آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
باسلام و خسته نباشید ، آقای مهندس من شنیده ام که با ولتاژ بدست آمده از اینوزتز که شکل موجش مربعی است ،کارکرد صحیح تلوزیون را مختل میکند و نمیتوان تلوزیون را بخوبی تماشا کرد ،
آیا این موضوع صحت دارد یا خیر ، واگر درست است برای برطرف کردن این اشکال چه باید کرد ؟ متشکرم
با سلام :
- اول اینکه : همه اینورترها مربعی نیستند { معمولا و حداقلش پله ای نزدیک به سینوسی هستند} مگر اینورترهای ساده دست ساز که بله برای تلویزیون توصیه نمیشوند .
- دوما : با توجه به مدارات تغذیه تلویزیونی امروزی ها که از نوع سویچینگ هستند چون برق ورودی را به دی سی { DC } تبدیل میکنند لذا شکل موج ورودی تاثیری در کارکرد مدارات فوق ندارد و معمولا با هر شکل موجی { با توجه به وجود خازنهای پر ظرفیت } کار میکنند .
- سوما اینکه شما شنیدید !!! مربوط به اینورترهای غیر استاندارد میباشد که خروجی صاف شده ای از نظر هارمونیک و تثبیت ولتاژ را ندارند { مثل همین ها که دست ساز ساده و از ترانس هسته اهنی } که علاوه بر همراه داشتن ضرر و زیان بار اتلافانرژی بالایی دارند که بازم مقرون به صرف نیستند .
- اینورترهای طراحی شده استاندارد بخصوص نوع سویچینگ مشکلی ندارند و میشه استفاده کرد اما نکته قابل توجه اینکه ولتاژ باتری را یک بار به ولتاژ بالاتر با فرکانس بالاتر تبدیل میکنید و بعد از ورود به تلویزیون دوباره به صورت باتری با ولتاژ بالا { حدود +300 } تبدیل میکنید و سپس دوباره به فرکانس بالا برمیگرونید و توسط مدارات داخلی تلویزیون دوباره به ولتاژ مستقیم باتری + 12 ولت و +24 و + 130 ولت تبدیل و در تلویزیون مصرف می گردد حال با توجه به توضیحات !! چند بار عمل نبدیل انجام میگیره ؟؟؟ ایا چنین کاربردی منضفانه یا مقرون به صرف خواهد بود یا خیر ؟؟ بستگی به نظرات و شرایط پذیرش کاربرد دارد .
- یک ایده در نظرم خطور میکنه که : { در شرایط اجباری و اضطرار} اگر از اینورترها برای مدت زیاد در تلویزیون و امثال ان مورد استفاده قرار خواهد گرفت ؟؟ !!! بهتر است همون ابتدا ولتاژ باتری منبع نسبت به نیاز ولتاژ های مصرفی داخلی {فقط یکبار } تبدیل و مورد استفاده قرار دهند.
موفق باشید .

asad1

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2010-10-01
188
1,046
با سلام!
دوستان من یک مدار آیفون دو طرفه قوی میخاستم برای استفاده ی مقنی چاه که حدودا 150 متر عمق زیاد چاه میشه لطفا اگه کسی نمونه ای از این مدار در دسترس داره که در شهر خودشون مورد استفاده هست در اینجا ما رو راهنمایی کنه !ممنون میشم!

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام!
دوستان من یک مدار آیفون دو طرفه قوی میخاستم برای استفاده ی مقنی چاه که حدودا 150 متر عمق زیاد چاه میشه لطفا اگه کسی نمونه ای از این مدار در دسترس داره که در شهر خودشون مورد استفاده هست در اینجا ما رو راهنمایی کنه !ممنون میشم!

با سلام :
منظورتون دقیق مشحص نکردین ؟؟
بالاخره مدار شماتیک میخواهید ؟؟؟ یا اینکه اماده ایفون ؟؟؟
اماده ایفون ربطی به این تاپیک نداره و هیچ دستگاه یا قطعه در این تاپیک خرید فوش نمیشه .
شماتیک چنین مداراتی هم در تاپیک مدارات ساده برای مبتدیان و هم چنین در بخش ارشیو مدارات موجود هستند .
اینم لینک بخش مربوطه : [hide] مدارات الكترونيك | Electronic Circuits مدارات الكترونيك | Electronic Circuits

[/hide]
این بخش دارای ده ها صفحه و انواع مدارات ... جستجو و انتخاب کنید .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
من یه ترانس UPS 360w دارم که ورودی اون 7.5 ولت دوبل است و میخوام یه ups خودم درست کنم اگه امکان داره یه مدار نوسان ساز که 7.5 دوبل باشه و بشه باهاش تلویزیون ال سی دی رو راه اندازی کرد معرفی نمائید.با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: DPS12

ghoshiry

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-09-01
1,731
7,534
دامغان
در این مدار به جای فت های به کار رفته ایا میشه از فت 50N03استفاده کرد
در این مدار از ای سی APW7073استفاده شده بجای این ای سی چه ای سی میتوان استفاده کرد
با تشکر

پیوست‌ها

• 42.9 کیلوبایت بازدیدها: 132

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
سلام استاد رجبی 
با عرض پوزش اگر در جای نامناسبی پست دادم چون تایپیک درخواست مدارات الکترونیک بسته شده بود .
احتیاج به مداری دارم که مثلا با یکبار لمس کردن لحظه ای روی قسمت رسانا, یک خروجی پایدار فعال شود وقتی بار دوم با انگشت صفحه رو لمس کردم خروجی دیگری فعال و خروجی حالت اولی غیر فعال شود و در مرحله بعدی هم همین و در مرحله بعد به حالت اولین لمس توسط انگشت برگردد و این چرخه ادامه یابد 
فکر میکنم از خاصیت راه اندازی جریان کم ماسفت توسط گیت آن یا از خاصیت دارلینگتون ترانزیستورها و آی سی 4017 بشود چنین مداری ساخت
لطفا مداری محبت فرمایید ؟
با سپاس فراوان

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام استاد رجبی
با عرض پوزش اگر در جای نامناسبی پست دادم چون تایپیک درخواست مدارات الکترونیک بسته شده بود .
احتیاج به مداری دارم که مثلا با یکبار لمس کردن لحظه ای روی قسمت رسانا, یک خروجی پایدار فعال شود وقتی بار دوم با انگشت صفحه رو لمس کردم خروجی دیگری فعال و خروجی حالت اولی غیر فعال شود و در مرحله بعدی هم همین و در مرحله بعد به حالت اولین لمس توسط انگشت برگردد و این چرخه ادامه یابد
فکر میکنم از خاصیت راه اندازی جریان کم ماسفت توسط گیت آن یا از خاصیت دارلینگتون ترانزیستورها و آی سی 4017 بشود چنین مداری ساخت
لطفا مداری محبت فرمایید ؟
با سپاس فراوان
با سلام :
ساده ترین مدار عبارت از استفاده از شکل زیر فقط با نصف ایسی 4027:
البته مدار ساده دیگری که نیاز به ایسی هم ندارد و فقط توسط یک رله دو کنتاکته همچنین کاربردی داره نیز در همین بخش با عنوان فلیپ فلاپ با یک رله اپلود کرده ام ولی این مدار مطمین تر هست همچنین با خیلی از گیتها بخصوص با4013 هم میتوان.... در شکل فوق که با پروتیوس شبیه سازی هم شده !! بجای نقاطی که باید لمس شود از یک سویج استفاده شده که با هر بار فشردن خروجی های مکمل مدار تغییر وضعیت میدهند هر دو حالت در شکل و شماتیک مشخص هستش ... به همراه فایل پروتیوس .
دانلود کنید : [hide] مشاهده فایل‌پیوست 4027.rar 4027 f-f.PNG[/hide]
موفق باشید .

qtm

کاربر
2014-04-22
2
0
راهنمایی جهت تشخیص غلظت شربت با سنسور و مدار آشکارساز

خیلی وقته همجا سرچ میکنم ولی به نتجه نرسیدم کسی ایده ای داره از میخوام همیچن مداری طراحی کنم که میزان قند داخل شربتو با سنسور شناسی کنه و مشخص کنه که شربت شیرنه یا ن یعنی شربت بدون شکره یا ن

آخرین ویرایش:

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
استاد ببخشید که سوالم را اینجا مطرح می کنم چون اون تایپیک بسته شده بود مجبور شدم اینجا مطرح کنم در لینک زیر در پست1185 فایل pcb با پسورد
gadraj320v باز نمیشه با تشکر
http://www.irantk.ir/irantk1280-119/

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: gadraj

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
استاد ببخشید که سوالم را اینجا مطرح می کنم چون اون تایپیک بسته شده بود مجبور شدم اینجا مطرح کنم در لینک زیر در پست1185 فایل pcb با پسورد
gadraj320v باز نمیشه با تشکر
http://www.irantk.ir/irantk1280-119/
با سلام :
320v نیازی نیست کافیست کاربری من با حروف کوچک { gadraj } بزنید باز میشه /
تاپیک باز شد .
پسورد اصلاح گردید .
با تشکر .
موفق باشید .

بالا