مرسی مهندس جان بابت راهنماییت ولی من چون بسکام رو شروع کردم نمیخوام هی از این شاخه به اون شاخه بپرم حالا بسکام راه افتادم میرم رو سی . من اون برنامه دورسنج که واسم نوشتی رو واسه تمرین با بسکام نوشتم ولی عیبی که تو عمل داره زمان اسکن کیپد خیلی کند ، چه طوری سریعش کنم اینم برنامش لطفا تغییرات رو اعمال کنیدسلام رفیق "smiley_Kaffee"
البته من در حدی نیستم که به کسی چیزی یاد بدم . فعلا خودمم دارم یاد میگیرم . ولی هر کمکی از دستم بربیاد و وقتشو داشته باشم . چشم در خدمت هستم . ولی توصیه میکنم فقط از سی شروع کنید برای برنامه نوشتن . من خودم قبلا با بیسکام مینوشتم ولی از اونجایی که بیسکام کد هگز با حجم بالایی درست میکنه و مثلا میخواهید که اتمگا 8 که ظرفیت فلش کمی داره ولی کلی کار انجام بده . با بسکام توش میمونه و یه هو ظرفیت فلشش کامل میشه . ومیمونی چه کار کنی اگه از فلش خارجی استفاده کنی هم قیمت میره بالا وهم پیچیده تر میشه و علاوه بر اون خیلی از توابع رو نداره و نمیشه درست کرد و همچنین دستوراتش انعطاف کمی دارن . البته اینو وقتی بهش میرسی که بخوای مثلا یه برنامه برای السی دی گرافیکی ویا رنگی بنویسی که حتی بعضی مواقع سرعتش کم میشه .نه بخاطر سرعت کم این نوع میکرو ها بخاطر همون انعطاف نداشتن دستورات تو بیسکام . ولی در هر صورت اگه مجالی و عمری باقی بود و همچنین وقتی و غیره حتما خوشحال هم میشم . ولی منابع زیادی برای همین بسکام هست . که نیازی نمیبینم کسی بیاد و اموزش بده
http://up.toca.ir/images/r383ic8fnden3zgq1t.rar