آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
مقاومتی که قبلا سوخته بود و رنگهاش پاک شده بودن اهم متر 19.95 رو نشون میداد که فرمودید بجاش حدود 600 اهم بزارم
یک پایه مقاومت به گیت فت وپاییه دیگه به + خازن 220 ولتی ورودی متصله پایه ای که روی گیت سواره به همراه 4148 و یه مقاومت 6 رنگی به رنگهای( قرمز قرمز قهوه ای نقره ای قهوه ای قرمز) به پایه 6 آیسی متصل میشن

این یکی مقاومت سوخته جدید هم از نظر ظاهری کاملا سالمه و رنگهاش هویدا " البته کمی ناخانا هست که بدلیل سوختن نیست و اصالت خودشه
استاد ورودی کوپلر فقط به این مقاومت متصله(خروجی کوپلر که همون پایه 1و2 ایسی بود ) که خروجیش متصل میشه به پاییه 1 آیسی
واز سمت دیگه به مقاومت وات بالای 75 اهمی (که این وات بالا به + فن داخل مدار ) متصله و در نهایت هر دو به مثبت مدار (خازن) متصلند

استاد مقدار مقاومت 6 رنگی که گفتم رو هم لطف کنید بگید چنذه ممنون میشم به این هم یه کمی مشکوکم فروشنده هم نتونست مقدارشو تشخیص بده

سلام

اینا چیه نوشتی

اولا چرا با رنگی مینویسی که خونده نشه
در رنگ قلم هم دریغ میکنی ؟!

پایه کوپلر را مشخص کردی و گفتی این مقاومت 1 کیلو است یعنی چی ؟

مقاومت 19/95 اهمی یه هو از کجا اومد
در پست 246 گفتی 116 کیلو سوخته و در مورد 116 کیلو سوال کردم ولی یک کلمه در مورد 116 کیلو جواب ندادی

گفتی :
مقاومتی که قبلا سوخته بود و رنگهاش پاک شده بودن اهم متر 19.95 رو نشون میداد که فرمودید بجاش حدود 600 اهم بزارم

کجا جایگزین چنین مقاومتی را اعلام کردم و با فرض صحت که اعلام کرده باشم هدفت از اعلام این مقاومت چیه ؟
شبیه اینه که بگی فت سوخته و یکنفر با دوچرخه از کوچه گذشت

جمله زیر را با چه هدفی گفتی

یک پایه مقاومت به گیت فت وپاییه دیگه به + خازن 220 ولتی ورودی متصله پایه ای که روی گیت سواره به همراه 4148 و یه مقاومت 6 رنگی به رنگهای( قرمز قرمز قهوه ای نقره ای قهوه ای قرمز) به پایه 6 آیسی متصل میشن

و بقیه مواردی که نوشتی چیه و چه سوالی داری و با چه هدفی گفتی

هر موضوع نامرتبطی را گفتی ولی چرا پاسخ منو ندادی ؟

این گزارشت بی نظیر بود

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
وای که من چقدر وقت گذاشتم واسه گذارش اینا کلا سوال رو بد متوجه شدم به حساب خودم ......
::agor::::agor::

اون 19.95 مقاومتی بود که همون اول سیاه شده بود " چسبیده به فت و 4148 و مقاومت 6رنگیه

کوپلر هم مربوط به یکی ازارسالهای قبلی بود

ولی واسه رنگ تایپ دیگه کوتاهی نکردم " همه رنگها رو آزمایش کردم هیچ کدوم دید نداشت استاد (ببخشید)

استاد اونا اشتباه بود ولی جواب سوال شما همینه
این یکی مقاومت سوخته جدید هم از نظر ظاهری کاملا سالمه و رنگهاش هویدا " البته کمی ناخانا هست که دلیلش سوختن نیست و اصالت خودشه
استاد ورودی کوپلر فقط به این مقاومت متصله(خروجی کوپلر که همون پایه 1و2 ایسی بود ) که خروجیش متصل میشه به پاییه 1 آیسی
واز سمت دیگه به مقاومت وات بالای 75 اهمی (که این وات بالا به + فن داخل مدار ) متصله و در نهایت هر دو به مثبت مدار (خازن) متصلند

اهم مترم مقاومت رو 1.378 نشون میده

روی عکس فقط مقاومت سوخته جدید که با فونت زرد نوشتم مربوط به سوال شماست

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
استاد من که همینطوریش گیج میزنم ولی شما هم بعضی وقتا گیج ترم میکنی

تو همین صفحه قبلی هم رنگشو اعلام کردم وهم مقدارشو
http://www.irantk.ir/irantk48462-25/#post337516

پس شما کدوم مقاومتو گفتید؟ و میگید اعلام نمیکنم؟

استاد از فاصله چند صد کیلومتری با هم در تماسیم این طبیعیه هر ازگاهی همدیگرو درک نکنیم " نفهمیم و مفهوم صحبتها رو متوجه نشیم
اصولا تا 85 درصد پستهامو 10 بار میخونم که غلط املایی نداشته باشم و روون تایپ کنم که راحت منظورو برسونم گاها هم 10 بار پستهامو ویرایش میکنم با این وجود باز هم اینجوری مشکل پیش میاد
این دیگه مشکل مسافته استاد وگرنه خدایی نکرده کسی قصد بی احترامی ، جسارت، یا بی توجهی به شخص مقابل رو نداره

ضمنا توپیبدنها و ضایع کردن هاتم فوق العاده زیباست و خیلی شیرینه

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد من که همینطوریش گیج میزنم ولی شما هم بعضی وقتا گیج ترم میکنی

تو همین صفحه قبلی هم رنگشو اعلام کردم وهم مقدارشو
http://www.irantk.ir/irantk48462-25/#post337516

پس شما کدوم مقاومتو گفتید؟ و میگید اعلام نمیکنم؟

استاد از فاصله چند صد کیلومتری با هم در تماسیم این طبیعیه هر ازگاهی همدیگرو درک نکنیم " نفهمیم و مفهوم صحبتها رو متوجه نشیم
اصولا تا 85 درصد پستهامو 10 بار میخونم که غلط املایی نداشته باشم و روون تایپ کنم که راحت منظورو برسونم گاها هم 10 بار پستهامو ویرایش میکنم با این وجود باز هم اینجوری مشکل پیش میاد
این دیگه مشکل مسافته استاد وگرنه خدایی نکرده کسی قصد بی احترامی ، جسارت، یا بی توجهی به شخص مقابل رو نداره

ضمنا توپیبدنها و ضایع کردن هاتم فوق العاده زیباست و خیلی شیرینه

عزیزم تقریبا نصف متن های من مربوط به ترغیب و تقاضای گزارش شفافه

ولی شما میگی این مقاومت این رنگه
این یکی مقاومت فلانه

من چطور بفهمم این و آن کدومه

اون 19.95 مقاومتی بود که همون اول سیاه شده بود " چسبیده به فت و 4148 و مقاومت 6رنگیه

کوپلر هم مربوط به یکی ازارسالهای قبلی بود

اصلا نمی فهمم اون 19.95 اهم یعنی کدوم مقاومت و کی صحبت 19.95 بود که میگی اون 19.95

چسبیده به فت چه اطلاعاتی بمن میده و چه سودی برای شما داره خب چسبیده به فت که چی بشه من باید چکار کنم که به فت چسبیده

با این مطالب چه هدفی داری سوالت چیه منظورت چیه ؟ اصلا نمیفهمم

شما فرمودید 116 کیلو را چطور با سری موازی بسازم و من عرض کردم به کدوم قطعات متصله
و شما میگی 19.95 اونجاست سیاه شده بود
این مقاومت چسبیده به فلان قطعه
این مقاومت جدید سوخته ...

آخه عزیزم به پهلویی خودت بگو گزارشت را بخونه ببین میفهمه در مورد 116 کیلویی چی گفتی و این مطالب را برای چی نوشتی ؟

اینکه مقاومتی کنار قطعه ای باشه کمترین اهمیتی نداره و فایده ای نداره مهم اینه که به چه قطعه ای متصله و مشخصات اون قطعه چیه
حتی اینکه فلان قطعه به مقاومتی متصله ثمری نداره چون خودم میدونم 80 درصد قطعات به مقاومتی متصله

اگه مشخص نکنی که درمورد چی صحبت میکنی فقط خودت می فهمی چی گفتی

اهم مترت مقاومت 1.378 را نشون میده اطلاعاتی بمن نمیده و میتونه اهم مترت هر عددی را نشون بده لذا اول باید قطعه مورد نظر را بگونه ای برام مشخص کنی که بفهمم در مورد کدوم قطعه صحبت میکنی و بعد بگی این مقاومت 1.378 نشون میده

