آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
با سلام می خواستم بدونم یک بخور گرم چند وات برق مصرف می کند یعنی المنتهای بخور گرم چند وات هستند با تشکر
با سلام
با اجازه استاد رجبی#$V686
جناب هادیان یک نمونه دستگاه بخور گرم و سرد هست که با گنجایش مخزن 7 لیتری آب توان مصرفی آن در حالت بخور گرم 130 وات و در حالت بخور سرد 30 وات است.
یا علی.

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
سلام مهندس عزيز من احتياج به مداري داشتم که بتونم فقط اي سي هاي سري 24cxx پروگرم کنم که يکي از دوستان لطف کرده اين مدار و در سايت گذاشت (لینک زیر) ميخاستم قبل ساخت اين مدار بپرسم که اين مدار عملي هست و ايا تغذيه اش از همان پين 3 پرت سریال تامين ميشود يا احتياج به تغذيه جداگانه دارد؟سوال بديم اينه که منظور از 5v1دیود همون زنر 5/1 است ؟ برای اینکه مدار با کیفیت تر کار کنه تحمل ولتاژ اون خازن 2.2 میکرو چند بزارم بهتره؟به نظر شما بهترین نرم افزار پروگرم برای این مدار چیست؟تشکر از زحماتت.
http://up5.iranblog.com/images/2nzmpwq0t22etncs2im3.gif

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام مهندس عزيز من احتياج به مداري داشتم که بتونم فقط اي سي هاي سري 24cxx پروگرم کنم که يکي از دوستان لطف کرده اين مدار و در سايت گذاشت (لینک زیر) ميخاستم قبل ساخت اين مدار بپرسم که اين مدار عملي هست و ايا تغذيه اش از همان پين 3 پرت سریال تامين ميشود يا احتياج به تغذيه جداگانه دارد؟سوال بديم اينه که منظور از 5v1دیود همون زنر 5/1 است ؟ برای اینکه مدار با کیفیت تر کار کنه تحمل ولتاژ اون خازن 2.2 میکرو چند بزارم بهتره؟به نظر شما بهترین نرم افزار پروگرم برای این مدار چیست؟تشکر از زحماتت.
http://up5.iranblog.com/images/2nzmpwq0t22etncs2im3.gif
با سلام :
عزیزم سوال شما تکراری بود پاسخ نگذاشتم !!! اگر در سایت یک جستجو کنید مدارات بهتر و تست شده ای نیز وجود دارد مثلا این لینک :
[hide]http://www.irantk.ir/irantk5694/
داپتور كپي كننده ايسي هاي ايپرام

[/hide]
منظور در این شکل همون زینر 5.1 ولتی هست .
بنده مدار فوق را تست نکرده ام ولی به نظر میاد باید جواب بده .
نرم افزارهایی برای ارتباط با پورت ها در همون لینک و تاپیک هاش اپلود شده است باید تست کنید و از یکی جواب بگیرید .
بله تغذیه مدار ظاهرا از پورت تامین میشه اما اینکه ولتاژ پورت خودش 5 ولتی هست و با رگولاتور 5 ولتی { که موجب کاهش ولتاژ خواهد شد } یا در ولتاژ پورت باید تغییر به 12 ولت حاصل شود بحث دیگری هست .
برای اطمینان و عایق دی سی باید ولتاژ خازن های فوق را 50 ولتی یا بالاتر بگیرید .
موفق باشید .

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلاممن یک مشکل تو ساخت آمپلی دارم اونم اینکه تمام آمپلی هایی که تا به حال ساختم تمامشون صدای خیلی بلندی مثله صدای تلفن تولید می کنند ولی وقتی به ام پی تری پلیر میزنم صدای فون قطع می شه لطفا راهنمایی کنید
با سلام:
این مشکل در طراحی فیبر چاپی PCB شما میتونه باشه باید خطوط گراند و اتصالات انها را در مسیر مربوط به محل شان در نظر بگیرید .
با جابجایی محل اتصالات میک و باتری و خروجی ها میشه تا حدودی مشکل را برطرف کرد .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ICT-ELEC

ICT-ELEC

کاربر
2011-09-10
109
323
با سلام :
عزیزم سوال شما تکراری بود پاسخ نگذاشتم !!! اگر در سایت یک جستجو کنید مدارات بهتر و تست شده ای نیز وجود دارد مثلا این لینک :
hidden content may not be quoted
منظور در این شکل همون زینر 5/.1 ولتی هست .
بنده مدار فوق را تست نکرده ام ولی به نظر میاد باید جواب بده .
نرم افزارهایی برای ارتباط با پورت ها در همون لینک و تاپیک هاش اپلود شده است باید تست کنید و از یکی جواب بگیرید .
بله تغذیه مدار ظاهرا از پورت تامین میشه اما اینکه ولتاژ پورت خودش 5 ولتی هست و با رگولاتور 5 ولتی { که موجب کاهش ولتاژ خواهد شد } یا در ولتاژ پورت باید تغییر به 12 ولت حاصل شود بحث دیگری هست .
برای اطمینان و عایق دی سی باید ولتاژ خازن های فوق را 0 ولتی یا بالاتر بگیرید .
موفق باشید .
سلام مهندس خدا قوت این گفته شما منظور در این شکل همون زینر 5/.1 ولتی هست یعنی همون پنج و یک ولت یا یک و پنج ولت؟سوال بعدیم اینه که شما گفتید برای اطمینان و عایق دی سی باید ولتاژ خازن های فوق را 0 ولتی یا بالاتر بگیرید صفر ولت یعنی چی؟یا بالاتر مثلا چند؟تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
سلام مهندس خدا قوت این گفته شما منظور در این شکل همون زینر 5/.1 ولتی هست یعنی همون پنج و یک ولت یا یک و پنج ولت؟سوال بعدیم اینه که شما گفتید برای اطمینان و عایق دی سی باید ولتاژ خازن های فوق را 0 ولتی یا بالاتر بگیرید صفر ولت یعنی چی؟یا بالاتر مثلا چند؟تشکر
با سلام :
ببخشید اشتباه تایپی بود ویرایش کردم .
دیودزینر همون پنج و یکدهم ولتی هست .
خازنها را حداقل 50 ولتی یا بیشتر هم در نظر بگیرید بهتر خواهد بود .
با تشکر .
موفق باشید .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ICT-ELEC

6466

کاربر
2011-10-17
66
137
با سلام میخواستم وظیفه ی مدار پری آمپلی فایر رو در مدارات صوتی بدونم و اینکه مدارات پری چه کارایی هایی دارند و چه مواقعی مورد استفاده قرار می گیرندباتشکر از شما استاد رجبی

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام میخواستم وظیفه ی مدار پری آمپلی فایر رو در مدارات صوتی بدونم و اینکه مدارات پری چه کارایی هایی دارند و چه مواقعی مورد استفاده قرار می گیرندباتشکر از شما استاد رجبی

با سلام :
عزیزم در بخش :
[hide]دستگاه هاي صوتي و آمپلي فايرها

[/hide]منظور از پری همون اولیه یا ابتدایی هستش ....
درخواست های شما موجود میباشند در ضمن برای دونستن وظایف هر یک از طبقات یک امپلی فایر در همون بخش تاپیک مدارات پری - مدارات واسط -.... پاسخگوی کامل مشکل و درخواست شما خواهد بود در همون تاپیک موجود هستند اگر باز مشکلی داشتین در همون تاپیک مطرح نمایید ..
با تشکر .
موفق باشید .

sio2

کاربر
2008-04-21
19
48
ضمن سلام به استادان عزيز اينجانب يك هويه GORDAK 952 را دارم برد آن خراب شده ميخواهم برد آن را درست كنم ازروي نقشه درطراح مدار كار كردم ولي متسفآنه نتوانستم به اندازه برداصلي دربياورم درصورت امكان هر كدام ازاستادان عزيز شماتيك برد براي مدار چاپي را دارند بانحانب بفرستند واين هم نقشه مدار ازلطف شما سروران غزيز متشكرم

SIO2

پیوست‌ها

sio2

کاربر
2008-04-21
19
48
ضمن سلام دوباره به دوستان عزيز اينجانب منتظر جواب شما استادان عزيز هستم psu-pc400-comp1.jpg اين پشت مدار اصلي است

بالا