آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

6466

کاربر
2011-10-17
66
137
ممنون استادمیشه یه شوکر رو با فرکانس زیر 20کیلوهرتز مثلا 5 کیلوهرتز یا کمتر یا بیشتر فعال کرد؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ممنون استادمیشه یه شوکر رو با فرکانس زیر 20کیلوهرتز مثلا 5 کیلوهرتز یا کمتر یا بیشتر فعال کرد؟

با سلام :
میشه ولی حجمش زیاد میشه که دیگه نمیشه شوکر گفت یک اوسیلاتور هارتلی با فرکانس 5 کیلوهرتز {توجه کنید که در محدوده شنوایی هست } که خروجی فرضا 5 کیلو ولت داشته باشد مسلما یک دستگاه پر حجمی در میاد مگر از توان خروجی بکاهید که انهم باز به درد شوکر نمیخوره .
زیر 12 کیلوهرتز انتظار شوکر نداشته باشید .
موفق باشید .

6466

کاربر
2011-10-17
66
137
استاد چهطور میشه فرکانس خروجی یک شوکر رو پایین آورد و ولتاژ و قدرت اون تغییر نکنه؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

hamid2346

VIP+ افتخاری
کاربر
2008-09-30
422
4,783
همدان-تویسرکان
سلام
همکاران اطلاعاتی در مورد این کنترل مادر دارید که توسط یک نرم افزار کنترل می شود و کابلش به قسمت USB کامپیوتر وصل می شود و اکثر دستگاهای موجود در بازار را نیز ساپورت می کند من نقشه کابلش را نیاز دارم وحتی می شود یک کنترل را نیز بهش معرفی سلام اینو من میدونم که کنترل خام توبازار هست که میشه اطلاعات توش کپی کرد ولی با کابل من ندیدم

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
همکاران اطلاعاتی در مورد این کنترل مادر دارید که توسط یک نرم افزار کنترل می شود و کابلش به قسمت USB کامپیوتر وصل می شود و اکثر دستگاهای موجود در بازار را نیز ساپورت می کند من نقشه کابلش را نیاز دارم وحتی می شود یک کنترل را نیز بهش معرفی کرد .

مشاهده فایل‌پیوست 44572مشاهده فایل‌پیوست 44573مشاهده فایل‌پیوست 44574
سلام
این هم آدرس سایت ارائه کننده این کنترل مادر است که توضیحات و نرم افزار های مورد نیاز را برای دانلود گذاشته است
http://www.clurc.net/

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ICT-ELEC;111573 [B گفت:
سلام استاد عزيز در بيسيمهاي چيني مواقعي پيش مياد که دستي خراب ميشود و پايه سالم است ما مي اييم يک دستي ديگر از همين نوع را با پايه با گرفتن دکمه کد در دستي و پايه ارتباط ميدهيم مشکل اينجاست بعد از ارتباط يکسري قسمتهايي از دستي از کار مي افتند مثل دهني در صورتي که اين دستي با پايه خودش سالم کار ميکرد پس ايراد مداري ندارد و سالم است ميخاستم بپرسم علت چيست و براي رفع اين مشکل چه کاري رو بايد انجام بدم ؟
سوال ديگرم اينه که ايا ميشه اين بيسيمهاي چيني رو با تقويت ترانزيستور خروجي بردش و افزايش داد؟با تشکر[/B]

با سلام
با توجه به وجود تاپیک مستقل >> پست های بی محل بدون پاسخ دهی حذف می شوند محل سوال شما :
[hide] http://www.irantk.ir/f43/[/hide] کلیک کنید .
پاسخ سوال دوم چون در خروجی این نوع تلفن ها از ماژول استفاده شده لذا امکان تقویت ندارند .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
یک سوال درمورد جایگزینی آی سی فلش را داشتم
ایا میشود به جای ای سی K9F1208U0C یک ای سی به شماره K9F2G08U0B استفاده کرد
ای سی اولی 512مگ وای سی دومی 2G می باشد .هر دو ساخت شرکت سامسونگ هستند
در تلوزیون مصرف دارد وایسی اولی در بازار موجود نمی باشد
از همکاران خواهشمند است در صورت داشت تجربه و یا اطمینان کامل راهنمایی کنند
با تشکر

با سلام :
عنوان تاپیک صرفا { پرسش و پاسخ مدارات الکترونیک } .
پست بلا محل حذف میشه .
محل سوال شما :
[hide] http://www.irantk.ir/f33/[/hide] کلیک کنید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
استاد چهطور میشه فرکانس خروجی یک شوکر رو پایین آورد و ولتاژ و قدرت اون تغییر نکنه؟

با سلام :
چنین طرحی تقریبا عملی نیست . معمولا سعی میکنند فرکانس خروجی را زیاد کرده تا از توان بیشتری با حجم و هزینه کمتر بازده خوبی بدست بیارند .
چرا اصرار دارید که فرکانس را کم کنید ؟؟ ایا دلیل یا روش مناسب و خاصی به نظرتون میرسه ؟؟؟
موفق باشید .

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
استاد رجبی خسته نباشید باطری 12 ولت ماشین از 6 قسمت تشکیل شده که ولتاژ هر قسمت فکر کنم 2.2 ولت است میشه ولتاژ یکی از 6 قسمت باطری را تخلیه کرد که هر چقدر سریع باشد بهتر است با تشکر

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
آقای رجبی سوالم را یک جور دیگه بیان می کنم شارژ یک باطری 2 ولت 10 آمپر را با چه وسیله ای می تونم تخلیه کنم یک وسیله ای باشه که جریان زیادی از باطری بکشه تا زود تخلیه بشه

بالا