آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام رفیق "smiley_Kaffee"
البته من در حدی نیستم که به کسی چیزی یاد بدم . فعلا خودمم دارم یاد میگیرم . ولی هر کمکی از دستم بربیاد و وقتشو داشته باشم . چشم در خدمت هستم . ولی توصیه میکنم فقط از سی شروع کنید برای برنامه نوشتن . من خودم قبلا با بیسکام مینوشتم ولی از اونجایی که بیسکام کد هگز با حجم بالایی درست میکنه و مثلا میخواهید که اتمگا 8 که ظرفیت فلش کمی داره ولی کلی کار انجام بده . با بسکام توش میمونه و یه هو ظرفیت فلشش کامل میشه . ومیمونی چه کار کنی اگه از فلش خارجی استفاده کنی هم قیمت میره بالا وهم پیچیده تر میشه و علاوه بر اون خیلی از توابع رو نداره و نمیشه درست کرد و همچنین دستوراتش انعطاف کمی دارن . البته اینو وقتی بهش میرسی که بخوای مثلا یه برنامه برای السی دی گرافیکی ویا رنگی بنویسی که حتی بعضی مواقع سرعتش کم میشه .نه بخاطر سرعت کم این نوع میکرو ها بخاطر همون انعطاف نداشتن دستورات تو بیسکام . ولی در هر صورت اگه مجالی و عمری باقی بود و همچنین وقتی و غیره حتما خوشحال هم میشم . ولی منابع زیادی برای همین بسکام هست . که نیازی نمیبینم کسی بیاد و اموزش بده
مرسی مهندس جان بابت راهنماییت ولی من چون بسکام رو شروع کردم نمیخوام هی از این شاخه به اون شاخه بپرم حالا بسکام راه افتادم میرم رو سی . من اون برنامه دورسنج که واسم نوشتی رو واسه تمرین با بسکام نوشتم ولی عیبی که تو عمل داره زمان اسکن کیپد خیلی کند ، چه طوری سریعش کنم اینم برنامش لطفا تغییرات رو اعمال کنید

http://up.toca.ir/images/r383ic8fnden3zgq1t.rar

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
مرسی مهندس جان بابت راهنماییت ولی من چون بسکام رو شروع کردم نمیخوام هی از این شاخه به اون شاخه بپرم حالا بسکام راه افتادم میرم رو سی . من اون برنامه دورسنج که واسم نوشتی رو واسه تمرین با بسکام نوشتم ولی عیبی که تو عمل داره زمان اسکن کیپد خیلی کند ، چه طوری سریعش کنم اینم برنامش لطفا تغییرات رو اعمال کنید

با ضمن تبریک سال جدید . باشه میبینم . خبرت میکنم .#$V^86#$V^86#$V^86#$V^86#$V^86:99::99::99::99::99::99:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483

سلام .:beach::218::218:
متاسفانه سرعت کم برنامت از وجود اشکالات زیاد در برناه نویسی هست . تقریبا بگم 80 درصد برنامت اشتباه است . و فکر میکنم خودت ننوشته باشی چون یک سری دستوراتی دادی که اصلا ربطی به برنامت نداره و کاری دیگه انجام میده .و حتی کوچکترین اصول برنامه نویسی را هم توش رعایت نشده . این طوری بگم که اصلا این برنامه اشتباه اشتباه اشتباه هست و تا همین جا هم که کار داده
متعجبم:92000000:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
متاسفانه سرعت کم برنامت از وجود اشکالات زیاد در برناه نویسی هست . تقریبا بگم 80 درصد برنامت اشتباه است . و فکر میکنم خودت ننوشته باشی چون یک سری دستوراتی دادی که اصلا ربطی به برنامت نداره و کاری دیگه انجام میده .و حتی کوچکترین اصول برنامه نویسی را هم توش رعایت نشده . این طوری بگم که اصلا این برنامه اشتباه اشتباه اشتباه هست و تا همین جا هم که کار داده
این برنامه رو خودم نوشتم .ولی چون تازه شروع به یادگیری برنامه نویسی کردم (تقریبا حدود یه هفته )بنظرم طبیعی هستش که اشکلاتی داشته باشه .شما بگین اشکالاتش کجاس که برطرفش کنم . همچنین دستورات اضافی رو بگید که حذفش کنم و برای افزایش سرعت اسکن کیپد چیکار کنم؟ بدرود

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
این برنامه رو خودم نوشتم .ولی چون تازه شروع به یادگیری برنامه نویسی کردم (تقریبا حدود یه هفته )بنظرم طبیعی هستش که اشکلاتی داشته باشه .شما بگین اشکالاتش کجاس که برطرفش کنم . همچنین دستورات اضافی رو بگید که حذفش کنم و برای افزایش سرعت اسکن کیپد چیکار کنم؟ بدرود
سلام::eek:ntopic_bunny::
ابتدا عرض کردم خدمتتون که سرعت پایین این برنامه فقط بخاطر اشتباهات برنامه نویسی هست نه چیز دیگه
باشه باید برنامت را بزارم تو انجمن تا اشکالات شما در برنامه ر ا توضیح بدم .اگه مشکلی نداره بگو تا برنامت و توضیحات ا بزارم !!!!!!!!!!!!

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام::eek:ntopic_bunny::
ابتدا عرض کردم خدمتتون که سرعت پایین این برنامه فقط بخاطر اشتباهات برنامه نویسی هست نه چیز دیگه
باشه باید برنامت را بزارم تو انجمن تا اشکالات شما در برنامه ر ا توضیح بدم .اگه مشکلی نداره بگو تا برنامت و توضیحات ا بزارم !!!!!!!!!!!!

مشکلی نیست از نظرات دوستان استفاده میکنیم

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام دوست عزیز میشه نحوه خواندن عدد 3 یا 4 رقمی توسط کیپد رو برام توضیح بدید ؟ در بسکام- من در این زمینه خیلی مشکل دارم اگه همراه با مثال باشه که خیلی عالیه
من یه برنامه در این زمینه نوشتم ولی سرعت برنامه بازم پایینه عیبش در چیه؟
http://up.toca.ir/images/tgjjl4v0gf148ncdpz0.rar

آخرین ویرایش:

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
با سلام به اقای مهندسcinapa عیدتون هم مبارک
مهندس من میخوام یه دستگاه جوجه کشی میخوام بسازم در حد نیمه اتومات.میخواستم با وسایلی مثل ترموستات و تایمر و...همون وسایل صنعتی ....میخواستم ببینم میشه با avr در حد عملی ساخت اونم بدون مشکل.نه در حد پروژه کارشناسی.یه چیزی که بهش اعتماد کرد.اگه میشه ممنون میشم کمکم کنید اگه بتونین ::bounce::::smiley_on_tredmi::

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
با سلام به اقای مهندسcinapa عیدتون هم مبارک
مهندس من میخوام یه دستگاه جوجه کشی میخوام بسازم در حد نیمه اتومات.میخواستم با وسایلی مثل ترموستات و تایمر و...همون وسایل صنعتی ....میخواستم ببینم میشه با avr در حد عملی ساخت اونم بدون مشکل.نه در حد پروژه کارشناسی.یه چیزی که بهش اعتماد کرد.اگه میشه ممنون میشم کمکم کنید اگه بتونین ::bounce::::smiley_on_tredmi::

سلام سال جدید شما هم مبارک :birthday:
چرا نشه . کار نشد نداره . فقط اگه میخوای بصورت مانیتورینگ باشه باید با نرم افزار های labview کار کرده باشی . گر چه تا الان من از این نوع پروژه ها برای کسی انجام ندادم وبهم معرفی نشده .....

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
سلام سال جدید شما هم مبارک :birthday:
چرا نشه . کار نشد نداره . فقط اگه میخوای بصورت مانیتورینگ باشه باید با نرم افزار های labview کار کرده باشی . گر چه تا الان من از این نوع پروژه ها برای کسی انجام ندادم وبهم معرفی نشده .....
ممنون ازتون یه سوالی داشتم تو پروتیوس میشه با لب ویو کانکت کرد منظورم اینه که اگه یه برنامه با لب ویو درست کنیم و یکی با پروتوس چجوری میشه برنامه لب ویو رو به پروتوس وصل کرد دید که جواب میده یا نه.تا حالا برنامه جوجه کشی ننوشتین؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: CINAPA
بالا