آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

ehsano

کاربر
2013-04-16
2
4
سلام دوستان . :nevreness::nevreness::nevreness:
من نیاز به اطلاعات و مدار فشار سنج دیجیتالی خون دارم که اخرش بتونم خودم بسازم کسی در این مورد .مداری یا اطلاعاتی داره کمک کنه .

غزال

Remembering
ناظم انجمن
2012-03-18
10,107
80,073
سلام
استاد عزیز جناب غزال
من به یک مدار مقایسه گر احتیاج دارم که از یک ولتاژ 5 ولت ( رفرنس ) نمونه برداری کنه و اگر کمتر یا بیشتر شده یک رله رو فعال کنه . تا بحال با آپ آمپ مقایشه گر نساختم ولی مثلا" می دونستم اگر ولتاژ ورودی مثبت از ولتاژ ورودی منفی بیشتر بشه ولتاژ خروجی برابر با vcc میشه و بلعکس.
ممکنه منو راهنمایی بفرمایید.
آیا می تونم از همین مدار استفاده کنم ؟؟
سپاس
12.jpg

سلام
دوست خوبم
بله درست است این مدار یک مقایسه کننده است و میتوانید از این مدار استفاده کنید
البته متناسب با شرایط و خواسته شما ممکن است نیاز به تغییر و تکمیل جزئی باشد
بعنوان مثال اگر عبور از مرز ولتاژ مرجع بکندی انجام شود خروجی مدار در لحظه عبور ملایم از مرز ، مدام قطع و وصل میکند تا از مرز عبور کند

بعبارتی اگر ولتاژ مرجع 5 ولت باشد و ورودی برای لحظات قابل توجهی 5 ولت بماند آپ امپ گیج میشود و نمیداند خروجی را vcc کند یا صفر ( که دراینصورت اعمال تمهیدات مربوطه ، ضروری میگردد )
و قس علیهذا
و لذا همانگونه که در مشروح عملکرد مدار تاکید نمودم ، این مدار متناسب با شرایط و نیاز متقاضی ارائه شده
سپاس

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
من همچنان منتظر راهنمایی هستم:beach:
با سلام :
پاسخ گذاشته شده اینجا را نخوندی ؟؟؟؟ !!!!
[h=2]اسخ : پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}[/h]
1.png
نوشته اصلی توسط mhn_nova

سلام
خدمت شما استاد گرامی :

با سلام :
عزیزم اگه دقت کنید متوجه خواهید شد که روی مدار نیز درج شده که خروجی این مدار بصورت { PMW } هست بعبارتی بقول خودتون شبیه AC و پالسی هست که صرفا برای کنترل سرعت موتور های سرو کاربرد دارد چنانکه مدارتون درست عمل کند به نسبت توان و ولتاژ خروجی این کیت یک لامپ فیلمانی { التهابی } وصل کنید تا تغییرات نور لامپ فوق را مشاهده کنید - شما نمیتونید از این مدار بجای دیمر معمولی {بخصوص در کیت چشمک زن } استفاده کنید .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
ببخشید من پاسخ رو ندیدم!
حالا نمیشه تغییری در مدار داد تا بشه از خروجیش بعنوان منبع تغذیه استفاده کرد؟ یا اگر مداری در این خصوص (خروجی آمپر بالا) بصورت PCB دارید برام قرار بدید
چون من مبتدی هستم! خیلی خیلی از راهنمایتون ممنون

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ببخشید من پاسخ رو ندیدم!
حالا نمیشه تغییری در مدار داد تا بشه از خروجیش بعنوان منبع تغذیه استفاده کرد؟ یا اگر مداری در این خصوص (خروجی آمپر بالا) بصورت PCB دارید برام قرار بدید
چون من مبتدی هستم! خیلی خیلی از راهنمایتون ممنون
با سلام :
درسته که یک مدار دیمر ولتاژ خروجی خود را کم و زیاد { کنترل } میکند اما دیمر جایگزینی به عنوان منبع تغذیه نیست .
شما چی نیاز دارید و قرار هست این مدار درخواستی براتون چه کاری انجام بده توضیح کامل با ولتاژ و امپر و محل استفاده و.... بزارید .
موفق باشید .

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
سلام
استاد عزیز من میخوام یه منبع تغذیه متغیر ساده 0 تا 12 ولت یا بالاتر 2یا 3 آمپر درست کنم! ممنون از راهنمایی هاتون.

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
<strong> سلام
استاد عزیز من میخوام یه منبع تغذیه متغیر ساده 0 تا 12 ولت یا بالاتر 2یا 3 آمپر درست کنم! ممنون از راهنمایی هاتون.<br>
strong>
با سلام :
چنین درخواستی را باید در بخش منابع تغذیه مطرح میکردین !!!
[hide] مشاهده فایل‌پیوست 5a regolat.rar [/hide]
برای قسمت ورودی از یک ترانس 24 ولتی 5 امپر به همراه دیود پل یکسوساز حدود 5 امپری و خازن شیمیایی 1000 میکرو 35 ولتی استفاده کنید
توجه کنید رگولاتور مصرف شده در سه نوع متفاوت { 1 - پلاستیکی TO220 , IO92 . قابلمه ای فلزی } در بازار موجود هست شما باید از نوع فلزی قابلمه ای تهیه کنید .
موفق باشید ./

mhn_nova

کاربر
2008-10-12
69
114
باسلام
استاد گرامی اگه از پشت فیبر هم عکس بذارید خیلی لطف کردید چون من مبتدی هستم از جایه صحیح قطعات سر در نمیارم! بازهم منو ببخشید که توقع زیادی دارم!

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
باسلام
استاد گرامی اگه از پشت فیبر هم عکس بذارید خیلی لطف کردید چون من مبتدی هستم از جایه صحیح قطعات سر در نمیارم! بازهم منو ببخشید که توقع زیادی دارم!
سلام :
فایل پیوست همون پست قبلی را براتون اصلاح کردم و کامل هست دوباره دانلود کنید .
دقت کنید که دیود پل نیز در مدار جایگزین شده و کافیست سر سیم های ترانس 5 امپری 24 ولتی را به محل مشخص شده {ترمینال بغل فیوز سمت چپ شکل }
وصل کنید و خروجی را از ترمینال بغل پتانسیومتر {سمت راست شکل } بگیرید .
- حتما از رگولاتور فلزی طبق این شکل استفاده کنید .
[hide]lm338k_power_supply_pcb.jpg[/hide]
موفق باشید .

بالا