنید جواب میدید
قبلاً ده کیلو گذاشته بودم نتیجه مطلوب نگرفته بودم
امشب 5 کیلو گذاشتم باز هم از ابتدا تا 0.8 آمپر اعوجاج شدیدی داشت و نهایت ولوم هم 1.78 آمپر داد.بیشتر از دو کیلو پنج کیلو ، ده کیلو و بیست کیلو پیدا میشه.درسته؟
آزمایش ۱
۱- با ولوم جریان ، بدون مقاومت اضافی ، جریان را روی 1 آمپر تنظیم کن که هرگز بیشتر از 1 آمپر نده
۲- حالا دو پایه ولوم را آزاد کن و با اهم‌متر مقاومت پایه وسط و پایه ابتدایی را اندازه گیری و گزارش کن
1943 اهم

آزمایش ۲
۳- ولوم جریان را برای 1،5 آمپر تنظیم کن.
۴- دو پایه ولوم را آزاد کن و با اهم‌متر ببین مقاومت پایه وسط و پایه ابتدایی چند اهمه؟
1904 اهم
خیلی سخت تونستم روی 1.52 آمپر تنظیم کنم چون دقیقاً در محدوده اعوجاج قرار داره

دقیقا شبیه دو آزمایش فوق ، مقاومت پایه وسط و ابتدایی را برای جریان 2 و 2،5 آمپر هم گزارش کن.
2 آمپر: 1827 اهم
2.5 آمپر: 1387 اهم

از صفر درجه بچرخان تا حدود ۴۵ درجه بگذار و ببین اهم بین پایه وسط و ابتدایی چند اهمه؟

سپس روی ۹۰ درجه باشه که درواقع نصف مقاومت ولوم باشه
حالا مقاومت بین ‌وسط و ابتدایی چند اهمه ؟

برای 135 درجه هم مقاومت بین پایه وسط و ابتدایی را اندازه گیری و گزارش کن.
چندبار این متن رو خواندم و با توجه به اون عبارت شما که 90 درجه نصف دور ولوم هست اینطور برداشت کردم که 45 درجه ربع مسیر،90 درجه نصف و 135 درجه ¾ مسیر هست
از آنجایی که ولوم 360 نمیچرخه و نهایت 320 درجه دوران داشته باشه بنده با علامت گذاری حول ولوم به این نتایج رسیدم
45 درجه(ربع):1755
90 درجه(نصف):1109
135 درجه(¾):520

• Like

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073

ممنون که وقت و بی وقت صبح و شب وقت صرف میکنید جواب میدید
قبلاً ده کیلو گذاشته بودم نتیجه مطلوب نگرفته بودم
امشب 5 کیلو گذاشتم باز هم از ابتدا تا 0.8 آمپر اعوجاج شدیدی داشت و نهایت ولوم هم 1.78 آمپر داد.بیشتر از دو کیلو پنج کیلو ، ده کیلو و بیست کیلو پیدا میشه.درسته؟

1943 اهم

1904 اهم
خیلی سخت تونستم روی 1.52 آمپر تنظیم کنم چون دقیقاً در محدوده اعوجاج قرار داره

2 آمپر: 1827 اهم
2.5 آمپر: 1387 اهم

چندبار این متن رو خواندم و با توجه به اون عبارت شما که 90 درجه نصف دور ولوم هست اینطور برداشت کردم که 45 درجه ربع مسیر،90 درجه نصف و 135 درجه ¾ مسیر هست
از آنجایی که ولوم 360 نمیچرخه و نهایت 320 درجه دوران داشته باشه بنده با علامت گذاری حول ولوم به این نتایج رسیدم
45 درجه(ربع):1755
90 درجه(نصف):1109
135 درجه(¾):520

درود

اساسا ماکزیمم جریان ارتباطی با مقدار مقاومت ولوم نداره .
لذا یا ولوم درگری را بعنوان ولوم جریان محسوب کردی.
یا مونتاژ ایراد داره
یا از ۷۴۱ خراب استفاده میکنی و حاضر نیستی نو بخری.

سپاس

بالا