آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
با درود
استاد ممنون که تنهام نمیزاری
حالا نوبتی هم باشه نوبت بابا در اومدن ما شد :32000000:

فعلنه که تغذیه مرده وبزک کردنش لطفی نداره اگه اجازه بدید اول زندش کنیم بعد سراغ مابقی بریم
امروز یه آیسی تهیه کردم (متاسفانه آخرین پست شما رو یک ساعت پیش دیدم پست 119 ) مقاومت سیاه شده 19.95 کیلو بود که فقط سیاه شده بود،که تعویضش نکردم، آیسی رو سر جاش لحیم کردم و روشن کردم
ایندفعه یه تق قویتر با جرقه مشتی تر زد

آیسی دوباره سوخت" ای وای" از ما تعمیر کار درنمیاد:11685:
این سری پایه های موسفت هم رنگش برگشت کنار هیت رو هم سیاه کرد
همچنین فیوز رو هم سیاه وتعطیل کرد

آی سی TL3842P رو که پیدا نکردم فروشنده جاش UC3842AN رو داد وگفت یکیه ( ماکه سردرنمیاریم)
بعد از خوندن پست جدید شما مجدد یه آیسی دیگه هم تهیه کردم ولی اون فت رو نتونستم پیدا کنم قراره تا 3 چهار روز آینده واسم بیاره
این آخر کاری بد ضد حالی شد حیف
راستی این موسفته شمارش FS14KM چیز دیگه ای رو نمیشه جایگذین کرد لااقل از این بلاتکلیفی درآیم؟

http://up-is.ir/up93/p3/141028051406311.jpg

ممنون

سلام

دیگه آی سی عوض نکن فعلا همین که خردیدی روش باشه و از تغذیه های اوراقی یک فت پیدا کن که فقط دو پایه کناری اهمی داشته باشه ولی صفر اهم نباشه و جایگزین کن

ولی بازم فقط کارهای خودتو میکنی و به سوال های من توجهی نداری
چرا پاسخ سوالمو نمیدی ؟ !

با عجله کاری درست نمیشه
بیشتراز مغزت استفاده کن ولی بیشتر از دستت استفاده میکنی
اگه از مغزت استفاده کنی کمتر زور میزنی و بهتر جواب میگیری

گزارشات شما فقط گزارش خرابکاری شده و به من توجهی نداری
فعلا بجز فت چیزی عوض نکن البته اگه قبل از تعویض مقاومت پایه های فت را گزارش کنی خوبه ولی گزارش نمیکنی و عجله داری یه چیزی عوض کنی

اون مقاومت که سیاه شده به کدوم پایه آی سی مرتبطه ؟
دیگه تا زمانیکه نگفتم به برق نزن یعنی بعد از تعویض فت بازم سوال دارم به برق نزنی

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
مقاومت بر طبق دیتا شیت پاییه 2 وپاییه 5 GND آیسی متصله

سلام
میشه ترجمه کنی چی گفتی ؟
خیلی بی انصافی
من اینهمه مطلب می نویسم
واقعا پاسخ سوالاتم این جمله کوتاه و مبهمه ؟

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام
میشه ترجمه کنی چی گفتی ؟
خیلی بی انصافی من اینهمه مطلب می نویسم واقعا پاسخ سوالاتم این جمله کوتاه و مبهمه ؟سپاس
درود استاد عزیز کامل حق با شماست کوتاهی منو ببخش یه سوال دارم بعد تمامی سوالات رو مو به مو انجام میدم یه پاور اوراقی دارم که 3 تا ترانزیستور اون روی هیت سینگ بسته شده شماره 2 تاشون مثه همه 13007 ویکی دیگه که جداگونست 40NO3GP آیا هر سه ترانزیستور از نوع فت هستند؟ ومیتونم واسه تست که فرمودید جاگذاری واستفاده کنم ؟........یکی از پایه های مقاومت سیاه شده " به پایه های 3 و 5 آیسی 8 پایه متصله پایه 5 آیسی هم جی ان دی مداره .جهت اطلاع آیسی 8 پایه بد جور ترکیده ودو شیار بالا وپایین از هم جدا شده دیتا شیت آیسی 8 پایه آپلود سنتر آسمان ایران | TL2842DR_Datasheet

