آی پی امداد
abtahi

پرسش و پاسخ بخش {مدارات الكترونيك}

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
البته شاید من سوالم را بد مطرح کرده باشم ، من می خوام کلا باطری را بردارم و به جاش از آداپتور استفاده کنم. چون باطری خراب شده و تو شهرستان هم گیر نمی آرم و در ضمن اگر هم بخوام سفارش بدم از قیمت هلی کوپتر بیشتر می شه!!!
و دو باره بعد از یه مدت کار کردن خراب می شه!!!!!
بنابراین در توضیحات بالا منظورم این بود که من آداپتور را مستقیما به وسیله وصل کردم و مشکل قدرت را داشتم باطری را از وسیله جدا کردم .
فقط موندم که آداپتور با چه آمپری بگیرم با 2000 جواب نداد!!!! آیا آداپتور 15 امپر تو بازار موجود است؟
از اینکه زیاد سوال می کنم عذرخواهی می کنم ولی حیفم می آد از اطلاعاتتون استفاده نکنم چون واقعا کامل و روشن توضیح می دهید.
باز هم ممنونم
سلام :
دوست عزيز سوال شما تامل برانگيز شد !!!!!
اگر بجاي باتري و براي خود هليكوپتر ميخواهيد از اداپتور استفاده كنيد كه اينكار عملي نيست >> بخاطر برق رساني و سيم رابط ان كه به همراه هليكوپتر نميشه هوا فرستاد .
استفاده از باتري لبتاب نيز مشگلاتي كه قبلا توضيح دادم داره { سنگيني وزن و بهم خوردن تعادل ايروديناميكي و.... } .
عين باتري مورد نياز شما در بازار هم بفور موجود هست اگر در شهرستان تان پيدا نميشه سفارش دهيد تا براتون ارسال كنند .
- جناب سجاد اخيرا اداپتورهاي لبتاب از نوع سويچينگ هستند و روشي كه فرمودين در منابع سويچينگ عملي نيست و تغييرات فوق هم ضمن اينكه صحيح در نمياد باز { بخاطر شكستن هسته فريت و عدم باز شدن سيم پيچ ها كه چسب و شارلاك هاي ان اجازه چنين تغييراتي نميده } . روش پيشنهادي شما در ترانس هسته اهني مقدور ميباشد كه از رده خارج شده است .
با تشكر از همكاري در ارايه پاسخ .
موفق باشيد .

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bird

bird

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2006-10-09
48
78
دوست عزیز حرف شما را قبول دارم از لحاظ سیم رابطی که به هلی کوپتر وصل می شه ..........!! دیگه اون موقع بهش هلی کوپتر نمی شه گفت.... حق با شماست.
اما من فقط می خوام در محیط داخل خانه در حد 1.5-2 متر بالا بره نمی خوام تو محیط بیرون استفاده کنم فقط می خوام قدرت باطریش را با آداپتور بدست بیارم..... که گویا عملی نیست.
به هر حال ممنون از راهنماییتون.

gamer1

کاربر vip
کاربر
2010-09-13
131
132
خازن سنج ویکتور 6013
قبل اینکه خازن 22میکرو 400ولت رو دشارژ کنم
زدم به پراب و الان دیگه فقط بک لایتش روشن میشه
فیوزش هم سالمه
اساتید آیا میشه این خازن سنج رو دوباره راش انداخت؟

AB88

کاربر
2010-10-21
54
197
با سلاممن یک مشکل تو ساخت آمپلی دارم اونم اینکه تمام آمپلی هایی که تا به حال ساختم تمامشون صدای خیلی بلندی مثله صدای تلفن تولید می کنند ولی وقتی به ام پی تری پلیر میزنم صدای فون قطع می شه لطفا راهنمایی کنید

meysamm

Banned
2008-08-22
399
581
با سلام خدمت استاد رجبی عزیزاستاد سوال داشتم در مورد امواج رادیویی.چه طور میشه یک ژنراتور امواج رادیویی طراحی کرد که یک فرکانس خاص تولید کنه رو ساخت و توان این فرکانس رو تا حد زیادی بالا برد ؟؟استاد آیا میشه این امواج رو از طریق یک پروب یا میله به داخل زمین منتقل کرد (القا کرد) ؟//حرکت امواج در زمین به چه شکلیه آیا امواج رادیویی در داخل زمین هم از پروب همانند فضا ساطع میشن؟؟؟؟منتظر راهنمایی شما هستم با تشکرmeysam

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام
ایا می شه به طریقی یک رادیو ساده را یو اس بی دار کرد مثل رادیو چینی های که در بازار وجود دارد و با چگونگی کار این وسیله
با تشکر

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام
ایا می شه به طریقی یک رادیو ساده را یو اس بی دار کرد مثل رادیو چینی های که در بازار وجود دارد و با چگونگی کار این وسیله
با تشکر
با سلام :
متاسفانه نمیشه رادیوی ساده را USB دار کرد مگر دارای پردازشگر دیتا از USB را دارا باشد که یک رادیوی معمولی فاقد چنین سیستمی هست .
ان رادیوهای چینی هم که اشاره کردین دارای پردازشگر {به صورت سینتی سایر } میباشند و در انها امکان پذیر شده است .
موفق باشید .

~H03in~

کاربران vip(افتخاری)
vip افتخاری
کاربر
2010-08-20
900
7,090
با سلام خدمت استاد رجبی و دوستان عزیز.
ببخشید من دو تا سوال داشتم .
1.در بعضی از سازمانها وقتی به جایی زنگ میزنن شمارشون نمیوفته.میخواستم بدونم از خود مرکز این کار انجام میشه یا نه؟ پس چی جوری کالر آی دی نمیوفته؟؟؟؟؟؟؟؟
از شما و دوستان کسی ترفندی بلده که ما مثلا بتونیم خود دستگاه تلفن(مدارش و دستکاری کنیم) یا یه فرکانسی رو به خط,همراه اینکه زنگ میزنیم ارسال کنیم تا شمارمون نیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.لطفا در رابطه با این پست هم ما را راهنمایی بفرمایید: http://www.irantk.ir/irantk2762-3/#post96321 پست 21
با تشکر
یا علی.

آخرین ویرایش:

gadraj

معاون مدیر کل
معاونت انجمن
2007-05-09
5,028
106,692
با سلام خدمت استاد رجبی و دوستان عزیز.
ببخشید من دو تا سوال داشتم .
1.در بعضی از سازمانها وقتی به جایی زنگ میزنن شمارشون نمیوفته.میخواستم بدونم از خود مرکز این کار انجام میشه یا نه؟ پس چی جوری کالر آی دی نمیوفته؟؟؟؟؟؟؟؟
از شما و دوستان کسی ترفندی بلده که ما مثلا بتونیم خود دستگاه تلفن(مدارش و دستکاری کنیم) یا یه فرکانسی رو به خط,همراه اینکه زنگ میزنیم ارسال کنیم تا شمارمون نیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.لطفا در رابطه با این پست هم ما را راهنمایی بفرمایید: http://www.irantk.ir/irantk2762-3/#post96321 پست 21
با تشکر
یا علی.
با سلام :
اول اینکه ارسال کد های کالرایدی از طریق سانترال مخابرات بوده و مشترکین عادی هیچ گونه قدرت مانوری روی این سیستم ندارند بعبارتی ارسال این کدها بعد از گرفته شدن یک شماره ای توسط مشترک A و امادگی دریافت سیگنال زنگ از طریق مشترک B ابتدا اولین سیگنال زنگ به مشترک B بطور مستقیم از سانترال مخابرات ارسال میگردد در صورتیکه این سیگنال در مقصد { همون مشترک B } در یافت شود این علایم در سانترال اشکار شده و اقدام به ارسال ادامه سیگنال زنگ میکند حال اینجاست که بهمراه سیگنال زنگ دوم یک کدهای دیگری با همین سیگنال زنگ مدوله شده و به مشترک مقصد ارسال میشه { زنگ دوم nدر تلفن ثابت و ابتدای ارتباط در موبایل} تلفن مقصد همزمان ضمن اینکه سیگنال دوم زنگ را اشکار و به دستگاه خبرکن { زنگ } تلفن مقصد تحویل میدهد همون کدهای ارسالی سیگنال شماره را نیز - تلفن مقصد اشکار و به نمایشگر تلفن مقصد جهت نمایش تحویل میده و.... در زنگ های بعدی هیچ اطلاعات اضافی { به غیر از سیگنال زنگ خالی } ارسال نمیشه ..... با توجه به ترانزیت سیگنال شماره گیری مشاهده میکنید که مشترک A هیچ نقشی در ارسال یا دخل و تصرف در این مورد را در اختیار ندارد و از طرفی با توجه به وجود صافیهایی که در سیستم سانترال در بین مدارات تعبیه شده لذا هر سیگنال یا اطلاعات اضافی ارسالی از طریق مشترک A مسدود شده و به مشترک B ارسال نمیشه و در سانترال حذف خواهد شد { توجه کنید که فعلا در مرحله فراخوانی برای تماس هستید } با توجه به مراحل یاد شده باز هم مشترک A یا B تا لحظه برداشتن گوشی هیچ ارتباط مستقیمی با هم ندارند و در این زمان هر گونه ارسال سیگنال زاید بین مشترکین در سانترال حذف خواهد شد و احتمال اسیب رسانی به سیستم ارتباطی مخابرات را بهمراه خواهد داشت که مخابرات نیز حق دارد با ارایه دلایل و..... ادعای خسارت از مشترک فوق نماید .
اما در مورد برخی ارگانها یا ادارات و سازمانها ..... با توجه به تشخیص ضرورت عدم کشف و نمایش شماره ارگان یا سازمان مربوطه توسط ضابط ها و مصوبات مجلس چنین مکانهایی میتوانند از مخابرات درخواست نمایند که امکان ارسال شماره به مشترکین مقصد انها غیر فعال گردد که فکر کنم انهم باید از سوی مقامات قضایی مجوز لازم را به مخابرات ارایه نمایند .
نتیجه اینکه با دست کاری و دخل تصرف در ساختار گوشی و تلفن به هیچ وجه نمیتوان این امکان را غیر فعال یا تغییراتی اعمال کرد .
ببخشید که مجبور شدم در توضیحات اگر زیاده روی کردم منظور از چگونگی ترانزیت ارتباطات باید با این توضیحات دلایل و.... اطلاعات ساختاری را در اختیارتون میگذاشتم .
موفق باشید .

هادیان

کاربر vip
کاربر
2010-09-18
187
281
با سلام می خواستم بدونم یک بخور گرم چند وات برق مصرف می کند یعنی المنتهای بخور گرم چند وات هستند با تشکر

بالا