درود
بنظر میرسه موضوع صدای غیرواقعی را به شوخی گرفتی .
اما صرفنظر از علوم و اطلاعات روانشناسی که بی بهره نیستم ، یکی از دوستان نزدیک و یکی از اقوامم بعنوان نمونه عینی تجربه کردم که دچار این مشکل هستند.
دوستم صدایی از یخچال منزل میشنوه که حقیقت نداره و نهایتا با من درمیان گذاشت و گفت دو تعمیرکار یخچال قادر به رفع عیب نشدند و اصرار زیادی کرد که بررسی کنم و یخچال ساز را راهنمایی کنم که بالاخره دیدم حق با تعمیرکارهاست و ازآنجاکه اطلاعات جامعی در خصوص اینگونه مشکلات عصبی دارم گفتم خودت نیاز به راهنمایی داری نه یخچالساز .
بطوریکه گاها صداهای ناهنجاری در گوش احساس میکرد و تصور میکرد یخچال منبع و منشاء صداست .
به هر حال به پزشک مراجعه کرد و بهبودی مختصری حاصل شده ولی بطور کامل رفع نشده.
البته همه انسان ها بدون استثناء گاها صداهای ویز ویز خفیف و قابل تحمل در گوش احساس و تجربه کردن .
لذا با توجه به گزارش شما که بیزر با صفر ولت هم صدایی تولید میکنه دو حالت داره .
یکی اینکه گوش شما بدلایل عصبی چنین احساسی داره که با کمک اطرافیان مشخص میشه که واقعی است یا نه .
و دلیل دیگر ، ممکنه سیگنال و یا نویزی در مدار وجود داره و بیزر را تحریک میکنه که با مقاومت و خازنی که پیشنهاد کردم مشخص میشه.
در هر صورت نحوه پیگیری شما با روش خیامی است که دم را غنیمت میشماری و از فرصت ها برای افزایش اطلاعات فنی استفاده نمیکنی.
اما باید بدانی با این شیوه که توجهی به عوامل پدیده های غیرقابل توجیه نداری و فقط میخوای رفع حاجت بشه و اونا رو رها میکنی ، به این ترتیب با سرعت لاک پشت ، ترقی میکنی .
ونیز باید بدونی که فرصت ها ، سرقفلی دارن و چنین عیب هایی براحتی در دسترس قرار نمیگیره .
من برای بدست آوردن اینگونه فرصت ها همیشه حاضر بودم هزینه کنم و شما برای پیگیری اونا اکراه داری.
سپاس
سلام
استاد مهربانم و دوست خوبم آقا محیا
در مورد این گوش. استاد کاملا درست میگوید . همسایمون پیمانکار برق است. نگهداری و تعمیرات کارخانجات را میگیرد . یک روز بهم گفت یکی از همکارانم کاری واسش پیش امده به مدت یک هفته بیا سر جاش کار کن منم قبول کردم این یک هفته شد دو سال . این کارخانه تولیدش میلگرد بود در داخل کارخونه صدا های زیادی بود یکی لیفتراک کارمیکرد . یکی برش کاری . چرثقیل . و.......... در مدت این دو سال متوجه شدم گوشام صدا میشونند در جای ساکت. آخرش مجبور شدم به دکتر برم . و دکتر فرستاد برای تست گوشام. مثل اتاق اکو بود . دستگاهی بود نقطه یا متتد صدا میداد از ضعیفتر تا قوی تر باید تعداد این صدا ها را میگفتم . بلا خره بعد تست فهمیدم گوشام به صدا خیلی حساس شده و پرده گوشام با کمترین صدا واکنش نشان میدهند . و طبق گفته دکتر ترک محل های صداهای زیاد. تا به حالت طبیعی خودش برگرده.
اقا محیا حالا این خوبه در یکی از تاپیک ها شخصی بلند گو را حذف کرده صدا را از خازن ها میشنید.
متشکرم.