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
درود استاد عزیز کامل حق با شماست کوتاهی منو ببخش یه سوال دارم بعد تمامی سوالات رو مو به مو انجام میدم یه پاور اوراقی دارم که 3 تا ترانزیستور اون روی هیت سینگ بسته شده شماره 2 تاشون مثه همه 13007 ویکی دیگه که جداگونست 40NO3GP آیا هر سه ترانزیستور از نوع فت هستند؟ ومیتونم واسه تست که فرمودید جاگذاری واستفاده کنم ؟........یکی از پایه های مقاومت سیاه شده " به پایه های 3 و 5 آیسی 8 پایه متصله پایه 5 آیسی هم جی ان دی مداره .جهت اطلاع آیسی 8 پایه بد جور ترکیده ودو شیار بالا وپایین از هم جدا شده دیتا شیت آیسی 8 پایه آپلود سنتر آسمان ایران | TL2842DR_Datasheet

اگر ترکیده پس آی سی سوخته
من در مدار شما دو ترانزیستوری که روی یک هیت سینگ باشه نمی بینم
ولی 40N03 فته اما مورد نظرم نیست بلکه مدار شما ترانزیستوری و قرینه است و دو تا 13007 در بدترین شرایط سوخته که آی سی را سوزونده احتمالا فیوزش عوض شده و کیلویی و نامناسب استفاده شده

آی سی و دو تا 13007 را تعویض کن
دو تا 13007 در تصویر شما کجاست که نمی بینم

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
اگر ترکیده پس آی سی سوخته من در مدار شما دو ترانزیستوری که روی یک هیت سینگ باشه نمی بینم ولی 40N03 فته اما مورد نظرم نیست بلکه مدار شما ترانزیستوری و قرینه است و دو تا 13007 در بدترین شرایط سوخته که آی سی را سوزونده احتمالا فیوزش عوض شده و کیلویی و نامناسب استفاده شده آی سی و دو تا 13007 را تعویض کن دو تا 13007 در تصویر شما کجاست که نمی بینم سپاس
نه نه استاد خوب متوجه نشدید منظورم یه پاور اوراقی جداگونه دارم که 3 تا ترانزیستور روشه
فعلا بجز فت چیزی عوض نکن البته اگه قبل از تعویض مقاومت پایه های فت را گزارش کنی خوبه ولی گزارش نمیکنی و عجله داری یه چیزی عوض کنی
میتونم از اون ترانزیستورها بابت تست کردن فت تغذیه فوق استفاده کنم؟ که بتونم مقاومت پایه ها رو گذارش کنم منون

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
نه نه استاد خوب متوجه نشدید منظورم یه پاور اوراقی جداگونه دارم که 3 تا ترانزیستور روشه میتونم از اون ترانزیستورها بابت تست کردن فت تغذیه فوق استفاده کنم؟ که بتونم مقاومت پایه ها رو گذارش کنم منون

سلام

عرض کردم 6 حالت اهم پایه های فت TR را گزارش کن که ارتباطی به چیزی نداره سیم های اهم متر را به پایه های این فت بزن و بگو چند اهمه ؟
چرا اینقدر از پاسخگویی امتناع میکنی اگه نمیتونی بگو
حقیقتا موندم چرا دوست داری در مورد هر چیزی گزارش کنی جز در مورد سوالات ؟ میشه دلیلشو بگی

آی سی ترکیده مربوط به اوراقی هست
یا آی سی پاور تحت تعمیر ترکیده ؟ اگه ترکیده باشه سوخته

13007 و اون فت 40N03 بدرد این تغذیه نمیخوره
شماره فت TR این تغذیه چیه ؟
لطفا اول پاسخ منو بده بعد سوال خودتو مطرح کن

سپاس

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام

عرض کردم 6 حالت اهم پایه های فت TR را گزارش کن که ارتباطی به چیزی نداره سیم های اهم متر را به پایه های این فت بزن و بگو چند اهمه ؟
چرا اینقدر از پاسخگویی امتناع میکنی اگه نمیتونی بگو
حقیقتا موندم چرا دوست داری در مورد هر چیزی گزارش کنی جز در مورد سوالات ؟ میشه دلیلشو بگی

آی سی ترکیده مربوط به اوراقی هست
یا آی سی پاور تحت تعمیر ترکیده ؟ اگه ترکیده باشه سوخته

