- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درود بر شرافت ومهارتت استادمشکل از دیود بزرگ بود " بعد خواندن توضیحات شریف به سراغ چک کردن قطعات رفتم.
ابتدا خازن بیرونی رو چک کردم که درست بود ، بعد دیود بزرگ "با کمال تاسف یکی از پایه ها شورت شده بود(یکی از پایه های مثبت دیود سه پایه بزرگ) پایه شورت شده رو قیچی کردم وپاییه مثبت سالم رو به منفی خازن بیرونی متصل کردم .
مدارو روشن کردم ولتاژها درست شد الان 24 + و 24- رو دارم :dosti:
ولی موضوع دل زدن همچنان باقیه" هم 24+ وهم در 24- !! !!! .......... با روشن کردن لامپ هم حل نمیشه
و دیگه اینکه هیت سینگ و ترانزیستور قسمت ورودی 220 که بعد 2 یا 3 دقیقه داغه داغ میشد الان حدود 10 دقیقه بعد به اون شدت گرما میرسه ... و اون یکی هیت سینگ و ترانزیستور همچنان سرده سرد
سلام
اگه زودتر گزارش مبسوطی میدادی اینقدر طولانی نمیشد
دیود بزرگ را عوض کن و هر دو دیود را مشابه نصب کن
علت دل زدن ولتاژ = یکی از سیم های 6 دور یا 7 دور را نیم دور اشتباه پیچیدی
برای رفع دل زدن ولتاژ
ابتدا مانند سابق ابتدا و انتهای سیم پیچ ها را جابجا کن تا دل زدن با وجود لامپ رفع بشه و سپس
روی پیچ A , B مقاومت های مختلف متصل و تست کن تا دل زدن رفع بشه و از 2 کیلو شروع و بتدریج کم کن ببین با چه مقاومتی دل نمیزنه تا بگم چکار کنی
البته مقاومت کوچکتر از 1 کیلو باید وات بالا باشه ولی برای تست لحظه ای اکه وات پایین باشه اشکال نداره فقط کمی داغ میشه که ایرادی نداره
میخوام ببینم با چه مقاومتی دل زدن درست میشه تا راه حل اساسی مشخص بشه
اگه نتونستی با لامپ دل زدن را رفع کنی دیگه کاری نکن و تست مقاومت ها را انجام نده و فقط اطلاع بده
ضمنا میزان تغییر ولتاژ چند ولته ؟
یعنی از چند ولت تا چند ولت تغییر میکنه
سپاس
آخرین ویرایش: