آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام به استاد رجبی عزیز
بخش جستجوی سایت ظاهراً لااقل برای بنده کار نمیکنه!!!
نیاز به یک مدار دزدگیر که دارای زمان تاخیر برای خروج و ورود باشه و سیستم کارش برمبنای تشخیص حرکت در ی محیط سی یا چهل متری باشه(هم در نور روز و هم در تاریکی شب جواب بده) حالا با هر سیستمی که شد از سنسور pir گرفته تا گیرنده فرستنده مادون قرمز...
تایپیکهارو گشتم ولی متاسفانه چیزی پیدا نکردم
بخش مدارات درخواستی هم بسته بود، ناچاراً در اینجا مطلب گذاشتم
با تشکر
با سلام :
میتونید از جستجوی گوگل عبارت مورد نظر را با "ایران تی کی " تایپ و براتون میاره .
تاپیکی با عنوان مدارات دزدگیر {سونبات SONBAT} اپلود کرده ام یه جستجویی بکنید اگر پیدا نکردید پی ام بزارید اپدیت کنم .
با تشکر .
موفق باشید .

chavooshi

VIP+ افتخاری
کاربر
2009-02-17
412
694
قم
با سلام :
میتونید از جستجوی گوگل عبارت مورد نظر را با "ایران تی کی " تایپ و براتون میاره .
تاپیکی با عنوان مدارات دزدگیر {سونبات SONBAT} اپلود کرده ام یه جستجویی بکنید اگر پیدا نکردید پی ام بزارید اپدیت کنم .
با تشکر .
موفق باشید .
با سلام
استاد متاسفانه هرچه گشتم مطلب یا تاپیکی با این عنوان پیدا نکردم!فک کنم حذف شده!!!

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692

farshad@gh

VIP PLUS
VIP PLUS
vip
کاربر
2009-10-19
266
235
سلام

من یه مدار میخوام که لامپ این لوپ را روشن کنه .؟

مدار خودش بد جوری سوخته.

باتشکرفراوان

پیوست‌ها

• 22.4 کیلوبایت بازدیدها: 149

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران

NICHICON

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
VIP PLUS
vip
vip افتخاری
کاربر
2012-03-01
1,502
12,120
سلام

من یه مدار میخوام که لامپ این لوپ را روشن کنه .؟

مدار خودش بد جوری سوخته.

باتشکرفراوان

به نام خدا
دوست عزیز شما میتوانید از برد لامپهای کم مصرف کوچیک هم برای روشن نمودن این لامپ استفاده نمایید

everest

کاربر
2010-05-31
22
24
باسلام وآرزوی توفیق روزافزونآقای مهندس اینجانب با توجه به مبتدی بودنم درزمینه کامپیوتر، نتوانستم اوامرتان را عملی کنم ونقشه رادراینجاقراردهم ولی چون ، درمدارازدوقطعه استفاده شده ، فکرمیکنم بتوانم اطلاعات موردنیازرا انتقال دهم .ورودی موج به پایه 2 ،اتمگا 32 وصل میشود ؛ وازپایه های 3.4.5.6.7.8. به یک ال سی دی 2"16 وصل میشود.حال دستگاه فوق فرکانس های { آ.سی } را میشمارد . ولی فکر میکنم وقتی به فرکانس های { دی .سی } میرسد متاسفاته نمیتواند شمارش را انجام دهد . برای نمونه امواج حاصله از آ​

Majid_ME

کاربر
2012-08-20
201
980
باسلام وآرزوی توفیق روزافزونآقای مهندس اینجانب با توجه به مبتدی بودنم درزمینه کامپیوتر، نتوانستم اوامرتان را عملی کنم ونقشه رادراینجاقراردهم ولی چون ، درمدارازدوقطعه استفاده شده ، فکرمیکنم بتوانم اطلاعات موردنیازرا انتقال دهم .ورودی موج به پایه 2 ،اتمگا 32 وصل میشود ؛ وازپایه های 3.4.5.6.7.8. به یک ال سی دی 2"16 وصل میشود.حال دستگاه فوق فرکانس های { آ.سی } را میشمارد . ولی فکر میکنم وقتی به فرکانس های { دی .سی } میرسد متاسفاته نمیتواند شمارش را انجام دهد . برای نمونه امواج حاصله از آ​

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: everest

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام با موازی کردن مقاومت واتش بالا میره یا پایین میاداگه 2تا 1 اهم 2 وات با هم موازی شه نیم اهم 4 وات میشن ؟در مورد زنرها چی اگه دو تا زنر 12 یک وات موازی بشن زنر بدست امده 6 ولت 2 وات میشه ؟سوال بدیم اگه باطری خالی باشه جریان بیشتری میکشه در نتیجه مقاومت دو سرش گایین میاد یا اشتباه میکنم؟

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام با موازی کردن مقاومت واتش بالا میره یا پایین میاداگه 2تا 1 اهم 2 وات با هم موازی شه نیم اهم 4 وات میشن ؟در مورد زنرها چی اگه دو تا زنر 12 یک وات موازی بشن زنر بدست امده 6 ولت 2 وات میشه ؟سوال بدیم اگه باطری خالی باشه جریان بیشتری میکشه در نتیجه مقاومت دو سرش گایین میاد یا اشتباه میکنم؟

با سلام :
1 - اگه 2تا 1 اهم 2 وات با هم موازی شه نیم اهم 4 وات میشن >> درسته
2- اگه دو تا زنر 12 یک وات موازی بشن زنر بدست امده 6 ولت 2 وات میشه >> زنر بدست امده یک زنر 12ولت 2 وات بدست میاد .
3 - اگه باطری خالی باشه جریان بیشتری میکشه در نتیجه مقاومت دو سرش گایین میاد یا اشتباه میکنم >> بستگی به حالت باتری که { درحال مصرف باشه یا در حالت تحت شارژ } منظور خود را واضح تر بگین ؟
موفق باشید .

بالا