آی پی امداد
abtahi

کاهش دلخواه ولتاژ ترانس بدون باز کردن هسته

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سلام

تازه متوجه شدم که موارد قبلی رو هم درست گفته بودی و چون گزارش های شما خیلی گنگه و مشخص نکرده بودی منظورت از خازن کدوم خازنه گیج شده بودم
فقط بگو منظورت از دیود کوچیک چیه
قرار شد از دو دیود مشابه استفاده کنی یعنی اگه یکی از دو دیود را 3 پایه استفاده کردی برای دیود دیگر هم باید از دیود سه پایه استفاده کنی
من نگفته بودم یک دیود کوچیک و یک دیود بزرگ تهیه کن

البته فعلا اشکالی نداره و با همین وضعیت تست کن
منتظر نتیجه هستم

سپاس
با درود
این اینترنت لاک پشتی منو کشت​
داخل پاور 2 تا دیود سه پایه داشت یه سری هم دیودهای متوسط و ریز " من 2 دیود سه پایه رو استفاده کردم که یکیش بزرگتر از اون یکیه

خوب بلاخره تلسم شکست

استاد روشنش کردم هیتسینگ قسمت ورودی 220 بد جور داغ میشه اگه هیت سینگه نباشه فکر کنم ذوب میشه دستو نمیشه روش گذاشت اونم تو تایم کمه سه 4 دقیقه ای
ولی اون یکی هیت سینگه کامل سرده انگار از مدار خارجه

ولتاژ خروجی
A , B
که فیکس 24 ونیم میداد " دیگه
24 نیست چرا ؟........ ولتاژ متغیر ...... 15 "16" 17 رو نشون میده
از خروجی
A ( منفی) به خازن 50 ولت که ولتاژ صفره . ولی از B (مثبت ) به خازن 50 ولت همون ولتاژ متغیر 15 "16" 17 رو نشون میده

در ظمن خود ترانس هم کمی گرم میشه که قبلا اینطور نبود
ممنون

آخرین ویرایش:

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
با درود
این اینترنت لاک پشتی منو کشت​
داخل پاور 2 تا دیود سه پایه داشت یه سری هم دیودهای متوسط و ریز " من 2 دیود سه پایه رو استفاده کردم که یکیش بزرگتر از اون یکیه

خوب بلاخره تلسم شکست

استاد روشنش کردم هیتسینگ قسمت ورودی 220 بد جور داغ میشه اگه هیت سینگه نباشه فکر کنم ذوب میشه دستو نمیشه روش گذاشت اونم تو تایم کمه سه 4 دقیقه ای
ولی اون یکی هیت سینگه کامل سرده انگار از مدار خارجه

ولتاژ خروجی
A , B
که فیکس 24 ونیم میداد " دیگه
24 نیست چرا ؟........ ولتاژ متغیر ...... 15 "16" 17 رو نشون میده
از خروجی
A ( منفی) به خازن 50 ولت که ولتاژ صفره . ولی از B (مثبت ) به خازن 50 ولت همون ولتاژ متغیر 15 "16" 17 رو نشون میده

در ظمن خود ترانس هم کمی گرم میشه که قبلا اینطور نبود
ممنون

سلام

خیلی گنگ گزارش میکنی
این جمله یعنی چی
از خروجی A ( منفی) به خازن 50 ولت که ولتاژ صفره . ولی از B (مثبت ) به خازن 50 ولت همون ولتاژ متغیر 15 "16" 17 رو نشون میده

از خروجی A به خازن 50 ولت یعنی چی؟

من که نفهمیدم کجا ولتاژ صفره ولی اگه ولتاژ جایی که نباید صفر باشه الان صفر شده باید فورا خاموشش کنی

اگه منظورت اینه که نقطه A صفره باید صفر باشه ولی بگو دو سیم ولتمتر را به کجا متصل کردی که میگی نقطه A صفره

خیلی خیلی کوتاه و گنگ و با تاخیر زیاد گزارش میکنی اگه بیشتر توضیح بدی در بین جملاتت می فهمم منظورت چیه

جایی اشتباه کردی
آیا ولتاژ 24- و 24+ را با ولتمتر تست کردی اگه تست کردی دو سیم ولتمتر را به کجا متصل کردی

سپاس

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
اگر ولتاژ 24- هم مثل 24+ دل میزنه دراینصورت سیم ابتدا و انتهای 14 دور را جابجاکن ( به سر وسط دکاری نداشته باش )

ضمنا فرمودید

لذا در گزارش خود تون از دیود بزرگ و کوچیک استفاده کردی و تصور کردی من میدونم دیود بزرگ یعنی چی و از کجا اومده و دیود کوچیک هم یعنی چی و از کجا اومده

بنابرین من که نزد شما نیستم نمیدونم منظور شما از دیود بزرگ و کوچیک چیه و لذا ابتدا باید بگی دیود و بزرگ و کوچیک چیه و بعد از این عناوین استفاده کنی

و یا غالبا خازن داخل مدار و خازن بیرونی را بنام خازن مینویسی چون خودت میدونی منظورت کدوم خازنه تصور میکنی منم میدونم

همینجوری منو با سخنان قصار گیج میکنی

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
سیم ولت متر رو به خروجی "که با
A , B نشانه گذاری کردید وصل میکنم
ولتاژی که گفتم داره "

منفی مدارو با + و - خازن میگیرم ولتاز نداره صفر

مثبت مدارو با + و - خازن میگیرم ولتاژ متغیر ...... 15 "16" 17 رو نشون میده

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سیم ولت متر رو به خروجی "که با
A , B نشانه گذاری کردید وصل میکنم
ولتاژی که گفتم داره "

منفی مدارو با + و - خازن میگیرم ولتاز نداره صفر

مثبت مدارو با + و - خازن میگیرم ولتاژ متغیر ...... 15 "16" 17 رو نشون میده

عزیزم چقدر از جملات کوتاه و گنگ استفاده میکنی
عرض کردم دو سیم ولتمتر را به کجا متصل میکنی و میدونم تصور میکنی به محل درستی متصل میکنی
لذا این پاسخ که به منفی و مثبت متصل میکنم پاسخ نشد
سیم مشکی را به کدوم نقطه و یا کدوم پایه قطعه ای متصل میکنی
سیم قرمز را به کدوم نقطه و یا کدوم پایه قطعه ای متصل میکنی

نگو به منفی و یا مثبت متصل میکنم و یا به جای صحیحی متصل میکنم اینجوری که نمی فهمم به کجا متصل کردی
دقیقا بگو به چه قطعه ای متصل میکنی (هر دو سیم ولتمتر )
لااقل بگو مظورت از منفی مدار و مثبت مدار کدوم نقطه است

آیا منظورت از منفی مدار نقطه 24- (پایه منفی خازن بیرونی) است یا منظورت نقطه A یا گراند است
عناوین و اسامی که برای خودت تعریف و قرارداد کردی اول برای من هم تعریف کن بعد استفاده کن و یا از نقاط مشخص استفاده کن که نیاز به تعریف نداشته باشه مثلا پایه مثبت خازن بیرونی و ...

من نمیدونم نام منفی مدار را برای چه نقطه ای قرارداد و تعریف کردی

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
استاد خوبم
پراب مشکی رو به نقطه A که توی عکس علامت گذاشتید وقرمز رو به نقطه B , متصل میکنم ولتاژ 15"16 "17 رو نشون میده

مجدد سیاه ولت مترو به
نقطه A و قرمز ولت مترو یکبار به مثبت و یکبار هم به منفی خازن بیرونی متصل میکنم ولتاز صفره

حالا قرمز
ولت متر رو به نقطه B وسیاه ولت مترو یکبار به مثبت و یکبار هم به منفی خازن بیرونی متصل میکنم ولتاژ 15"16 "17رو نشون میده

قبل از این مراحل (اظافه کردن دیود وخازن بیرونی) ولتاژ کمی متغیر بود" و زمانیکه لامپ رو متصل میکردم نور و ولتاژ ثابت میشد
ولی الان ولتاژ "وحشتناک متغیره.
با روشن کردن لامپ هم بهتر که نمیشه تازه ولتاژ پایین هم میاد (نور لامپ هم در همه موارد خیلی کم شده)

داغ کردن ترانزیستور متصل به هیت هم که بماند
جای دو سیم 14 دور رو هم عوض کردم" دل زدن بدتر شد ولتاژ هم فرقی نکرد مجدد برگردوندم سر جای اولش

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
آقا با ناشی بازیامون شما رو هم تو درد سر انداختیم
امروز هم کلا درگیر کار من بودید(شرمنده دیگه " "بقول بچه محلات انشا... دوماد بشی)
استاد با اجازتون من امشب خیلی خسته شدم "بمونه واسه فردا
یه دنیا ممنون
:rose::rose:​

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
استاد خوبم
پراب مشکی رو به نقطه A که توی عکس علامت گذاشتید وقرمز رو به نقطه B , متصل میکنم ولتاژ 15"16 "17 رو نشون میده

مجدد سیاه ولت مترو به
نقطه A و قرمز ولت مترو یکبار به مثبت و یکبار هم به منفی خازن بیرونی متصل میکنم ولتاز صفره

حالا قرمز
ولت متر رو به نقطه B وسیاه ولت مترو یکبار به مثبت و یکبار هم به منفی خازن بیرونی متصل میکنم ولتاژ 15"16 "17رو نشون میده

قبل از این مراحل (اظافه کردن دیود وخازن بیرونی) ولتاژ کمی متغیر بود" و زمانیکه لامپ رو متصل میکردم نور و ولتاژ ثابت میشد
ولی الان ولتاژ "وحشتناک متغیره.
با روشن کردن لامپ هم بهتر که نمیشه تازه ولتاژ پایین هم میاد (نور لامپ هم در همه موارد خیلی کم شده)

داغ کردن ترانزیستور متصل به هیت هم که بماند
جای دو سیم 14 دور رو هم عوض کردم" دل زدن بدتر شد ولتاژ هم فرقی نکرد مجدد برگردوندم سر جای اولش

سلام

عزیزم توجه نمیکنی

من بصورت شفاف و کامل گفته بودم چطور ولتاژ را اندازه گیری کنی ولی توجه نمیکنی و روش خودت را اجرا میکنی

اگه پست 93 را مطالعه کنی گفتم

ابتدا دوبل 24 را تست کن بعد به اون میرسیم

یعنی مشکی ولتمتر را به نقطه A متصل کن
و قرمز ولتمتر را یکبار به B متصل کن که باید 24+ باشه و یکبار به منفی خازن بیرونی متصل کن باید 24- منفی باشه
دراینصورت دوبل 24 درست شد

که توجه نکردی و روش تازه ای بکار بردی
مثلا مشکی را به A و قرمز را هم به پایه مثبت خازن بیرونی که همون A است متصل کردی و میگی چرا صفره و با این روش فقط منو گیج میکنی

پس از این به بعد پاسخ منو بده و مفصل
اینبار با کلی خواهش و التماس بالاخره پاسخ مفصل دادی که چکار کردی و من هم اشکالو فهمیدم

در پست 103 تاکید کردم

اگر ولتاژ 24- هم مثل 24+ دل میزنه دراینصورت سیم ابتدا و انتهای 14 دور را جابجاکن

نه اینکه در هر شرایطی جابجا کنی
ولی پاسخ ندادی که 24- اصلا ولتاژی نداره و لذا نباید جای ابتدا و انتها را عوض میکردی که کردی

عزیزم اگه شبیه پست اخیر پاسخ مفصل ندی مطمئن باش عاقبت میسوزونی

ایراد در ولتاژ 24- است
یعنی یا دیود را اشتباه و معگوس نصب کردی
یا پایه منفی خازن بیرونی را به مدار وصل کردی
و یا دیود یا خازن بیرونی سوخته

پایه منفی خازن بیرونی را به چه قطعاتی متصل کردی ؟

یک پایه دیود متصل به خازن بیرونی را آزاد کن قطعا 24+ ولت مانند سابق درست میشه

ضمنا برای اندازه گیری ولتاژ همیشه مشکی ولتمتر را به A متصل کن و ولتاژها را اندازه گیری کن
مثلا وقتی قرمز را به B متصل کنی میگیم ولتاژ B که باید 24+ باشه اندازه گیری کردیم
و وقتی قرمز را به پایه منفی خازن بیرونی متصل کنی میگیم ولتاژ 24- را اندازه گیری کردیم

پس دو نقطه برای اندازه گیری داری
(درحالیکه همیشه مشکی به نقطه A متصل باشه )
1- قرمز به نقطه B متصل بشه که باید 24+ باشه
2- قرمز به پایه منفی خازن بیرونی متصل بشه که باید 24- باشه

عزیزم شما که اطلاعات و تجربه ناچیزی داری با دقت بیشتری سوالم را مطالعه کن و پاسخ بده

سپاس

آخرین ویرایش:

habbib

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2014-08-02
1,718
10,418
گنبد کاووس
درود بر شرافت ومهارتت استاد

مشکل از دیود بزرگ بود " بعد خواندن توضیحات شریف به سراغ چک کردن قطعات رفتم.
ابتدا خازن بیرونی رو چک کردم که درست بود ، بعد دیود بزرگ "با کمال تاسف یکی از پایه ها شورت شده بود(
یکی از پایه های مثبت دیود سه پایه بزرگ) پایه شورت شده رو قیچی کردم وپاییه مثبت سالم رو به منفی خازن بیرونی متصل کردم .

مدارو روشن کردم ولتاژها درست شد الان 24 + و 24- رو دارم :dosti:

ولی موضوع دل زدن همچنان باقیه" هم 24+ وهم در 24- !! !!! .......... با روشن کردن لامپ هم حل نمیشه

و دیگه اینکه
هیت سینگ و ترانزیستور قسمت ورودی 220 که بعد 2 یا 3 دقیقه داغه داغ میشد الان حدود 10 دقیقه بعد به اون شدت گرما میرسه ... و اون یکی هیت سینگ و ترانزیستور همچنان سرده سرد

آخرین ویرایش:
بالا