13007 و اون فت 40N03 بدرد این تغذیه نمیخوره
شماره فت TR این تغذیه چیه ؟
لطفا اول پاسخ منو بده بعد سوال خودتو مطرح کن

سپاس

سلام
عزیزم اگه نمیدونی چطور مقاومت پایه ها را اندازه گیری کنی اشکالی نداره باید اطلاع بدی

فت 3 تا پایه داره پایه 1 و 2 و 3

1- یک سیم اهم متر را به 1 و دیگری را به 2 متصل کن بگو چند اهمه
2- حالا جای سیمها را عوض کن و بگو چند اهمه

3- سپس یک سیم به 1 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه
4- حالا جای این دو سیم اهم متر را عوض کن و بگو چند اهمه

5- سپس یک سیم به 2 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه
6- حالا جای این دو سیم را عوض کن و بگو چند اهمه

برای تمام ترانزیستورهای 3 پایه وقتی میگیم 6 حالت تست اهمی را اعلام کن یعنی 6 حالت فوق

حالا لااقل پاسخ این سوالم را بده
و همچنین بگو آیا آی سی جدید هم ترکیده؟
و اگه قسم خوردی پاسخ ندی و تاپیک ناقص بمونه لااقل بگو تکلیف مشخص بشه

سپاس

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام عزیزم اگه نمیدونی چطور مقاومت پایه ها را اندازه گیری کنی اشکالی نداره باید اطلاع بدی فت 3 تا پایه داره پایه 1 و 2 و 31- یک سیم اهم متر را به 1 و دیگری را به 2 متصل کن بگو چند اهمه2- حالا جای سیمها را عوض کن و بگو چند اهمه3- سپس یک سیم به 1 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه4- حالا جای این دو سیم اهم متر را عوض کن و بگو چند اهمه5- سپس یک سیم به 2 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه6- حالا جای این دو سیم را عوض کن و بگو چند اهمه برای تمام ترانزیستورهای 3 پایه وقتی میگیم 6 حالت تست اهمی را اعلام کن یعنی 6 حالت فوقحالا لااقل پاسخ این سوالم را بدهو همچنین بگو آیا آی سی جدید هم ترکیده؟و اگه قسم خوردی پاسخ ندی و تاپیک ناقص بمونه لااقل بگو تکلیف مشخص بشه سپاس
سلام قسم خورده بودم که ای دی اس ال بگیرم که گرفتم همراه اول کلافم کرده بود امشب تا خود صبح در خدمتماتفاقا الان داشتم روش تست فت رو جستجو میکردم که زحمتشو کشیدین ممنون در حالی فت روبه رومه و سوراخ جای پیچ بالا قرار داره پاییه سمت راست 1 وسط 2 و پاییه چپ شماره 3- 1- سیاه مولتی متر به وسط وقرمز به راست2- مقدار 0.000- هنگام تعویض پروبها باز هم مقدار 0.000[/QUOTE] 3- سپس یک سیم به 1 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه4- حالا جای این دو سیم اهم متر را عوض کن و بگو چند اهمه[/QUOTE]در هر دو مورد OL میباشد [/QUOTE]5- سپس یک سیم به 2 و دیگری را به 3 متصل کن و بگو چند اهمه 6- حالا جای این دو سیم را عوض کن و بگو چند اهمه[/QUOTE]باز هم در هر 2 مورد OL در ظمن پایه های 1 و 2 رو بازر بوق هم میزنه وهمچنین سوال کردید آیسی جدید هم ترکیده بله استاد تو پست 116 بنا به فرمایش شما آیسی رو تعویض کردم به محض روشن کردن " آیسی بدجور ترکید وهمچنین رنگ پایه های فت هم تیره شد و سمت چپ هیت سینگش رو سیاه کرد [/QUOTE]پاسخ سوال منو بده یعنی نقاط x و Y را مشخص کن و مقاومت این دو نقطه نسبت به پیچ A را بنحوی که عرض کردم اعلام کن و سپس اگه آی سی سوخته تعویض کن[/QUOTE]

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
نمیدونم چرا امروز سیستم اینطوری شدههنگام پاسخ دهی هیچ گونه امکاناتی (انتخاب فونت " سایز " رنگ و ...) بهم نمیده با ریستارت کامپیوتر و مودم هم باز همینه حتی فاصله وسطر دیگه هم نمیتونم بدم از ظهر اینطور شده

بالا