آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
آره استاد اتفاقا پاور و لامپ هر دو روشن بود که اتصال کوتاه کردم :11684:

یعنی باید ابتدا دو نقطه رو لحیم میکردم و بعد روشن میکردم؟ یه بار دیگه لطفعا بگید

دیگه عیب یابی این تغذیه و پیدا کردن قطعات سوخته خوراکم شده سه سوته ردیفش میکنم (البته با اجازه واسه فردا)
ضمنا پسوند P مال خود تغذیه بوده ومن از A استفاده کردم

خوب حالا چیکار کنم بعد عیب یابی اون یکی آیسی رو بزارمو یه بار دیگه تست کنم یا نه؟

هر مدلی که بوده باید همون را تهیه کنی و بجای همدیگر بسادگی کار نمیکنه
ولی همین امشب گفتی مال خودش A بوده و پیدا نکردی و بجاش P خریدی و نصب کردی

اساسا گزارش خیلی خفیفی میدی و نمیگی چکار میکنی و وضعیت چطوره
حتما باید بپرسم ولتاژ میده یا نه ، تا بگی
حتما باید بپرسم داغ میکنه و لامپ روشنه یا نه تا بگی
باید سوال کنم مقاومتی که سوخته بود چند اهمه تا بگی
شما باید چشم من باشی تا وضعیت را حس کنم و بدون کمترین خسارتی حل بشه

دیگه خودت میتونی تعمیرش کنی اگه نتونستی مطرح کن (آی سی خودشو تهیه کن )

سوکت تهیه کن و اگه P داری و تصور میکنی سوخته با لامپ تست کن شاید سالم باشه
اگه ولتاژ خروجی داشته باشی و لامپ خاموش باشه دراینصورت کل مدار سالمه

لامپ را بجای فیوز نگذار و در محل جدید بگذار که فت نسوزه

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
هر مدلی که بوده باید همون را تهیه کنی و بجای همدیگر بسادگی کار نمیکنه
ولی همین امشب گفتی مال خودش A بوده و پیدا نکردی و بجاش P خریدی و نصب کردی

اساسا گزارش خیلی خفیفی میدی و نمیگی چکار میکنی و وضعیت چطوره
حتما باید بپرسم ولتاژ میده تا بگی
حتما باید بپرسم داغ میکنه یا نه تا بگی

شما باید چشم من باشی تا وضعیت را حس کنم و بدون کمترین خسارتی حل کنم

دیگه خودت میتونی تعمیرش کنی (آی سی خودشو تهیه کن )

سوکت تهیه کن و اگه P داری و تصور میکنی سوخته با لامپ تست کن شاید سالم باشه
اگه ولتاژ خروجی داشته باشی و لامپ خاموش باشه دراینصورت مدار سالمه

لامپ را بجای فیوز نگذار و در محل جدید بگذار که فت نسوزه

سپاس
درود
استاد شرمنده "جسارتا فراموش کردید من tl3842p رو آیسی خود مدارعنوان کردم و عرض کردم به آقای زارع هم سفارش دادم ولی موجود نبود
به هر تقدیر باز هم تشکر

راستی یه موضوعی فراموش شده

ما از آیسی حدودا نیم سوز استفاده کردیم اون آیسی همچین علیه السلام هم نبود

واسه مقایسه و کنجکاوی ابتدا با آسیی نو که پایه ها رو اهم گیری کرده بودم یکی دوتا از پایه ها با این آیسی اهمش تفاوت داشت دقیق نمیدونم یکی از پایه های آیسی سالم به هیچکدام راه نمیداد ولی این یکی به دو پایه راه میداد

ولی از اونجاییکه رو لامپ تست درست جواب میداد و رو پایه های 5 و 7 هم ولتاژ درست بود شما گفتید همینو واسه تست استفاده کنیم

خوب فعلا با اجازه تا فردا ببینیم خدا چی میخواد
تشکر شب خوش

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود
استاد شرمنده "جسارتا فراموش کردید من tl3842p رو آیسی خود مدارعنوان کردم و عرض کردم به آقای زارع هم سفارش دادم ولی موجود نبود
به هر تقدیر باز هم تشکر

راستی یه موضوعی فراموش شده

ما از آیسی حدودا نیم سوز استفاده کردیم اون آیسی همچین علیه السلام هم نبود

واسه مقایسه و کنجکاوی ابتدا با آسیی نو که پایه ها رو اهم گیری کرده بودم یکی دوتا از پایه ها با این آیسی اهمش تفاوت داشت دقیق نمیدونم یکی از پایه های آیسی سالم به هیچکدام راه نمیداد ولی این یکی به دو پایه راه میداد

ولی از اونجاییکه رو لامپ تست درست جواب میداد و رو پایه های 5 و 7 هم ولتاژ درست بود شما گفتید همینو واسه تست استفاده کنیم

خوب فعلا با اجازه تا فردا ببینیم خدا چی میخواد
تشکر شب خوش

من از جمله قبلی شما این برداشت را میکنم که بجای 3842A از 3842P استفاده کردی

درهرصورت اگر گزارش شما مبسوط باشه سوء برداشت نمیشه ولی شما هم مانند برخی از دوستان تصور میکنید اگه با یک جمله کوتاه گزارش کنید بهتر و راحت تر از اینه که تشریح کنید
اما باید بدانید که اگر برداشت ناصحیحی از گزارش بشه ضرر اصلی متوجه شما میشه

لذا من یک صفحه بصورت های مختلف سوال را مطرح میکنم که براتون کاملا روشن و شفاف باشه
ولی شما که باید پاسخ دهید و لذا باید گزارش طولانی تری بدهید متاسفانه با یک یا دو جمله کوتاه تمام پاسخ ها را میدهید

حجم پست های من و خودتان را ملاحظه کنید
دقیقا حکایت بازجو و مجرم تداعی میشه و گویی تحت شکنجه و فشار هستید و نمیخواهید اطلاعاتی بدهید و بازجو یکساعت سوال میکنه و شما با اکراه و زمزمه پاسخ کوتاهی می دهید که مبادا حقایق محرز بشه

در همین پست قبلی فرمودید مقاومت پایه های آی سی غیرنرمال بوده
چرا باید این موضوع بسیار مهم را مخفی کنی و در پایان کار بگی

تازه بازم نمیخواستی بگی و بموجب بازجویی و تبرئه کردن خودت گفتی
عزیزم هرچه کمتر توضیح بدی و از من مخفی کنی خودت ضرر میکنی

منم دوست دارم کمتر تایپ کن ولی باید بدونم ممکنه متوجه نشی و دیرتر به مقصود برسیم

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
استاد من مخلصتم
شما هم مانند برخی از دوستان تصور میکنید اگه با یک جمله کوتاه گزارش کنید بهتر و راحت تر از اینه که تشریح کنید
استاد "شما کجا و ما کجا ............... ما مومیبینیم و شما پیچش مو
تو تموم سایتها که هیچ " تمامی دنیا رو هم بگردی باز هم یدونه ای " دستبوستم
بنا به فرمایش بزرگوار علی (ع) هر که کلمه ای به من بیاموزد مرا غلام و بنده خویش کرده (غلامتم استاد)

واما نقشه و قطعات متصل به پایه های دیگه آیسی که فرمودید ....روی چشام
دیشب تغریبا تموم بود یه لحظه مشغول هویه کاری شدم دیدم پسر 4 سالم برگه رو گرفته و ادامه طراحی منو کامل کرده (کلا خط خطی)

روی مدار که نتونستم پیاده کنم ولی به صورت نقشه رو برگه میکشم و ارسال میکنم همراه با مقادیر (البته با بیسوادیه باید ببخشید) ولی احتمالا واسه فردا بشه " باید مجدد بکشم

استاد خبر تغذیه رو نگرفتی......
صبح یه نگاه بهش انداختم و حدودا عیب یابی ..... تنها قطعه های سوخته فیوز " آیسی وفت . استاد فته متلاشی شده اصلا شبیه به فت نیست انگار آیسی شده :32000000:

با وجود لامپ سری " حالا فت واسه چی اونجور شهید شده استاد.......
الان برم بازار یه دونه فت ....راستی فت خودش fs14km بود که زیرو روکردم و پیدا نشد و شما فرمودید از buz90 استفاده کنم

حالا فروشنده فت fs7km رو داره دیتا شیتش رو نگاه کردم حدودا یکین فقط 14km حدود 14 " آمپره ولی 7km حدود7 " آمپر و هر دو بالای 500 وات و 2000 ولت هستن و فکر کنم از buz90 که حدود 3 یا 4 آمپره بهتر باشه البته باز شما تصمیم گیرنده اید

فعلا برم قطعات رو تهیه کنم و جاگذاری و تست

استاد خواهشا تمومش نکن هنوز باهات کار دارم

تازه پیدات کردم .....انشا....بعد راه اندازی باید عنوان تاپیک مطروحه از سمت شما رو کامل کنیم هنوز تغذیه کار داره
سیمهایی که از ثانویه خارج شده فعلنه آزاده
وسطهای کار بودیم که به مشکل برخوردیم

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
راستی استاد بابت مقاومت3 \ صدم که کمتر از یک اهمه میتونم از
......قهوه ای سیاه طلایی طلایی که یک اهم میشه استفاده کنم
البته 2 یا سه تا رو روی هم بصورت موازی ببندم و استفاده کنم؟

مقاومت سوخته هم که عرض کردم رنگهاش....... قهوه ای قهوه ای بنفش نارنجی قهوه ای "
با 116 کیلو اهم و تلرانس 1 درصدبالا و پایینه

که الان که سوخته مقاومتش با اهم متر دیجیتال 1.378 کیلو اهم شده

اگه مقاومت سوخته رو نتونستم پیدا کنم چطوری جورش کنم که با این تلرانس جور در بیاد؟

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
راستی استاد بابت مقاومت3 \ صدم که کمتر از یک اهمه میتونم از قهوه ای سیاه طلایی طلایی که یک اهم میشه استفاده کنم
البته 2 یا سه تا رو روی هم بصورت موازی ببندم و استفاده کنم؟

سلام

بله سه تا یک اهم موازی مانعی نداره

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
مقاومت سوخته هم که عرض کردم رنگهاش....... قهوه ایقهوه ایبنفشنارنجیقهوه ای "
با 116 کیلو اهم و تلرانس 1 درصدبالا و پایینه

که الان که سوخته مقاومتش با اهم متر دیجیتال 1.378 کیلو اهم شده

اگه مقاومت سوخته رو نتونستم پیدا کنم چطوری جورش کنم که با این تلرانس جور در بیاد؟
سلام
استاد لطفعا در مورد مقاومت سوخته هم یه راهنمایی کنید آیا مقدارشو درست گفتم اگه نه جاش چی بزارم؟

فت
fs7km رو گرفتم آیسی هم که با کد p ستاره سهیله و همونطور که عرض کردم جناب زارع هم نداره مقاومت وات بالا هم واسه پایه فت گرفتم 3\

دیگه عرضی نیست
راستی اون مقاومتی که به دو پایه کوپلر نصب بود (همون پاییه 1و 2 آیسی ) برنامش چی بود استاد اگه اشتباه نکنم میگفتی مقاومت نمیزاره ولتاژ زیادی سمت آیسی بره خوب اگه اینطوره مجدد نصب کنم باز آیسی نسوزه دیگه

چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد

آهان یه چیز دیگه
قبلا که خودم داشتم باهاش ور میرفتم همه چی اوکی بود فقط تو خروجی ولتاژ نداشتم که اونم علتش مشخص شد "( مقاومت )
استاد توروخدا الان نگو این پسر چقدر کیلیده باور کن همین الان دوتا ترانس 12 ولت 5آمپر ردیف دارم بعلاوه 2تا هم پاور کامپیوتر که سرویسشون کردم و سرحاله سرحالن بماند که یه پاور 12 ولتی 10 آمپر هم دارم که تو پست
http://www.irantk.ir/irantk58852-3/#post336294 عنوان کردمو مشکلش هم حل نشد

(اما تو چیز دیگری) باور کن این یه چیز دیگست خیلی روش وقت گذاشتم میخوام با کمک شما

ژاپنیش کنم

استاد داستان ژاپنی رو که میدونی دیگه
ممنون

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد لطفعا در مورد مقاومت سوخته هم یه راهنمایی کنید آیا مقدارشو درست گفتم اگه نه جاش چی بزارم؟

