- 2007-05-09
- 5,028
- 106,692
سلام :البته شاید من سوالم را بد مطرح کرده باشم ، من می خوام کلا باطری را بردارم و به جاش از آداپتور استفاده کنم. چون باطری خراب شده و تو شهرستان هم گیر نمی آرم و در ضمن اگر هم بخوام سفارش بدم از قیمت هلی کوپتر بیشتر می شه!!!
و دو باره بعد از یه مدت کار کردن خراب می شه!!!!!
بنابراین در توضیحات بالا منظورم این بود که من آداپتور را مستقیما به وسیله وصل کردم و مشکل قدرت را داشتم باطری را از وسیله جدا کردم .
فقط موندم که آداپتور با چه آمپری بگیرم با 2000 جواب نداد!!!! آیا آداپتور 15 امپر تو بازار موجود است؟
از اینکه زیاد سوال می کنم عذرخواهی می کنم ولی حیفم می آد از اطلاعاتتون استفاده نکنم چون واقعا کامل و روشن توضیح می دهید.
باز هم ممنونم
دوست عزيز سوال شما تامل برانگيز شد !!!!!
اگر بجاي باتري و براي خود هليكوپتر ميخواهيد از اداپتور استفاده كنيد كه اينكار عملي نيست >> بخاطر برق رساني و سيم رابط ان كه به همراه هليكوپتر نميشه هوا فرستاد .
استفاده از باتري لبتاب نيز مشگلاتي كه قبلا توضيح دادم داره { سنگيني وزن و بهم خوردن تعادل ايروديناميكي و.... } .
عين باتري مورد نياز شما در بازار هم بفور موجود هست اگر در شهرستان تان پيدا نميشه سفارش دهيد تا براتون ارسال كنند .
- جناب سجاد اخيرا اداپتورهاي لبتاب از نوع سويچينگ هستند و روشي كه فرمودين در منابع سويچينگ عملي نيست و تغييرات فوق هم ضمن اينكه صحيح در نمياد باز { بخاطر شكستن هسته فريت و عدم باز شدن سيم پيچ ها كه چسب و شارلاك هاي ان اجازه چنين تغييراتي نميده } . روش پيشنهادي شما در ترانس هسته اهني مقدور ميباشد كه از رده خارج شده است .
با تشكر از همكاري در ارايه پاسخ .
موفق باشيد .