آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
مهندس میتونی رو این زیاد کمکم کنی وقتم کمه:212:.میتونی چیزی در اختیارم بزاری ممنون میشم .اگه از اون برنامه های قبلی که داشتی بزاری میخوام عملی بخوبی کار کنه.نمیتونم ریسکی درست کنمخیلی ممنون میشم ازت:redface:
مشکلی نیست ولی الان دارم برنامه مینویسم . ولی هر کاری داشتی تا اونجا که بتونم کمک میکنم .الان چه کمکی میتونم بکنم ؟

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
میخوای یه برنامه ساعت ساده برات به زبان بیسمام همین الان بنویسم و با فایل پروتوس بهت بدم
البته یه 5 دقیقه وقت میبره . اگه میخوای بگو . تا همین الان برات بنویسم وبدم .گرچه الان ساعت
15 /12 نصف شب هست ومن تا 20 دقیقه دیگه بشتر نمیتونم بیدار باشم فردا کلی کار دارم

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
ممنون میشم مهندس منم باید تا فردا تحویل بدم مداری هم داری کنارش بدی pcb باشه که نورانور میشه:32000000:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
ممنون میشم مهندس منم باید تا فردا تحویل بدم مداری هم داری کنارش بدی pcb باشه که نورانور میشه:32000000:

نه . فعلا فقط میتونم یه فایل تو پروتوس و هگز برنامه ساعت بنوسیم بهت بدم بدون اون ایسی که بهت گفتم . چون اینجوری تا الان برنامه ننوشتم وهیچ چیزی ازش ندارم . الانم فقط میتونم یه ساعت با کنترل که 2 دقیقه دیگه اماده میشه بدم بعدا فردا میام و برات همون طوری که خواستی برای خاموش و روشن شدن تابلو ت . برنامه اضافه میکنم . وقت ندارم . ::badass::

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
اینم عکسش که مدار ساعت دقیق هست با دوتا کنترل ساعت و دقیقه تا 1 دقیقه دیگه برات کاملشو اپلود میکنم

::bounce::
pdly0yd6sc6a8k8ilvk.jpg
[/URL][/IMG]

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
این هم فایل در پورتوس و هگز برنامه ساعت فردا بقشو برات مینویسم الان رو برنامه مشتری هستم وقت ندارم ::bounce::http://

اینم یه لینک دانلود دیگه http://up.toca.ir/images/7gmph0ds8ylb3ns2wuz.rar

سلام .مهندس میتونی یه آموزش برنامه نویسی با بسکام بصورت تخصصی اینجا شروع کنی ؟ البته اگه وقت میکنی . بیشتر میخوام برنامه نویسی در مورد گیرنده فرستنده ها ،ارتباط میکرو با دستگاههای دیگه مثل تلفن ،... و کلا برنامه های پیشرفته کار کنم و با این آموزش بتونیم یه پروژه نویس خوبی باشیم

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
این هم فایل در پورتوس و هگز برنامه ساعت فردا بقشو برات مینویسم الان رو برنامه مشتری هستم وقت ندارم ::bounce::http://

اینم یه لینک دانلود دیگه http://up.toca.ir/images/7gmph0ds8ylb3ns2wuz.rar
ممنون مهندس جان ولی من برنامه یه ساعت رو که نمیخواستم اینو بلد بودم من گفتم یه برنامه ای که بهش یه تایمی بدی تو اون تایم یه رله رو بکار بندازه یه ولتاژ220 رو قطع کنه همین

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام .مهندس میتونی یه آموزش برنامه نویسی با بسکام بصورت تخصصی اینجا شروع کنی ؟ البته اگه وقت میکنی . بیشتر میخوام برنامه نویسی در مورد گیرنده فرستنده ها ،ارتباط میکرو با دستگاههای دیگه مثل تلفن ،... و کلا برنامه های پیشرفته کار کنم و با این آموزش بتونیم یه پروژه نویس خوبی باشیم

سلام رفیق "smiley_Kaffee"
البته من در حدی نیستم که به کسی چیزی یاد بدم . فعلا خودمم دارم یاد میگیرم . ولی هر کمکی از دستم بربیاد و وقتشو داشته باشم . چشم در خدمت هستم . ولی توصیه میکنم فقط از سی شروع کنید برای برنامه نوشتن . من خودم قبلا با بیسکام مینوشتم ولی از اونجایی که بیسکام کد هگز با حجم بالایی درست میکنه و مثلا میخواهید که اتمگا 8 که ظرفیت فلش کمی داره ولی کلی کار انجام بده . با بسکام توش میمونه و یه هو ظرفیت فلشش کامل میشه . ومیمونی چه کار کنی اگه از فلش خارجی استفاده کنی هم قیمت میره بالا وهم پیچیده تر میشه و علاوه بر اون خیلی از توابع رو نداره و نمیشه درست کرد و همچنین دستوراتش انعطاف کمی دارن . البته اینو وقتی بهش میرسی که بخوای مثلا یه برنامه برای السی دی گرافیکی ویا رنگی بنویسی که حتی بعضی مواقع سرعتش کم میشه .نه بخاطر سرعت کم این نوع میکرو ها بخاطر همون انعطاف نداشتن دستورات تو بیسکام . ولی در هر صورت اگه مجالی و عمری باقی بود و همچنین وقتی و غیره حتما خوشحال هم میشم . ولی منابع زیادی برای همین بسکام هست . که نیازی نمیبینم کسی بیاد و اموزش بده

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
ممنون مهندس جان ولی من برنامه یه ساعت رو که نمیخواستم اینو بلد بودم من گفتم یه برنامه ای که بهش یه تایمی بدی تو اون تایم یه رله رو بکار بندازه یه ولتاژ220 رو قطع کنه همین
""32666_21""""32666_21""""32666_21""""32666_21""
خوب برای همین شما ابتدا باید یه برنامه ساعت داشته باشی تا بتونی تایم بهش بدی دیگه . مثلا شما میخواید که ساعت 12 شب این تابلو شروع به چشمک زدن بکنه تا ساعت 5 صبح .خوب ابتدا باید میکرو زمانش دقیق باشه تا بفهمه الان ساعت چنده تا برابر همین دستور برات تابلو را خاموش و روشن کنه و این روند همینطور ادامه داشته باشه . وگر نه چطوری میخوای بفهمونی بهش . مگه اینه که فقط یه تایمر بسازی که اونم میشه ولی باید همیشه start کنی تا ایم مورد نظر . وبراش هم مهم نباشه که روز هست یا شب و ساعت چنده روز ویا شبه ...

بالا