با سلام و ارادت
مهندس ای سی های plcc-32p را میشه از طریق کایل جیتک که در 5000 هست پروگرام کرد ؟
برای ایسیو میخوام این کارو انجام بدم ؟
با سلام بنده هم دقیقا همین مشکل را در این ای سی دارم که موقع وریفای خطا میدهدو گزینه تست داخلی را زدم که پین های داخلی پروگرامر بدون ایراد بودندمشکل tnm2000+با ایسی فلشen29lv160bt
مشاهده فایلپیوست 104904
سلام به همه دوستان
پروگرمر 2000+ فایل رو ناقص رایت میکنه
با ایسی فلش نو هم همین طوره
اداپتورشم عوض کردم
ولی موقع read مشکلی نداره
عکسشم ضمیمه کردم منتظر راهنمایی دوستان و اساتید هستم
با سلام
من چند روز پیش یه پروگرامر مدل +2000 خریدم و قصدم فقط پروگرم کردن آیسی فلش S29AL008D بود. متاسفانه هنوز موفق نشدم این آیسی رو بشناسونم به پروگرامر.
همچنین یه سری مشکل دارم با پروگرامر. اول اینکه خیلی وقتا وقتی گزینه autodetect رو میزنم پروگرامر یه لحظه ال ای دیش روشن میشه و بعد دیگه هیچ کاری نمیکنه و باید کابلش رو قطع و دوباره بزنم.
دوم اینکه چند تا چیپ (مثلا چیپ های avr atmega) که داخلش میزارم و میخونم و مینویسم، باز هنگ میکنه.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون
ویرایش پست :
مشکل حل شد
برای دوستانی که مشکل من رو دارن عرض میکنم. من پروگرامر رو به پورت USB جلوی کیس زده بودم که همش هنگ میکرد. البته برای خودمم عجیبه ولی الان که از پشت کیس (مستقیم به مادربورد) زدم داره درست کار میکنه. در مورد اون آیسی هم پایه هاش رو کاملا تمیز کردم و با کارد روی پایه هارو کمی تراشیدم و بدون مشکل متصل شد.
اگه باز مشکلی پیش اومد میام :devil:
با سلام بنده هم دقیقا همین مشکل را در این ای سی دارم که موقع وریفای خطا میدهدو گزینه تست داخلی را زدم که پین های داخلی پروگرامر بدون ایراد بودند
با سلامسلام
از منوی فایل/تنظیمات گزینه VCC+%5 /VCC-%5 را تست کنید