عزیزم این ارقام عجیب و غریب چیه و من کی سوال کردم
مگه در مورد 116 کیلو سوال نکردی ؟ آیا مشکل 116 کیلو حل شده که جوابمو نمیدی که این 116 کیلو کجاست و به چه قطعه ای متصله

اگه در مورد قطعه ای سوال داری پشت برد مشخص کن
حقیقتا یکساعت روی پست های اخیر شما خیره شدم و نفهمیدم چیه
اگه پاسخ 116 کیلو را نمیخوای چرا نمیگی سوال جدیدت چیه ؟ و من با این ارقام چکار باید بکنم

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
عزیزم تقریبا نصف متن های من مربوط به ترغیب و تقاضای گزارش شفافه

ولی شما میگی این مقاومت این رنگه
این یکی مقاومت فلانه

من چطور بفهمم این و آن کدومه

اصلا نمی فهمم اون 19.95 اهم یعنی کدوم مقاومت و کی صحبت 19.95 بود که میگی اون 19.95

چسبیده به فت چه اطلاعاتی بمن میده و چه سودی برای شما داره خب چسبیده به فت که چی بشه من باید چکار کنم که به فت چسبیده

با این مطالب چه هدفی داری سوالت چیه منظورت چیه ؟ اصلا نمیفهمم

شما فرمودید 116 کیلو را چطور با سری موازی بسازم و من عرض کردم به کدوم قطعات متصله
و شما میگی 19.95 اونجاست سیاه شده بود
این مقاومت چسبیده به فلان قطعه
این مقاومت جدید سوخته ...

آخه عزیزم به پهلویی خودت بگو گزارشت را بخونه ببین میفهمه در مورد 116 کیلویی چی گفتی و این مطالب را برای چی نوشتی ؟

اینکه مقاومتی کنار قطعه ای باشه کمترین اهمیتی نداره و فایده ای نداره مهم اینه که به چه قطعه ای متصله و مشخصات اون قطعه چیه
حتی اینکه فلان قطعه به مقاومتی متصله ثمری نداره چون خودم میدونم 80 درصد قطعات به مقاومتی متصله

اگه مشخص نکنی که درمورد چی صحبت میکنی فقط خودت می فهمی چی گفتی

اهم مترت مقاومت 1.378 را نشون میده اطلاعاتی بمن نمیده و میتونه اهم مترت هر عددی را نشون بده لذا اول باید قطعه مورد نظر را بگونه ای برام مشخص کنی که بفهمم در مورد کدوم قطعه صحبت میکنی و بعد بگی این مقاومت 1.378 نشون میده

عزیزم این ارقام عجیب و غریب چیه و من کی سوال کردم
مگه در مورد 116 کیلو سوال نکردی ؟ آیا مشکل 116 کیلو حل شده که جوابمو نمیدی که این 116 کیلو کجاست و به چه قطعه ای متصله

اگه در مورد قطعه ای سوال داری پشت برد مشخص کن
حقیقتا یکساعت روی پست های اخیر شما خیره شدم و نفهمیدم چیه
اگه پاسخ 116 کیلو را نمیخوای چرا نمیگی سوال جدیدت چیه ؟ و من با این ارقام چکار باید بکنم

سپاس
ای وای......
استاد خوبم ......
تمام صحبتها مال مقاومت 116کیلوی دیگه عزیز دلم

مقاومت سوخته ای که دیشب کشف کردیم به رنگهای "" قهوه ایقهوه ایبنفشنارنجیقهوه ای

من فقط همینو میخواستم بدونم که اهمشو درست میگم یا نه
ولی شما فرمودید بعید میدونم سوخته باشه و......همینطور درگیریم

اصلا استاد بزار من همه چیو نصب کنم ...نمیدونم چرا امشب اینجوری شد
واسه فردا باز اطلاع میدم

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
ای وای......
استاد خوبم ......
تمام صحبتها مال مقاومت 116کیلوی دیگه عزیز دلم

مقاومت سوخته ای که دیشب کشف کردیم به رنگهای قهوه ایقهوه ایبنفشنارنجیقهوه ای

من فقط همینو میخواستم بدونم که اهمشو درست میگم یا نه
ولی شما فرمودید بعید میدونم سوخته باشه و......همینطور درگیریم

اصلا استاد بزار من همه چیو نصب کنم ...نمیدونم چرا امشب اینجوری شد

عزیزم مقاومتی که دیشب فهمیدیم سوخته است مقاومتی است که با ورودی کوپلر سری است
بجاش مقاومت 1 کیلو بگذار همون 600 اهمی هم خوبه ولی با توجه به رنگهایی که اعلام کردی مقاومت خودش 1370 اهمی است

ضمنا گفتم بعیده 116 کیلو بسوزه و نمیدونستم کدوم مقاومتو میگی 116 کیلو است بهمین خاطر مدام میگفتم این 116 کیلویی کجاست
من که دیشب در پست 234 گفتم :
( اگر مقاومت بین 2 کیلو الی 500 اهم بجای مقاومت سوخته بذاری مانعی نداره )
لذا حدود مقاومت را بهت گفتم پس چرا به استنباطت که 116 کیلو است شک نکردی و دنبال ساختن 116 کیلو بودی

اساسا 116 کیلو نیست و 1370 اهمه و اهم مترت هم 1378 نشون میده یعنی سالمه پس چرا دیشب کار نمیکرد ؟ البته احتمال داره قطع بوده و در جریان خارج کردن وصل شده و درست شده ولی در هر صورت 1 کیلو استفاده کن هیچ اشکالی نداره

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
عزیزم مقاومتی که دیشب فهمیدیم سوخته است مقاومتی است که با ورودی کوپلر سری است
بجاش مقاومت 1 کیلو بگذار همون 600 اهمی هم خوبه ولی با توجه به رنگهایی که اعلام کردی مقاومت خودش 1370 اهمی است

سپاس
استاد گرفتم" همراه با ویرایش هایی که کردید همرو متوجه شدم
انجام میدم

فردا گزارش میکنم
شب خوش

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

لطفا قطعات متصل به پایه های آی سی را و مقادیر آنها را هم پشت برد مشخص کنید که استفاده قابل توجهی داره

سپاس

درود به استاد غزال

آیسی جدید و فت رو نصب کردم متاسفانه از ولتاژ خبری نسیت
انگار اون شب از ترس شما بود که چراق ال ایدیش روشن شد . بغیر از آیسی و فت هم چیز دیگه یی نسوخته
کوپلر و 431 رو هم تست کردم هردو سالمند

آیسی خودش که اصلا تو بازار قحطیه ومجدد همون 3842an رو نصب کردم

79428703722590122505.jpg

نه لامپ تست(با توجه به جای جدیدی که لامپ رو نصب کردیم) روشن میشه و نه ولتاژی در خروجی داریم درست مثل ثابق که خودم عمل میکردم و به همین منوال بود

نقشه رو هم تا جایی که سوادم قطع میداد کشیدم ( ابتدایی) باید ببخشید
سوالی هم بود و نیاز به ویرایش داشت بفرمایید انجام بدم

فقط قسمت ورودی 220 پل دیود رو ناقص کشیدم

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود به استاد غزال

آیسی جدید و فت رو نصب کردم متاسفانه از ولتاژ خبری نسیت
انگار اون شب از ترس شما بود که چراق ال ایدیش روشن شد . بغیر از آیسی و فت هم چیز دیگه یی نسوخته
کوپلر و 431 رو هم تست کردم هردو سالمند

آیسی خودش که اصلا تو بازار قحطیه ومجدد همون 3842an رو نصب کردم

نه لامپ تست(با توجه به جای جدیدی که لامپ رو نصب کردیم) روشن میشه و نه ولتاژی در خروجی داریم درست مثل ثابق که خودم عمل میکردم و به همین منوال بود

نقشه رو هم تا جایی که سوادم قطع میداد کشیدم ( ابتدایی) باید ببخشید
سوالی هم بود و نیاز به ویرایش داشت بفرمایید انجام بدم

فقط قسمت ورودی 220 پل دیود رو ناقص کشیدم
سلام

عزیزم بهتر بود همانطور که گفتم اگه نمیتونی نقشه بکشی پشت برد مقادیر را مشخص میکردی
مثلا با یک خط دو پایه هر قطعه را بهم متصل میکردی و مقدارشو بالاش مینوشتی دراینصورت هم اشتباه نمیشه و هم راحت تر میکشیدی

من علامت خازن و مقاومت را هم برات کشیدم و میتونستی از علامت خازن و مقاومت استفاده کنی

ولتاژ پایه وسط فت نسبت به گراند چند ولته ؟

سپاس

آخرین ویرایش:
بالا