استاد رضای عزیز بنده تازه وارد هرازگاهی پستهای شما رو هم نگاهی میاندازم
شما و استاد استادان " غزال عزیز جزو افتخارات این انجمن هستید
ممنون از حظورت
شما و استاد استادان " غزال عزیز جزو افتخارات این انجمن هستید
ممنون از حظورت
استاد نتیجه وجواب رو گفتم دیگه تغذیه رو به برق وصل کردم و ولتاژها رو اعلام کردمحبیب جان
عجله نکن
ببین چی میپرسم اول جواب منو بده بعد هر چقدر دوست داشتی جواب سوالات خودتو هم اضافه کن و هر چی دوست داری بگو ولی اول جواب سوال منو بده
سپاس
بله استاد مربوط به فت همین تغذیه تعمیریه البته اهم ها رو خارج از مدار اعلام کردم
پاییه 5و7 - 229 ولته
این هم 229 ولته
پاور اوراقی هم دارم شماره ها رو قبلا اعلام کردم
شماره 2 تاشون مثه همه 13007
و دیگری 40NO3GP
درودسلام
دوباره ولت 5 و 7 را بررسی کن اگه 229 بود و پایه وسط فت هم 229 بود دراینصورت ولتمترت خرابه
یا دیود و مقاومتی سوخته
پایه 7 را تعقیب کن و ازآنجاکه احتمالا نمیتونی نقشه بکشی تصور میکنم تا دو سال دیگه باید سوال کنم تا بفهمم ولتاژ پایه 7 از چه طریقی تامین میشه
1- پایه 7 به چه قطعاتی متصله ؟
2- اهم تمام دیود ها را از دو طرف تست کن ( یعنی داخل مدار سیم مشکی اهم متر را به یکطرف دیود و سیم قرمز را به طرف دیگه متصل و ببین چند اهمه بعد جای سیمها را عوض کن و ببین چتد اهمه ؟
البته نمیخواد اعلام کنی ولی تمام دیودها را اینجوری از دو طرف تست کن هر کدوم کمتر از 100 اهم بود سوخته و باید عوض کنی
یا ابوالفضل این تاپیک یک رمان میشه
فقط خواهش میکنم با دقت پست منو بخون و اگه میخوای دق نکنم دونه دونه جواب بده
سپاس
درود
استاد مجدد ولتاژها رو گرفتم هر 2 مورد 157 بود
همه دیودها رو از مدار خارج کردم وتست دیود گرفتم
2تا دیود متوسط داره که سالم بود
ویه دونه دیود بزرگ (پل) که قسمت ورودی 220 کنار 2 خازن بزرگ که کلن تعطیله
همون اول گفتم" اون قسمت جرقه زد...... دیودش سوخته
پاییه 7 هم از یه طرف به مقاومت واز طرف دیگه به یه خازن کوچیک میره
مقاومتش 68 اهمه سر دیگه مجدد به یه مقاومت بزرگتر 148 کیلوعزیزم وقتی میگم به چه قطعاتی متصله یعنی بگو به چه قطعه ای متصله
ولی اینکه میگی به مقاومت متصله یعنی بین یک میلیارد مقاومت باید حدس بزنم چه مقاومتی است
سعی کن بدون سوال خودت بگی این مقاومت چیه و من کمتر سوال نکنم
اطلاعات کامل بده اگه نمیدونی لااقل بگو یک مقاومته که نمیدونم چند اهمه و یا یک فت است که نمیدونم شمارش چیه
ضمنا اگه منظورت اینه که پایه 7 به 19.95 کیلو و یک خازن متصله خیلی بعیده
ولی اگه با دقت دیدی اشتباه نکردی و فقط به یک مقاومت و خازن متصله و هیچ مدار چاپی هم به پایه 7 متصل نیست ببین اون طرف مقاومت به چه قطعاتی متصله
ضمنا به توصیه استاد رضا توجه نکردی
یک عکس از پشت مدار ارسال کن و روی آن پایه 7 را مشخص کن
سپاس
مقاومتش 68 اهمه سر دیگه مجدد به یه مقاومت بزرگتر 148 کیلو
از یه سمت هم به مثبت خازن 35ولت 100 UF سر دیگه به یه خازن قهوه ای رنگ جنسش نمیدونم چیه
http://up-is.ir/up93/p3/141038714506071.jpg
اهم مقاومتها رو روی مدار گرفتم (از مدارخارج نکردم)
استاد واقعا اذیتت کردم " امیدوارم ازم بگذری و اون دنیا خفتم نکنی
نمیدونم چطور بتونم جبران کنم
ممنون و ممنون
سلام
استدعا دارم
ببین مقاومت و دیودی که پشت مدار با زرد کشیدم درسته ؟
و بگو دایره زرد و دایره سفیدی که کشیدم به چه قطعه ای متصله یعنی داخل دایره سفید و زرد چه قطعه یا سیمی لحیم شده
احتمالا دایره زرد به مقاومت R3 متصله که بزرگتر از 100 کیلو است و پایه دیگر این مقاومت به پایه مثبت خازن بزرگ تغذیه متصله و دایره سفید سیم کلفت ترانس است
اگه میخوای توضیح بدی سعی کن پشت مدار مانند مقاومت و دیودی که کشیدم مشخص کنی
مثلا نشون دادی پایه 7 به یک مقاومت 68 اهم متصله و اگه پایه دیگر مقاومت را مشخص میکردی کار من سبکتر میشد
من نمونه علامت مقاومت و دیود و خازن را پشت برد کشیدم
سعی کن با این علائم مشخص کنی
ولی گزارشت خیلی بهتر شده ممنون
مشاهده فایلپیوست 98933