- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
سلام
مقاومتی که قبلا سوخته بود و رنگهاش پاک شده بودن اهم متر 19.95 رو نشون میداد که فرمودید بجاش حدود 600 اهم بزارم
یک پایه مقاومت به گیت فت وپاییه دیگه به + خازن 220 ولتی ورودی متصله پایه ای که روی گیت سواره به همراه 4148 و یه مقاومت 6 رنگی به رنگهای( قرمز قرمز قهوه ای نقره ای قهوه ای قرمز) به پایه 6 آیسی متصل میشن
این یکی مقاومت سوخته جدید هم از نظر ظاهری کاملا سالمه و رنگهاش هویدا " البته کمی ناخانا هست که بدلیل سوختن نیست و اصالت خودشه
استاد ورودی کوپلر فقط به این مقاومت متصله(خروجی کوپلر که همون پایه 1و2 ایسی بود ) که خروجیش متصل میشه به پاییه 1 آیسی
واز سمت دیگه به مقاومت وات بالای 75 اهمی (که این وات بالا به + فن داخل مدار ) متصله و در نهایت هر دو به مثبت مدار (خازن) متصلند
استاد مقدار مقاومت 6 رنگی که گفتم رو هم لطف کنید بگید چنذه ممنون میشم به این هم یه کمی مشکوکم فروشنده هم نتونست مقدارشو تشخیص بده
سلام
اینا چیه نوشتی
اولا چرا با رنگی مینویسی که خونده نشه
در رنگ قلم هم دریغ میکنی ؟!
پایه کوپلر را مشخص کردی و گفتی این مقاومت 1 کیلو است یعنی چی ؟
مقاومت 19/95 اهمی یه هو از کجا اومد
در پست 246 گفتی 116 کیلو سوخته و در مورد 116 کیلو سوال کردم ولی یک کلمه در مورد 116 کیلو جواب ندادی
گفتی :
مقاومتی که قبلا سوخته بود و رنگهاش پاک شده بودن اهم متر 19.95 رو نشون میداد که فرمودید بجاش حدود 600 اهم بزارم
کجا جایگزین چنین مقاومتی را اعلام کردم و با فرض صحت که اعلام کرده باشم هدفت از اعلام این مقاومت چیه ؟
شبیه اینه که بگی فت سوخته و یکنفر با دوچرخه از کوچه گذشت
جمله زیر را با چه هدفی گفتی
یک پایه مقاومت به گیت فت وپاییه دیگه به + خازن 220 ولتی ورودی متصله پایه ای که روی گیت سواره به همراه 4148 و یه مقاومت 6 رنگی به رنگهای( قرمز قرمز قهوه ای نقره ای قهوه ای قرمز) به پایه 6 آیسی متصل میشن
و بقیه مواردی که نوشتی چیه و چه سوالی داری و با چه هدفی گفتی
هر موضوع نامرتبطی را گفتی ولی چرا پاسخ منو ندادی ؟
این گزارشت بی نظیر بود
سپاس