فت
fs7km رو گرفتم آیسی هم که با کد p ستاره سهیله و همونطور که عرض کردم جناب زارع هم نداره مقاومت وات بالا هم واسه پایه فت گرفتم 3\

دیگه عرضی نیست
راستی اون مقاومتی که به دو پایه کوپلر نصب بود (همون پاییه 1و 2 آیسی ) برنامش چی بود استاد اگه اشتباه نکنم میگفتی مقاومت نمیزاره ولتاژ زیادی سمت آیسی بره خوب اگه اینطوره مجدد نصب کنم باز آیسی نسوزه دیگه

چیز دیگه ای به ذهنم نمیاد

آهان یه چیز دیگه
قبلا که خودم داشتم باهاش ور میرفتم همه چی اوکی بود فقط تو خروجی ولتاژ نداشتم که اونم علتش مشخص شد "( مقاومت )
استاد توروخدا الان نگو این پسر چقدر کیلیده باور کن همین الان دوتا ترانس 12 ولت 5آمپر ردیف دارم بعلاوه 2تا هم پاور کامپیوتر که سرویسشون کردم و سرحاله سرحالن بماند که یه پاور 12 ولتی 10 آمپر هم دارم که تو پست
http://www.irantk.ir/irantk58852-3/#post336294 عنوان کردمو مشکلش هم حل نشد

(اما تو چیز دیگری) باور کن این یه چیز دیگست خیلی روش وقت گذاشتم میخوام با کمک شما

ژاپنیش کنم

استاد داستان ژاپنی رو که میدونی دیگه
ممنون

سلام

این مقاومت ممکنه رنگش تغییر کرده باشه
جاش کجاست و به چه قطعاتی متصله تا بهت بگم چکار کنی چنین مقاومتی بسادگی نمیسوزه حتما اشتباه میکنی

اون مقاومت سری با کوپلر که سوخته بود چند اهم بود ؟ (بدون سوال که نمیگی لذا اینم سوال )

قطعات را پشت برد مشخص کنی راحت تر میتونم راه حل بدم

اگه لامپ در محل جدید یادت نره چیزی نمیسوزه و مقاومت آبی هم نمیخواد

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

این مقاومت ممکنه رنگش تغییر کرده باشه
جاش کجاست و به چه قطعاتی متصله تا بهت بگم چکار کنی چنین مقاومتی بسادگی نمیسوزه حتما اشتباه میکنی

اون مقاومتی که سوخته بود چند اهم بود ؟
قطعات را پشت برد مشخص کنی راحت تر میتونم راه حل بدم

اگه لامپ در محل جدید یادت نره چیزی نمیسوزه و مقاومت آبی هم نمیخواد

سپاس
سلام
مقاومتی که قبلا سوخته بود و رنگهاش پاک شده بودن اهم متر 19.95 رو نشون میداد که فرمودید بجاش حدود 600 اهم بزارم
یک پایه مقاومت به گیت فت وپاییه دیگه به + خازن 220 ولتی ورودی متصله پایه ای که روی گیت سواره به همراه 4148 و یه مقاومت 6 رنگی به رنگهای( قرمز قرمز قهوه ای نقره ای قهوه ای قرمز) به پایه 6 آیسی متصل میشن

این یکی مقاومت سوخته جدید هم از نظر ظاهری کاملا سالمه و رنگهاش هویدا " البته کمی ناخانا هست که بدلیل سوختن نیست و اصالت خودشه
استاد ورودی کوپلر فقط به این مقاومت متصله(خروجی کوپلر که همون پایه 1و2 ایسی بود ) که خروجیش متصل میشه به پاییه 1 آیسی
واز سمت دیگه به مقاومت وات بالای 75 اهمی (که این وات بالا به + فن داخل مدار ) متصله و در نهایت هر دو به مثبت مدار (خازن) متصلند

50499257199699634317.jpg

استاد مقدار مقاومت 6 رنگی که گفتم رو هم لطف کنید بگید چنذه ممنون میشم به این هم یه کمی مشکوکم فروشنده هم نتونست مقدارشو تشخیص بده

آخرین ویرایش:
بالا