آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

mohandes saeed

کاربر vip
کاربر
2007-10-04
31
65
[FONT=&quot] باعرض سلام واحترام[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]خدمت دوست واستادعزیزمجناب آقای [/FONT]gadraj[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]قبل ازهرچیزبرخودلازم میدانم که از استادعزیزو دانای این انجمن کمال تشکرو سپاس را داشته باشم چراکه با توجه توانمندی های زیاد درزمینه الکترونیک بسیار صبور و مخلصانه مفاهیم دشواراین علم روز دنیای الکترونیک را برای همه کاربران تشریح و آموزش داده و بنده به جرات میگویم که به توانمندی ودانشمندی شما درین زمینه با حدود30 سال سن و 14 سال سابقه کاردرین زمینه ندیده ونخواهم بود .ازین بابت باعث افتخار ومزیدامتنان خواهدبود که درین انجمن زیر سایه جنابعالی عضوکوچکی هستم.سپس خواهشی داشتم که جز به دست توانای شما این مشکل حل نخواهد شد مشکل ازین قراراست:[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]من رادیویی دارم بااین مشخصات:[/FONT]TOSHIBA RP-2000[FONT=&quot] و 4باند[/FONT]LW-MW-SW1-SW2[FONT=&quot] که ساخت کارخانجات پارس الکترونیک قدیم مامیباشد و ترانزیستوریست. چندی پیش بدلیل پاره شدن نخ ایستگاه آن ، رادیوراباز کرده و چون جفت سیمهای لوپ آنتن ان که در4طرف قاب آن قرارداشت و 2 سر آن به پشت برد اتصال داشت برای راحتی کار آنهارا ازروی برد جداکرده تابعدازتعویض نخ آنهارامجددالحیم کنم ولی متاسفانه جای اتصال آنهارا گم کرده ونمیدانم محل اتصال آنها کجابود و اکنون فقط موج [/FONT]MW[FONT=&quot] سیگنال دارم وموج[/FONT]SW[FONT=&quot] سیگنال ندارم گفتم اگرمحبت بفرمائید و نقشه این رادیو رابرایم ارسال نمائید بینهایت ازشماسپاسگزارخواهم بود این رادیوبرای من ارزش معنوی فوق العاده زیادی دارد خواهش میکنم که کمکم نمائید.[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]باتشکر[/FONT][FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]سعیدمظفری [/FONT]

سلام خدمت دوستان و مدیران عزیزم ، راستش من می خوام یه پروژه نسبتاً ساده از طریق پردازش صوت انجام دهم فقط می خوام با استفاده از صوت اعداد 1 تا 9 را روی یک سون سگمنت تکی نشان دهم یعنی وقتی با صدا می گویم یک روی سون سگمنت هم یک بیاید و همین جور وقتی تا 9 می گم همان عدد رو نشون بده و می خوام عمومی هم باشه و مثل رمز صوتی عمل نکنه یعنی هر کی که بگه یک این عدد را نمایش بده لطفاً کمکم کنید آخه من در این زمینه و پردازنده های dsp هیچ آشنایی ندارم و کار نکردم حتی اگه کسی می تونه این پروژه رو برام طراحی کنه ، من حاضرم با قیمت خوبی ازش بخرم ولی خواهش می کنم که در صورت توان مداری را هم در این زمینه در سایت قرار دهید.
با سلام خدمت شما دوستان و مدیران عزیز فکر کنم بد نباشه اگه به مشکل منم توجهی بشه. مرسی :71000000:

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
من یه محافظ یخچال دارم که مشکلی که جدیدا پیدا کرده نمیتونه رله داخلیش رو راه بندازه! (یعنی ولتاژی که برای بوبین رله میره پایین اومده!)رلش هم 24 ولته! حالا آیا باید خازن سرامیکیش رو عوض کنم (خازنشم روش نوشته 400v 580J ). ممنون میشم راهنمایی کنید!

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
باسلام
من یه محافظ یخچال دارم که مشکلی که جدیدا پیدا کرده نمیتونه رله داخلیش رو راه بندازه! (یعنی ولتاژی که برای بوبین رله میره پایین اومده!)رلش هم 24 ولته! حالا آیا باید خازن سرامیکیش رو عوض کنم (خازنشم روش نوشته 400v 580J ). ممنون میشم راهنمایی کنید!
با سلام :
از سالم بودن دیود زینر مطمین شوید و بجای خازن پولیستر فوق بهتر است از v 400 680 j استفاده کنید .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
استاد عزیز آیا میتونم دو یا سه عدد آیسی رگولاتور LM338 قابلمه ای رو جهت افزایش جریان خروجی موازی کنم چون ترانسم 10 آمپره؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
باسلام
استاد عزیز آیا میتونم دو یا سه عدد آیسی رگولاتور LM338 قابلمه ای رو جهت افزایش جریان خروجی موازی کنم چون ترانسم 10 آمپره؟
با سلام :
به این سادگی که توضیح گذاشتین نمیشه نظری داد ....
ورودی چند ولته ؟
خروجی چند ولته ؟
برای تثبیت از چه مداری در پایه کنترلی استفاده شده و..... ؟؟
پسوند رگولاتور چیه؟
نوع LM338K خودش 10 امپر میباشد .
قطعاتی که در پایه کنترلی استفاده شده صرفا برای یک رگولاتور طراحی میشه و نمی توانید هر سه پایه را مستقیما با هم موازی کنید ولی !!! قطعات کنترلی فقط برای یکی از رکولاتور باشه .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mhn_nova

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
نوشته اصلی توسط mhn_nova باسلام

با سلام :
LM338 K هر کدومش 10 امپر هستش .
از 1.25 ولت الی 20 ولت قابل کنترل میباشد .
از شکل های زیرمیتونید راهنمایی و استفاده کنید :

[hide] 2184674400_1368111217.jpg 8323955500_1335125810.jpg[/hide]
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
با سلام :
به این سادگی که توضیح گذاشتین نمیشه نظری داد ....
ورودی چند ولته ؟
خروجی چند ولته ؟
برای تثبیت از چه مداری در پایه کنترلی استفاده شده و..... ؟؟
پسوند رگولاتور چیه؟
نوع LM338K خودش 10 امپر میباشد .
قطعاتی که در پایه کنترلی استفاده شده صرفا برای یک رگولاتور طراحی میشه و نمی توانید هر سه پایه را مستقیما با هم موازی کنید ولی !!! قطعات کنترلی فقط برای یکی از رکولاتور باشه .
موفق باشید .

سلام
باتشکر از راهنماییتون استاد!

مدار پایش خیلی ساده و آماتوره از چند مقاومت و خازن و ولوم کنترل تشکیل شده که قبلا با رگولاتور TIP41 بود که من به جاش از LM338 استفاده کردم الان هم بخوبی کار میکنه! خواستم ببینم میشه چند تا رو موازی کرد و ترانس ورودی رو آمپر بالا انداخت؟
ترانسش 24 ولت 10 آمپره
ضمناً برای کارهای معمولی میخوام! راه اندازی کیت و کارایی که با ولتاژ های مختلف کار میکنه! نمیخوام زیاد دقیق باشه!
رگولاتورش هم دسته دوم بود فروشنده گفت آلمانیه بالاش نوشته IP 338K

اینم عکسش:
http://www.xum.ir/ZbfJ

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
باتشکر از راهنماییتون استاد!

مدار پایش خیلی ساده و آماتوره از چند مقاومت و خازن و ولوم کنترل تشکیل شده که قبلا با رگولاتور TIP41 بود که من به جاش از LM338 استفاده کردم الان هم بخوبی کار میکنه! خواستم ببینم میشه چند تا رو موازی کرد و ترانس ورودی رو آمپر بالا انداخت؟
ترانسش 24 ولت 10 آمپره
ضمناً برای کارهای معمولی میخوام! راه اندازی کیت و کارایی که با ولتاژ های مختلف کار میکنه! نمیخوام زیاد دقیق باشه!
رگولاتورش هم دسته دوم بود فروشنده گفت آلمانیه بالاش نوشته IP 338K

اینم عکسش:

با سلام :
tip41 رگولاتور نیست و فقط یک ترانزیستور تقریبا قدرت هستش اینم دیتاشیتش :
[hide] lm338k.PNG STMICROELECTRONICS-LM138-circuits.jpg TIP41.jpg[/hide]
- بله رگولاتورشما با این شماره 338k بدنه فلزی TO و طبق برگه اطلاعاتی ان - خودش 8 ~ 12 امپر هست و برای 10 امپر نیازی به موازی کردن چند تا نیست - شما اگر خروجی کمتر از 10 امپر میگیرید مشکلتون همون قطعات پایه کنترلی میباشد دیتا شیت عملی این رگولاتور را نیز میزارم و با چند قطعه ساده میتونید تا 12 امپر جریان را بگیرید .
موفق باشید .

farzad.

VIP+ افتخاری
کاربر
2007-06-29
1,444
5,509
با سلام
6 تا میکرو سوئیچ هستش که میخوام با فعال شدن هر کدوم از اونها به یک تابلو که از میکرو سوئیچ ها فاصله داره ledمربوط به همون میکرو سوئیچ روشن بشه.مثلماً میشه از هر میکرو سوئیچ یه سیم به صورت مستقل آورد داخل تابلو ولی با این روش هم هزینه سیم کشی زیاد میشه و هم خیلی شلوغ میشه!آیا روشی وجود داره که بشه با یه هزینه منطقی میکرو سوئیچها رو با هم سری کرد و تا تابلو حداقل ممکن سیم بیاد؟
با تشکر

بالا