درود
برای طرز کار دستگاه های اندازه گیری به اینترنت مراجعه فرمایید .
اگر چنین سوالاتی متداول و رایج و منصفانه باشه قطعا بسیارانی متقاضی آموزش طرز کار اهم متر و فازمتر وحتی رادیو ضبط و موبایل هستند .
درسته که وقت شما با ارزش و اوقات من بی ارزشه اما توجه شما رو به آخرین موضوع همین تاپیک معطوف میسازم که حتی پس از امتناع مکررم از بررسی این تغذیه و اصرار مداوم شما که نهایتا پذیرفتم با این وجود نیز به نحوه پاسخگویی خود دقت فرمایید بگونه ای که صرفنظر از تاخیر غیرعادی پست های اخیر ناشی از سردرد و کسالت ، همواره با کراهت و اهمالی مواجه شدم که
اولا بمیزان مطالعه یک کتاب ناگزیر به مطالعه مکرر پست های گذشته و تکرار مکرر سوالاتی ساختید که بیهوده بود و بی پاسخ ماند و
ثانیا همین پست اخیر حضرتعالی ، چه نیکو ، حکایتگر نحوه پاسخگویی و بی دقتی و بی توجهی هاست
چنانکه در پاسخ به سوالات و توصیه هایی که نقل قول هم فرمودید و باوجودیکه علاقمندانی هم ، مشتاقانه منتظر پاسخ ابتکار امیر سجاد عزیز هم هستند ، معذالک با ظن قوی ، کسالت مانع پاسخگویی شده و فقط اجازه داده سوال و مشکل جدید خود را مطرح فرموده و آخرین پست خود را مثالزدنی فرمایید.
اما با هر مشقتی که تحمیل فرمودید و بارها مصمم به انصراف از پیگیری موضوع شدم ، بالاخره تقریبا به انتها رسید.
به هرتقدیر باوجودیکه در خصوص رفع مشکل خود ، بابت سوالاتی که تشخیص دادید فایده ای برای شما ندارد. حاضر به صرف وقت نشده اید و یا با کراهت رفتار فرمودید و درحالیکه سوالاتی مطرح کردم که سوالات علاقمندان هم هست و مشتاقانه منتظر پاسخ ابتکار جناب سجاد هستند ، چطور بدون توجه به سوالات ، فقط سوال غیرعادی خود را مطرح میفرمایید ؟
حقیقتا
تو که عالیتر از عالی و دَهَم بیست ، جفایی بشما نیست
سپاس
درود استاد عزیزم واقعا ببخشید اصلا متوجه راهکار امیرسجاد عزیز نشدم در اسرع وقت تست و نتیجه اعلام میکنم
در ضمن برای تست آیا دیود D9 رو که قبلا آزاد کرده بودم دوباره نصب کنم و تست انجام بدم چون بدون d9 تغذیه هیچ مشکلی نداره
سپاس
آخرین ویرایش: