- 2012-03-18
- 10,107
- 80,118
پاسخ : ساده ترین و دقیق ترین تغذیه طراحی غزال با تحلیل و عیب یابی
درود
هر چقدر تعداد ترانزیستورها بیشتر باشه بهتره و عامل صدمه نمیشه
آمپرمتر هم صدمه نمی بینه
برای تامین ۶ ولت ولتمتر ، فقط بجای زینر ۵ ولت. از زینر ۶ ولت استفاده کن.
درایور ۶۴۰ تا جریان ۶ آمپر ، مناسب و خوبه
ولی برای آمپر بالاتر از ۶ آمپر باید از ترانزیستورهای قویتر که قبلا استفاده کردی بجای bc640 استفاده کنی.
۸۲ اهمی هم ۳ وات باشه.
۲۲/. هم مانند سابق باشه.
سوالاتی که میپرسی و فراموش میکنی دوباره و سه باره و ...میپرسی تا کف کنم وبیهوش بشم .
با اینحال پست های قبل را مطالعه نمیکنی و منتظر میمونی به هوش بیام.
سپاس
سلام چشم استاد رسید دستم هرچی داشت عکس میگیرم میفرستم گویا یک دفترچه راهنما ام باهاش ارسال میشه که فعلا فقط در حد یک فرضیه هست و معلوم نیست بدن یا ن
حالا اگر امپر مترش هم ایراد داشته باشه مشکلی نیست دوتاشم به عنوان ولت متر استفاده میکنم و امپر متر دیگری تهیه میکنم
فقط اینکه چطوری ولتاژ ۶ ولت بگیرم به جایه ۵ ولت براشون جه تغییراتی در دیود زنر و مقاومت اطرافش نیازه ؟ چون میخام وقتی که اومد مدارم اماده باشه و برای تغذیش هم اون موقع فکر چاره نکنم اگر لطف کنید کمک کنید خیلی ممنون میشم
و اینکه استاد من ۱۰ امپر خروجی میخوام همون بردی که ورودیش سوئیچینگ شد
با سه تا ترانزیستور قدرت میتونم ۱۰ امپر بگیرم ؟ یا باید ۴ تاش کنم که ۱۲ امپر بده ؟ درایور چی باید استفاده کنم ؟ bc۶۴۰ جواب نمیده دیگه درسته؟ اخه امپر مترم ۱۰ امپری هست و اگر ۴ تا ترانزیستور قدرت اضافه کنم احتمال داره در حالت اتصال کوتاه جریان زیادی بکشه و امپر متر بسوزه برای این چه راهکاری پیشنهاد میکنید سپاس
و اینکه اگه به جایه tip35 از 2n3055 استفاده کنم هم همونطوره شرایطش و باید به پایه امیتر هر ترانزیستور ۰.۲۲ صدم اهم ۳ وات متصل بشه ؟
ببخشید که جلو جلو میپرسم میخوام الان که وقتم ازاده ببندم و تست کنم و هرچی لازمه کمم زیاد کنم تا وقتی که ولت مترا رسید فقط روی اونا کار کنیم و تمام
درود
هر چقدر تعداد ترانزیستورها بیشتر باشه بهتره و عامل صدمه نمیشه
آمپرمتر هم صدمه نمی بینه
برای تامین ۶ ولت ولتمتر ، فقط بجای زینر ۵ ولت. از زینر ۶ ولت استفاده کن.
درایور ۶۴۰ تا جریان ۶ آمپر ، مناسب و خوبه
ولی برای آمپر بالاتر از ۶ آمپر باید از ترانزیستورهای قویتر که قبلا استفاده کردی بجای bc640 استفاده کنی.
۸۲ اهمی هم ۳ وات باشه.
۲۲/. هم مانند سابق باشه.
سوالاتی که میپرسی و فراموش میکنی دوباره و سه باره و ...میپرسی تا کف کنم وبیهوش بشم .
با اینحال پست های قبل را مطالعه نمیکنی و منتظر میمونی به هوش بیام.
سپاس
آخرین ویرایش: