- 2012-03-18
- 10,107
- 80,073
درودموارد رو با دقت تمام مطالعه کردم " همه چی روشن و مفهومه فقط دو سوال قبل از انجام و اتمام کار دارم
استاد ممنون بابت راهنمایی بسیار شیوا
1- مقاومت رو وصل کردم " تا 30 ثانیه ولتاژ ثابته بعد مجدد متغیر میشه ولی شدتش خیلی کمتر از قبل " حالا چیکار کنم ؟ همین مقاومتو بزارم یا اون دیود پل و خازنی که عرض کردم رو قرار بدم ؟ (در این مورد هم ولتاژ و هم نور لامپ ثابته)
ناگفته نمونه««« با برعکس کردن سیم 7 دور در همه موارد ذکر شده نور لامپ دیگه کم وزیاد نمیشه (با مقاومت یا بدون مقاومت )
در رابطه با اضافه کردن یک دور ( ابتدا سیم اولیه پیچیده شده سپس ثانویه، در آخر هم سیم هفت دور تغذیه آیسی )
پس اول باید 7 دور رو باز کنم ، اون موقه یک دور اضافه کنم ...... درسته ؟ یا روی 7 دور هم میتونم بپیچم.......؟
ودرآخر ........هم مجدد تشکر وهم اینکه :
ما که دست به باز کردن ترانسمون 20 شده (به لطف عالی ) اگه مشکلی ویا نیازی هست بگید دوباره انجام میدم (کار نیکو کردن از پر کردن است )
راستی" لطفعا اندازه وشماره دیود رو هم در صورت لزوم عنوان کنید
مخلص استاد................
سلام
در پست 70 گفتی 6 دور برای تغذیه آی سی پیچیدی چرا الان میگی 7 دور پیچیدی ؟ !
ولی اصلا نیازی به باز کردن ترانس و حتی آزاد کردن لحیم پایه های ترانس هم نیست
همینطور که ترانس روی برد لحیمه بصورت سوزنی یکدور اضافه کن جوری که با سیم تغذیه آی سی کمی فاصله داشته باشه و اگه نمیتونی اشکالی نداره و فرض کن دو تا 3 دور هم 7 دور است و کارهایی که گفتم انجام بده
برای تهیه دو دیود از پاورهای اوراقی میتونی استفاده کنی بطوریکه دیودهای دو پایه یا 3 پایه که روی هیت سینگ پیچ میشه و علامت دیود روشه بهتره ( اگر 3 پایه است پایه اول و آخرش را بهم متصل کن و بجای یک دیود استفاده کن و نحوه اتصال پایه ها جوری باشه که علامت روی دیود منطبق با شکل زیر بشه
اگه پیدا نکردی از دیودهای چاق پاور ( کلفت تر از بقیه ) که در ولتاژ خروجی قرار گرفته استفاده کن ( دیودهای طرف برق شهر مناسب نیست )
فقط خازن بالایی مربوط به برد شماست و بقیه باید خارج از برد اضافه بشه
خازن بالایی خازن نسبتا بزرگی است که قبلا هم دو سرش 24 ولت بوده و لذا 24 + ولت خروجی شکل زیر مطابق شکل باید بدرستی به این خازن متصل بشه که همون خازن بالایی است
سپاس
آخرین ویرایش: