آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
با سلام :
320v نیازی نیست کافیست کاربری من با حروف کوچک { gadraj } بزنید باز میشه /
تاپیک باز شد .
پسورد اصلاح گردید .
با تشکر .
موفق باشید .
سلام
اگه امکانش باشد بدون پسورد بزارید تا زیاد مزاحمتون نشم چون با این پسورد هم باز نشد

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
اگه امکانش باشد بدون پسورد بزارید تا زیاد مزاحمتون نشم چون با این پسورد هم باز نشد
با سلام :
دو فایل در اون پست موجود هست با کدومش مشکل دارین ؟؟pcb یا jojekeshi ؟؟
البته فایل رار { تصویری با gadraj320v و شماتیک و هگز همون gadraj میباشد. اما فایل pcb مشکل دارد و از پسوردش نیست !! چشم باید از ارشیوم پیدا کنم بزودی حتما ....
.اگر بازم موفق نشدید بعدا دو باره دانلود کنید .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
سلام
من یه ترانس 14 ولت 10 آمپر دارم چطوری میتونم با رگولاتور به 12 ولت 8 یا 10 آمپر تبدیلش کنم آیا مدار لازم داره یا رگولاتوری هست که این جریان رو بده؟ممنون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
من یه ترانس 14 ولت 10 آمپر دارم چطوری میتونم با رگولاتور به 12 ولت 8 یا 10 آمپر تبدیلش کنم آیا مدار لازم داره یا رگولاتوری هست که این جریان رو بده؟ممنون
با سلام :
در بخش منابع تغذیه درخواست شما موجود هست نیازی به ایجاد تاپیک تکراری نبود .
موفق باشید .

qtm

کاربر
2014-04-22
2
0
کسی چرا ما رو راهنمایی نکرد میخوام با یک حسگر مناسب و یک مدار الکترونیکی که کیفیت شربت رو تعیین کنه رو طراحی کنم ...کسی هست راهنایی کنه چه قطعاتی نیاز هست برای این کار

آخرین ویرایش:
سلام خدمت دوستان و مدیران عزیزم ، راستش من می خوام یه پروژه نسبتاً ساده از طریق پردازش صوت انجام دهم فقط می خوام با استفاده از صوت اعداد 1 تا 9 را روی یک سون سگمنت تکی نشان دهم یعنی وقتی با صدا می گویم یک روی سون سگمنت هم یک بیاید و همین جور وقتی تا 9 می گم همان عدد رو نشون بده و می خوام عمومی هم باشه و مثل رمز صوتی عمل نکنه یعنی هر کی که بگه یک این عدد را نمایش بده لطفاً کمکم کنید آخه من در این زمینه و پردازنده های dsp هیچ آشنایی ندارم و کار نکردم حتی اگه کسی می تونه این پروژه رو برام طراحی کنه ، من حاضرم با قیمت خوبی ازش بخرم ولی خواهش می کنم که در صورت توان مداری را هم در این زمینه در سایت قرار دهید.
/////////////////////////////////

آخرین ویرایش توسط مدیر:

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
با سلام
مداری مونتاژ کردم که سلف سنج است که سلف را اندازه می گیره الان هم تمومش کردم می خوام کالیبره اش کنم ولی اکثر سلفها تلرانس دارند و دستگاه آماده بازاری هم نتونستم پیدا کنم تا سلف مورد نظر را اول با اون اندازه بگیرم بعد سلف سنج ساخت خودم را با اون اندازه تنظیم کنم چه نوع سلفی را با این اندازه بگیرم که تلرانس نداشته باشه

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
مداری مونتاژ کردم که سلف سنج است که سلف را اندازه می گیره الان هم تمومش کردم می خوام کالیبره اش کنم ولی اکثر سلفها تلرانس دارند و دستگاه آماده بازاری هم نتونستم پیدا کنم تا سلف مورد نظر را اول با اون اندازه بگیرم بعد سلف سنج ساخت خودم را با اون اندازه تنظیم کنم چه نوع سلفی را با این اندازه بگیرم که تلرانس نداشته باشه

با سلام :
جناب سردار نگفتین این تلرانسی که میگیرید نسبت اش چقدر هست ؟؟؟
با این وجود !! داشتن تلرانس در هر قطعه و حتی هر مدار دست ساخت امری هست طبیعی و بدین سادگی ها نمی تونید مدار یا دستگاهی مونتاژ کنید که تلرانسی نداشته باشد زیرا همون قطعاتی که در مدار بکار میبرید !! خودشون نیز دارای تلرانس میباشند اما !! با یک تقریب { درصدی } میتونید با استفاده از همین سلف های اماده تجاری که هم تلرانسش و همچنین مقدار ظرفیتش در روی ان درج شده !!! دستگاه یا مدار خود را کالیبره کرده و با همون تقریب هم در سایر سلف ها بکار ببرید .
مسلم هست که در صورت داشتن خطای بیش از حد معقول و شناور { نسبت به درصد یا دهم و...} عیب از مدار شما خواهد بود برای اجتناب یا کم کردن خطای مدار دست ساز باید از قطعات مرغوب و استاندارد و دقیقا طبق طرح باید عمل کنید - تازه ممکن هست که همون طرح مداری که ساخته اید نیز دارای خطا در طراحی داشته باشد که باید مدار را اپلود کنید تا بررسی گردد .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام
استاد سلف هم مانند مقاومت با تلرانس 1 درصد هم وجود دارد با تشکر

با سلام :
بله کاملا فرمایش شما صحیح هست حتی بدون تلرانس هم در نوع نظامی و .....
اما قطعاتی که شما در ساخت مدارتان بکارگرفتین چی ؟؟؟
ایا طراحی مدارتان هم بدون تلرانس طراحی شده ؟؟؟
اصولا اگر طراح هم بخواهد بدون تلرانس طراحی کند بازم خیلی شرایط دیگری هست که درعمل تلرانس نقش مهمی دارند .که ممکنه طراح از اعمال چنان پارامترها صرف نظر کند اما شما در عمل با ان مواجه خواهید شد .
- از همه این موارد که بگذریم- کاربرد سلف در مدارات و اینکه چه مداری هست و نقش سلف چیست ؟؟؟ تلرانس مشخص یک سلف در مدارات معمولی قابل اغماض و جبران پذیر میباشند مگر موارد و شرایط خاص ....
و بالاخره نگفتین که چه نسبتی تلرانس میگیرید ؟؟ یک سلف با تلرانس مشخص را چه مقدار تلرانس میگیرید ؟؟؟ مثلا یک در صد را چند درصد خطا نشون میده ؟
ایا این مقدار تلرانس که میگیرید ثابت هست یا شناور ؟؟؟ و کاربرد مدارتان در کجا و چطوره ؟؟ تا بتونم بیشتر در خدمتون باشم .
عکسی یا شماتیکی از مدار را ببینم شاید بتونم بیشتر در خدمت باشم .
موفق باشید.

بالا