- 2012-07-25
- 826
- 2,483
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما
متاسفانه من اصلا برنامه نویسی بلد نیستم
حالا بابد چیکار کنم؟؟؟
یه کتاب ساده که به صورت روان برنامه نویسی رو توضیح داده سراغ دارید؟؟؟
که کم کم برنامه نویسی را یاد بگیرم
سلام:jump:
خوب اگه میخوای برای راه اندازی این مدارت بری برنامه نویسی یاد بگیری . خیلی اونوقت طول میکشه . چون بقول خودت صفر هستی
من خودم وقتی شروع کردم به یادگیری تقریبا 9 ماه طول کشید تا برنامه نویسی سی C را یاد گرفتم . و از کتاب عین الله جعفر نژاد قمی استفاده کردم که فقط 6 ماه کتابشو میخوندم خیلی صفحه داره الان هم هنوز کامل نتونستم بخونم اما بهترین کتاب هست البته اگه میخوای صنعتی کار کنی وگرنه میخوای بچه بازی و برای درست کردن کیت برنامه بنویسی بیسکام هست . و من بیسکام را تو 4 ماه یاد گرفتم ولی خیلی از دستورات را نداره و همچنین کتابخونه هاش خیلی کم هست و برای میکرو های سرعت بالا مثل ARM نمیتونی ازش استفاده کنی . C را تا الان هم دارم هنوز یاد میگیرم که میشه 3 سال یعنی الان برنامه نویسی برای ARM را درام بصورت پیشرفته یاد میگیرم . در کل اگه صفر هستی . مثلا بخوای بیسکام که راحت ترین هست . البته باز بستگی به خودت و هوشت و مقدار تحصیلات داره و هم چنین به تلاشت اگه بیکاری که بشینن یاد بگیر اگه نه که شب ها یک ساعت بشین که خلوت هست مثلا ساعت 12 شب . چون برنامه نویسی تمرکز میخواد و ذهن راحت و اعصاب راحت ......خوب اگه میخوای برای راه اندازی این مدارت بری برنامه نویسی یاد بگیری . خیلی اونوقت طول میکشه . چون بقول خودت صفر هستی