ممنون استادمیشه یه شوکر رو با فرکانس زیر 20کیلوهرتز مثلا 5 کیلوهرتز یا کمتر یا بیشتر فعال کرد؟
سلام
همکاران اطلاعاتی در مورد این کنترل مادر دارید که توسط یک نرم افزار کنترل می شود و کابلش به قسمت USB کامپیوتر وصل می شود و اکثر دستگاهای موجود در بازار را نیز ساپورت می کند من نقشه کابلش را نیاز دارم وحتی می شود یک کنترل را نیز بهش معرفی سلام اینو من میدونم که کنترل خام توبازار هست که میشه اطلاعات توش کپی کرد ولی با کابل من ندیدم
سلامسلام
همکاران اطلاعاتی در مورد این کنترل مادر دارید که توسط یک نرم افزار کنترل می شود و کابلش به قسمت USB کامپیوتر وصل می شود و اکثر دستگاهای موجود در بازار را نیز ساپورت می کند من نقشه کابلش را نیاز دارم وحتی می شود یک کنترل را نیز بهش معرفی کرد .
مشاهده فایلپیوست 44572مشاهده فایلپیوست 44573مشاهده فایلپیوست 44574
ICT-ELEC;111573 [B گفت:سلام استاد عزيز در بيسيمهاي چيني مواقعي پيش مياد که دستي خراب ميشود و پايه سالم است ما مي اييم يک دستي ديگر از همين نوع را با پايه با گرفتن دکمه کد در دستي و پايه ارتباط ميدهيم مشکل اينجاست بعد از ارتباط يکسري قسمتهايي از دستي از کار مي افتند مثل دهني در صورتي که اين دستي با پايه خودش سالم کار ميکرد پس ايراد مداري ندارد و سالم است ميخاستم بپرسم علت چيست و براي رفع اين مشکل چه کاري رو بايد انجام بدم ؟
سوال ديگرم اينه که ايا ميشه اين بيسيمهاي چيني رو با تقويت ترانزيستور خروجي بردش و افزايش داد؟با تشکر[/B]
با سلام
یک سوال درمورد جایگزینی آی سی فلش را داشتم
ایا میشود به جای ای سی K9F1208U0C یک ای سی به شماره K9F2G08U0B استفاده کرد
ای سی اولی 512مگ وای سی دومی 2G می باشد .هر دو ساخت شرکت سامسونگ هستند
در تلوزیون مصرف دارد وایسی اولی در بازار موجود نمی باشد
از همکاران خواهشمند است در صورت داشت تجربه و یا اطمینان کامل راهنمایی کنند
با تشکر
استاد چهطور میشه فرکانس خروجی یک شوکر رو پایین آورد و ولتاژ و قدرت اون تغییر نکنه؟