J1375
کاربر
پاسخ : تحلیل و عیب یابی ساده ترین و دقیق ترین تغذیهٔ طراحی غزال
معذرت بابت گرفتن وقت شما و اگر از پیام های ارسالی من توهینی برداشت شده
شما میتونید جواب من رو ندید،منم ناراحت نمیشم.بقول خودتون سزاوارش هستم
شاید از اینکه دوبار گزارش کردم چنین برداشتی کردید ولی من با توجه به اینکه با تاخیر پاسخ میدادید قصد داشتم خلاصه ماجرا رو از اول براتون بگم.همین
DZ2 = 1.84
ولتاژ رو روی 0.1 ولت گذاشتم و 100 میلی آمپر معین شد
ولتاژ رو روی 0.3 گذاشتم و 300 میلی معین شد
ولتاژ رو روی 3 ولت قرار دادم،ولوم رو تا نزدیک انتها باز کردم تا LED خاموش بشه و 3 آمپر معین بشه.اما ولتاژ خروجی به 2.8 تقریبا رسید.مقاومت خروجی دود میداد.
ولتاژ رو روی 6 گذاشتم.اینبار با افزایش جریان تا نزدیک انتها،ولتاژ روی ولتمتر 3 شد.ولوم رو کمی چرخوندم،به انتها رسید اما نه مقاومت سوخت نه ترانزیستور.فقط هیت سینک کمی داغ شده بود.
هنوز جرئت اتصال کوتاه کردن خروجی با ولتاژ بالا رو ندارم.مقاومت 5 وات 3 عدد اضافه دارم.ولی زینر 2.2 ولت ندارم.کدوم رو تهیه کنم یا نصب کنم تا اگر روی ولتاژ 28.5 ولت اتصال کوتاه رخ داد مدار آسیب نبینه؟
در ضمن آمپرمتر خودم یک عدد مقاومت 1 اهم 5 وات توی مسیر داره
معذرت بابت گرفتن وقت شما و اگر از پیام های ارسالی من توهینی برداشت شده
شما میتونید جواب من رو ندید،منم ناراحت نمیشم.بقول خودتون سزاوارش هستم
اگه اهل قسم خوردن بودم قسم میخوردم چنین چیزی نبودهولی بدون توجه به تاکیداتم کار خودتو کردی و نتیجه را دیدی
من فقط یکبار با ترانس 23 ولت این کار رو کردم و مقاومت 0.68 و ترانزیستور TIP35 سوختدو بار خروجی را شورت کردی و با تمام وجود مطمئنم لااقل دفعه دوم عمدا شورت کردی که ببینی چی میشه
شاید از اینکه دوبار گزارش کردم چنین برداشتی کردید ولی من با توجه به اینکه با تاخیر پاسخ میدادید قصد داشتم خلاصه ماجرا رو از اول براتون بگم.همین
الآن ترانزیستور و مقاومت های 0.68 و 220 اهم تعویض شده اند و فقط یک عدد 0.68 قرار دادم و با ترانس ضعیف و قوی امتحان کردم مثل قبل خرابی کار میدهبصورت قبل از شورت کردن خروجی کار کنه تا عیب محدود کننده را برات پیدا کنم
DZ1 =6.97به همین دلیل ولتاژ زینزها رو سوال کردم
DZ2 = 1.84
مقاومت یک اهم دو یا سه وات به خروجی وصل کردم در حالی که ترانس قوی رو وصل کرده بودم.خازن صافی رو به 3300 میکرو 50 ولت ارتقا داده بودم.ترانزیستور رو با خمیر سیلیکون روی هیت سینک گذاشتم که زیاد داغ نشهدر پست اول روشی را اعلام کردم که ببینید حداکثر انتخاب ولوم جریان چند آمپره ، ولی کاملا مشخص هست که قصد نداشتی اجرا کنی ولی میگی همه رو مطالعه کردی
ولتاژ رو روی 0.1 ولت گذاشتم و 100 میلی آمپر معین شد
ولتاژ رو روی 0.3 گذاشتم و 300 میلی معین شد
ولتاژ رو روی 3 ولت قرار دادم،ولوم رو تا نزدیک انتها باز کردم تا LED خاموش بشه و 3 آمپر معین بشه.اما ولتاژ خروجی به 2.8 تقریبا رسید.مقاومت خروجی دود میداد.
ولتاژ رو روی 6 گذاشتم.اینبار با افزایش جریان تا نزدیک انتها،ولتاژ روی ولتمتر 3 شد.ولوم رو کمی چرخوندم،به انتها رسید اما نه مقاومت سوخت نه ترانزیستور.فقط هیت سینک کمی داغ شده بود.
هنوز جرئت اتصال کوتاه کردن خروجی با ولتاژ بالا رو ندارم.مقاومت 5 وات 3 عدد اضافه دارم.ولی زینر 2.2 ولت ندارم.کدوم رو تهیه کنم یا نصب کنم تا اگر روی ولتاژ 28.5 ولت اتصال کوتاه رخ داد مدار آسیب نبینه؟
در ضمن آمپرمتر خودم یک عدد مقاومت 1 اهم 5 وات توی مسیر داره
آخرین ویرایش: