آی پی امداد
abtahi

پشتيباني و رفع اشکال پروگرامر هاي شرکت طراحان نوين مدار TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
بله منتها بایدنمونه داشته باشیم.
ضمنا TC89101P در خواستی شما به نسخه 9.33 اضافه شده است.

سلام

آیا امکان اضافه کردن آی سی LPC1343F به پروگرامر 5000 وجود دارد ؟

اصلا آیا این آی سی قابلیت پروگرام شدن دارد ؟

آی سی 32 پایه و SMD هست و مربوط به یک باکس تعمیرات موبایل هست که حین آپدیت باکس قطع شده و آپدیت نیمه تمام مونده و الان باکس توسط سیستم شناسایی نمیشه / با تشکر

مشاهده فایل‌پیوست 104212

hamidahmadi

کاربر
2006-10-26
17
11
تهران
ضمن عرض سلام
من یک پروگرام TNM5000 از امیرآی سی خریدیم که هر کاری میکنم هیچ آی سی ای رو نمی شناسه میخواستم از مسئولان TNM سئوال کنم ممکنه خود دستگاه ایراد داشته باشه یا شما همه پروگرام ها را از نظر تست دستگاه چک میکنید. این دستگاه هم با آدابتور و هم بصورت قرار دادن آی سی در زیف قابل به شناسائی آی سی نیست مثلا" یک آی سی هشت پایه نو انداختم در زیف ضمن اینکه در آتو دیتکت نمی شناسد وقتی گزینه READ را میزنم مینویسید
Disconnected Pins:
----------------------------
1,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36
و یا یک آی سی فلش خام انداخته ام در آدابتور ضمن اینکه آتودیکت می گوید
قطعه خراب است یا قابلیت شناسایی آن خاموش شده است
قطعه در جهت یا مکان صحیح روی سوکت یا متصل به کابل نیست
قطعه فاقد کد شناسایی و غیر قابل تشخیص بطور خودکار است
در صورتیکه قطعه بطورصحیح قرار گرفته ولی پروگرامر قادر به شناسایی خودکار آن نیست ، دکمه "انتخاب قطعه" را زده و شماره قطعه را وارد کنید
و یا وقتی بر روی READ میزنم می نویسد
قطعه روی سوکت پروگرامر پیدا نشد
لازم به تذکر است کلی آی سی انداخته ام و هیچ آی سی ائی را تا حالا نشناخته. از مستولین میخواهم اگر راه حلی دارد به من مبتدی بگوئید ضمن اینکه پروگرام را به صورت نو خریده ام و از نظر قرار دادن صحیح قطعه در زیف و آدابتور طبق راهنمائی که در سی دی بود نقطه روی آی سی بر روی پین یک و خلاصه جابجا کردن آی سی به همه سمت آدابتور و زیف دست زده ام که هیچ اثری در شناسائی قطعه نداشته است.

آخرین ویرایش:

vahidati

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-08-16
905
3,986
خوانده نشدن MX25V4035(SO8) این قطعه تمیز کردن قطعه اداپتور و زیف هم انجام شد ولی فرقی نمیکنه نمیشه رید یا پروگرامش کرد

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
در مورد قطعه اول اگر سریال اییپرام باشد قابل شناسایی خودکار نیست و باید دستی توسط انتخاب قطعه معرفی شود
اینکه برای آی سی 8 پایه به تعداد 32 پایه قطعی را نشان میدهد یعنی شما یک قطعه 40 پایه را انتخاب کرده اید یا از قبل آخرین قطعه انتخابی شما بوده است و اشکال در انتخاب نکردن دستی شماره قطعه قبل از عملیات خواندن است.

برای قطعه دوم نام و تعداد پایه آن مشخص شود.

احتمال ایراد دستگاه هم با وجود حداقل 2 بار تست در شرکت ، به علت جداشدگی لحیم با غیره وجود دارد ولی بسیار کم است و براحتی توسط خود شما از منوی
راهنما / انجام تست داخلی دستگاه و برای تست آداپتور همین تست با تبدیل بدون آی سی قابل انجام است.

ضمن عرض سلام
من یک پروگرام TNM5000 از امیرآی سی خریدیم که هر کاری میکنم هیچ آی سی ای رو نمی شناسه میخواستم از مسئولان TNM سئوال کنم ممکنه خود دستگاه ایراد داشته باشه یا شما همه پروگرام ها را از نظر تست دستگاه چک میکنید. این دستگاه هم با آدابتور و هم بصورت قرار دادن آی سی در زیف قابل به شناسائی آی سی نیست مثلا" یک آی سی هشت پایه نو انداختم در زیف ضمن اینکه در آتو دیتکت نمی شناسد وقتی گزینه READ را میزنم مینویسید
Disconnected Pins:
----------------------------
1,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,
21,22,23,24,25,26,27,28,29,30,31,32,33,34,35,36
و یا یک آی سی فلش خام انداخته ام در آدابتور ضمن اینکه آتودیکت می گوید
قطعه خراب است یا قابلیت شناسایی آن خاموش شده است
قطعه در جهت یا مکان صحیح روی سوکت یا متصل به کابل نیست
قطعه فاقد کد شناسایی و غیر قابل تشخیص بطور خودکار است
در صورتیکه قطعه بطورصحیح قرار گرفته ولی پروگرامر قادر به شناسایی خودکار آن نیست ، دکمه "انتخاب قطعه" را زده و شماره قطعه را وارد کنید
و یا وقتی بر روی READ میزنم می نویسد
قطعه روی سوکت پروگرامر پیدا نشد
لازم به تذکر است کلی آی سی انداخته ام و هیچ آی سی ائی را تا حالا نشناخته. از مستولین میخواهم اگر راه حلی دارد به من مبتدی بگوئید ضمن اینکه پروگرام را به صورت نو خریده ام و از نظر قرار دادن صحیح قطعه در زیف و آدابتور طبق راهنمائی که در سی دی بود نقطه روی آی سی بر روی پین یک و خلاصه جابجا کردن آی سی به همه سمت آدابتور و زیف دست زده ام که هیچ اثری در شناسائی قطعه نداشته است.

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام

با گزینه VCC-5% و VCC+5% از منوی فایل /تنظیمات تست کنید
اگر نشد از منوی راهنما درباره محصول / دکمه report را بزنید
و فایلش را ارسال کنید. مدل پروگرامر و ورژن نرم افزار هم مشخص شود.

خوانده نشدن MX25V4035(SO8) این قطعه تمیز کردن قطعه اداپتور و زیف هم انجام شد ولی فرقی نمیکنه نمیشه رید یا پروگرامش کرد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVECO

IVECO

کاربر
2008-03-11
282
1,269
ایران
سلام

ایا tnm 5000 پروگرام jtag و دیباگ میکروهای avr , pic (در نرم افزار avr studio) را ساپورت می کند .

با تشکر

آخرین ویرایش:

hamidahmadi

کاربر
2006-10-26
17
11
تهران
خیلی ممنونم مشکل توسط مسئولان TNM حل شد. تشکر میکنم از مسئولان بزرگوار TNM

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: TNM

TNM

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-11-08
826
3,757
سلام
خیر اینکار توسط دستگاه های Debugger انجام میشود.

سلام

ایا tnm 5000 پروگرام jtag و دیباگ میکروهای avr , pic (در نرم افزار avr studio) را ساپورت می کند .

با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IVECO
بالا