- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
فرمودید
۱۰۰ میلی آمپر تا 1 آمپر یعنی ۹۰۰ میلی آمپر
اما ۱،۵ آمپر تا ۳ آمپر یعنی ۱۵۰۰ میلی آمپر یعنی باید فاصله حدود ۲ برابر باشه.اما اگه ۱۰ برابره باید اصلاح بشه که مدام سوال کردم از محل و نقطه ۳ آمپر تا انتهای ولوم جریان فاصله خالی داری یا نه که هر گز پاسخ ندادی .و دیگه نباید پاسخ شما رو میدادم ولی خواستم این تاپیک ناقص و خراب نشه .
فرمودید.
آیا اینکارو کردی یا اساسا این مطالب را نخوندی
.
فرمودی
منم بارها گفتم چکار کنی و آخرین بار در پست ۱۵۶۴ گفتم و هرگز نگفتم جایی که لامپ خاموش میشه یا جایی که ولتاژ افزایش نداره علامت بزن .
مگه پست های منو نمیخونی ؟ من کف کردم اینقدر با دقت توضیح دادم .
ضمنا گفتی مجددا تغذیه سوخت.لذا کاملا با دقت و حوصله بگو در چه لحظه ای سوخت ، اگه صادقانه پاسخ ندی فقط منو گیج میکنی و مشکل رفع نمیشه.
چه مدتی با حدود ۳ آمپر استفاده کردی که سوخت.
عکس هایی هم از برد بفرست که هیت سینک مشخص باشه.
بنظر میرسه قصد داری در این تاپیک با الفبای الکترونیک آشنا بشی ولی اینجا مناسب نیست و منم فرصت ندارم.
سپاس
درودخب سوال من از روش مدرج کردن توصیه شده توسط شما تولید شد
من میگم کچا رو برا 1 آمپر باید علامت زد؟جایی که LEDخاموش بشه یا جایی که دیگه محدود کننده ولتاژ رو کاهش نده
برای اینکه بتونم واوم جریان رو خوب مدرج کنم جکار کنم؟فاصله 100 میلی تا 1 آمپر خیلی ناچیزه اما از 1.5 تا 3 آمپر خیلی فاصله زیادیه.راه حلی نیست؟
فرمودید
وقتی هنوز نتونستی مدرج کنی چطور فهمیدی فاصله ها غیرخطی و نامناسبه مضافا کهفاصله 100 میلی تا 1 آمپر خیلی ناچیزه اما از 1.5 تا 3 آمپر خیلی فاصله زیادیه.راه حلی نیست؟
۱۰۰ میلی آمپر تا 1 آمپر یعنی ۹۰۰ میلی آمپر
اما ۱،۵ آمپر تا ۳ آمپر یعنی ۱۵۰۰ میلی آمپر یعنی باید فاصله حدود ۲ برابر باشه.اما اگه ۱۰ برابره باید اصلاح بشه که مدام سوال کردم از محل و نقطه ۳ آمپر تا انتهای ولوم جریان فاصله خالی داری یا نه که هر گز پاسخ ندادی .و دیگه نباید پاسخ شما رو میدادم ولی خواستم این تاپیک ناقص و خراب نشه .
فرمودید.
باید از روش هایی که چند بار تکرار کردم بدقت بخونی و استفاده کنی بطوریکه آخرین بار در پست۱۵۶۴ بعد از نحوه آماده کردن آزمایش ، گفتم حالا کم کم ولوم جریان را بالا ببر که البته در ولتاژ خروجی تاثیری نداره و همچنان صفر ولت است ، اما جریان های مختلف را با زیاد کردن ولوم جریان میتونی در آمپرمتر بخوانی و حول ولوم جریان هرجریانی درآمپر متر دیدی علامت بزنبرای اینکه بتونم واوم جریان رو خوب مدرج کنم جکار کنم .؟
آیا اینکارو کردی یا اساسا این مطالب را نخوندی
.
فرمودی
من میگم کچا رو برا 1 آمپر باید علامت زد؟جایی که LEDخاموش بشه یا جایی که دیگه محدود کننده ولتاژ رو کاهش نده
منم بارها گفتم چکار کنی و آخرین بار در پست ۱۵۶۴ گفتم و هرگز نگفتم جایی که لامپ خاموش میشه یا جایی که ولتاژ افزایش نداره علامت بزن .
مگه پست های منو نمیخونی ؟ من کف کردم اینقدر با دقت توضیح دادم .
ضمنا گفتی مجددا تغذیه سوخت.لذا کاملا با دقت و حوصله بگو در چه لحظه ای سوخت ، اگه صادقانه پاسخ ندی فقط منو گیج میکنی و مشکل رفع نمیشه.
چه مدتی با حدود ۳ آمپر استفاده کردی که سوخت.
عکس هایی هم از برد بفرست که هیت سینک مشخص باشه.
بنظر میرسه قصد داری در این تاپیک با الفبای الکترونیک آشنا بشی ولی اینجا مناسب نیست و منم فرصت ندارم.
سپاس
آخرین ویرایش: