آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

jfrras

مدير انجمن تخصصی الکترونیک
مدیر تالار
2007-04-13
3,117
74,139
48
ایران
سلام
دوست عزیز اینکه برد پاور کامپیوتر است منظورتون رو متوجه نشدم

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
ضمن سلام دوباره به دوستان عزيز اينجانب منتظر جواب شما استادان عزيز هستم اين پشت مدار اصلي است
با سلام :
عزیزم گمان نکنم کسی فرصت انچنانی داشته باشه که pcb درخواستی شما را تهیه کند بهتر است اماده انرا ابتیاع کنید .
البته توصیه میشود خودتان دست بکار شوید با یکی از نرم افزار ها کار کنیدحسنی که براتون داره - ضمن مرتفع کردن مشکل خود - مهارت های خوبی هم تجربه میکنید شما شروع کنید اگر نیاز به راهنمایی و رفع مشکل { در پروتیوس } داشتید پیام بزارید در خدمتم .
موفق باشید .

6466

کاربر
2011-10-17
66
137
با سلام خدمت استاد رجبی میخواستم بدونم که فرکانس کاری اینورتور ها چقدر هستش یعنی از چه رنجی شروع میشه و آیا میشه مثلا فرکانس 8 کلوهرتز رو به یک اینور تور داد ؟اگه میشه در مورد فرکانس کاری اینورتورها کمی توضیح بدیدبا تشکر از شما

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی میخواستم بدونم که فرکانس کاری اینورتور ها چقدر هستش یعنی از چه رنجی شروع میشه و آیا میشه مثلا فرکانس 8 کلوهرتز رو به یک اینور تور داد ؟اگه میشه در مورد فرکانس کاری اینورتورها کمی توضیح بدیدبا تشکر از شما
با سلام :
بطور کلی منابع تغذیه سویچینگ از 40 کیلوهرتز شروع میشه تا 140 کیلوهرتز هم برای مصارف سفارشهای مخصوص طراحی می شوند ولی عمدتا برای مصارف عمومی مثل سیستم های خانگی و .... در محدوده 80 کیلوهرتز میباشند . 8 کیلوهرتز را در اینورتر های سابق که با هسته اهنی کار میکردند ... و در حال حاضر منسوخ شده .. البته این فرکانس اوسیلاتور سویچینگ اینورتر هست ولی لازم هست در نهایت و خروجی ان همون 50 هرتز تبدیل گردد .
روش تبدیل هم نوعی مدوله کردن و دمدوله 50 هرتز با همون فرکانس اوسیلاتور میباشد
- از نظر شکل موج در خروجی هیچ اینورتری دقیقا شکل موج سینوسی ندارند اما ممکن هست به صورت پله ای با گامهای کوتاهی شبه سینوسی باشند .
موفق باشید .

sio2

کاربر
2008-04-21
19
48
ضمن سلام دوباره به دوست عزيز كه جواب اينجانب رادادي متشكرم اين برد هيتر 952 است كه باموبايل گرفته شده است كه نقشه آنرا دربالا گذاشته ام بانرم افزار pcb كار كردم ولي نتوانستم شابلون پشت برد را به اندازه بر د اصلي كه اندازه آن 14*9 است درست كنم

باز از كساني كه در اين مورد مي خواهند اينجانب ياري كنند متشكرم

sardarshams

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2008-06-20
1,083
24,858
44
Azarbayjan-Miandoab
سلام
همکاران اطلاعاتی در مورد این کنترل مادر دارید که توسط یک نرم افزار کنترل می شود و کابلش به قسمت USB کامپیوتر وصل می شود و اکثر دستگاهای موجود در بازار را نیز ساپورت می کند من نقشه کابلش را نیاز دارم وحتی می شود یک کنترل را نیز بهش معرفی کرد .

1.jpg3.jpg4.jpg

آخرین ویرایش:

جمشيدا

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2009-03-13
4,226
19,655
تهران - ساوه
با سلام

با تشكر از جناب
sardarshams اين همكار گرامي

دوستان در صورت در دسترس داشتن نقشه كابل اين ريموت آن را در سايت مرحمت فرمايند

6466

کاربر
2011-10-17
66
137
با سلام خدمت استاد رجبی میخواستم بدونم فرکانس کاری شوکرها توی چه رنجی هستش و آیا میشه هر شوکر رو توی هر نج فرکانسی ساخت؟؟آیا ولتاژ خروجی شوکرها هم حامل فرکانس هستش؟

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی میخواستم بدونم فرکانس کاری شوکرها توی چه رنجی هستش و آیا میشه هر شوکر رو توی هر نج فرکانسی ساخت؟؟آیا ولتاژ خروجی شوکرها هم حامل فرکانس هستش؟
با سلام :
تا اونجایی که من اطلاع دارم همه شوکرها فرکانسی بالاتر از 20 کیلوهرتز دارند ولی بستگی کامل به نوع و قدرت توان خروجی وحجم انها دارد شوکرهای حرفه ای خروجی با فرکانس بالاتر و با اثرشوک عمیق تری { نفوذ پذیری بیشتر} دارند ولی مبتدی ها خروجی یکسو شده DC میباشند.
معمولا یک شوکر تقریبا نیمه حرفه ای در محدوده 80 کیلوهرتز با خروجی گپ {فاصله بین الکترود ها } حدود 10 میلی متر در 5000 ولت با باتری 9 الی 12 ولتی کار میکند .
موفق باشید .

بالا