آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام:computer:
نه مشکلی از فیوز بیت هات نیست فقط احتمالا اون میکروسویچ که گذاشتین ببین که کابلش اگه زیاد باشه و اون مقاومت هم کم باشه باید از شیلد استفاده کنی . البته احتمال میدم همین باشه چون چیز دیگه نداره و پا را زیت انداخته میشه رو مدارت ومخصوصا روی میکروسویچ اگه بتونی این کاری که بهت میگم بکنی فکر کنم اصلا مشکلی دیگه برات بوجود نیاد
یه مدار با اوپتوکوپلر درست کن مثل اوپتوکوپلر شمره 817 و قشنگ ایزوله کن و خروجیش رو بد به ورودی همون پایه ای که میکرو سویچ بهش وصل کرده بودی و میکروسویچ را بردار و بده به ورودی همین اوپتوکوپلر این کار بهترین شیوه برای ایزوله کردن هست
خروجی اپتی کوپلر چند ولته ؟ پایه میکرو حدود4.7 ولت داره باید با مقاومت افتش بدم ؟ از اپتی کوپلر پاور میشه استفاده کرد ؟یه مدار ایزوله میزاری؟

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام:computer:
نه مشکلی از فیوز بیت هات نیست فقط احتمالا اون میکروسویچ که گذاشتین ببین که کابلش اگه زیاد باشه و اون مقاومت هم کم باشه باید از شیلد استفاده کنی . البته احتمال میدم همین باشه چون چیز دیگه نداره و پا را زیت انداخته میشه رو مدارت ومخصوصا روی میکروسویچ اگه بتونی این کاری که بهت میگم بکنی فکر کنم اصلا مشکلی دیگه برات بوجود نیاد
یه مدار با اوپتوکوپلر درست کن مثل اوپتوکوپلر شمره 817 و قشنگ ایزوله کن و خروجیش رو بد به ورودی همون پایه ای که میکرو سویچ بهش وصل کرده بودی و میکروسویچ را بردار و بده به ورودی همین اوپتوکوپلر این کار بهترین شیوه برای ایزوله کردن هست

برای خروجی به سمت رله هم اپتی کوپلر بزارم ؟

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
خروجی اپتی کوپلر چند ولته ؟ پایه میکرو حدود4.7 ولت داره باید با مقاومت افتش بدم ؟ از اپتی کوپلر پاور میشه استفاده کرد ؟یه مدار ایزوله میزاری؟
::eek:stern_58::
مدارشو برات گذاشتم مواظب باش که وردوی برقی که به میروسویچ میدی وبعد اون سرشو به ورودی in در اوپتوکوپلر میدی بیشتر از 5 ولت یا 6 ولت نشه چون pc 817 میسوزه پس باید یهسر میکروسویچتو به برق مثبت 5 ولت وسر دیگشو به ورودی اوپتوکوپلر بدی که با IN مشخص کردم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
یادم رفت مدار برات بزارم اینم مدارش .. یعنی چی از اپتوکوپلر تو خروجی استفاده کنی نفهمیدم!!!!! نه برای خروجی از یه ترانزیستور C 945 استفاده کن با یک دونه خازن به مقدار 2.2 UF میکرو فاراد بین پایه بیس و منفی
وصل شه بیس شو بده به خروجی پایه میکرو دیگه کالکتورشم بده به رله اونسر رله هم که به مثبت هست
ha6yky9cl0osfslydag8.jpg
[/URL][/IMG]

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
یادم رفت مدار برات بزارم اینم مدارش .. یعنی چی از اپتوکوپلر تو خروجی استفاده کنی نفهمیدم!!!!! نه برای خروجی از یه ترانزیستور C 945 استفاده کن با یک دونه خازن به مقدار 2.2 UF میکرو فاراد بین پایه بیس و منفی
وصل شه بیس شو بده به خروجی پایه میکرو دیگه کالکتورشم بده به رله اونسر رله هم که به مثبت هست
[/URL][/IMG]
طبق عکس اپتی کوپلر وصل کنم یا طبق شماره هاش ؟طبق شماه هاش منطقی تره. چون مدارش به این صورته دوسر led اپتی 1و2 و دوسر ترانزیشتورش 3و4
با چه ورژن پروتوس کار میکنی ؟چون من 7.7 دارم این pc817 توش نیست

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
طبق عکس اپتی کوپلر وصل کنم یا طبق شماره هاش ؟طبق شماه هاش منطقی تره. چون مدارش به این صورته دوسر led اپتی 1و2 و دوسر ترانزیشتورش 3و4
با چه ورژن پروتوس کار میکنی ؟چون من 7.7 دارم این pc817 توش نیست

طبق عکس درسته وپایه هاش هم درسته همینطوری وصل کن که نشونش دادم کاری بعکسش نداشته باشه
اون شماره ها از پایه هاش هم درسته (1) میشه ورودی (2) م به منفی (3) به میکرو (4) به مثبت 5 ولت مقاومت هم یادتت نره حتما بزار 10 یا 4.7 کیلو اهم بهتره
من با ورژن 10 کار میکنم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
طبق عکس درسته وپایه هاش هم درسته همینطوری وصل کن که نشونش دادم کاری بعکسش نداشته باشه
اون شماره ها از پایه هاش هم درسته (1) میشه ورودی (2) م به منفی (3) به میکرو (4) به مثبت 5 ولت مقاومت هم یادتت نره حتما بزار 10 یا 4.7 کیلو اهم بهتره
من با ورژن 10 کار میکنم
:83000000:
ببخشید متوجه نشدم خوب تایپ نکردم .البته طبق عکس درست نیست همونطوری که شما گفتین هست ولی طبق شماره پایه هاش درسته اینم که عکس شو گذاشتم خود pc817 نیست یه شماره دیگست چون شماره پایه هاش این طوری بود و خواستم متوجه بشی . وگرنه اصلا منم کتابخونه pc 817 را نداشتم اینو بجاش گذاشتم ومیخواستم بگم که طبق عکس درست نیست که نوشتم درسته که تصحیح میکنم

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
سلام مهندس جان با زحمتهای ما.
مهندس باز به کمکت نیاز دارم میخوام با میکرو مثلا یه تابلویی رو تو یه ساعتی رو که بهش میدم خاموش کنه امکانش هست یه کمکی کنی :63000000:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام مهندس جان با زحمتهای ما.
مهندس باز به کمکت نیاز دارم میخوام با میکرو مثلا یه تابلویی رو تو یه ساعتی رو که بهش میدم خاموش کنه امکانش هست یه کمکی کنی :63000000:

سلام"gutenmorgen"
خوب اول اگه به ساعت دقیق و بدون این که بعد از قطع جریان ساعتش بهم بریزه و تاریخ دقیق هم داشته باشه
و بتونی روش مانور بدی نیاز داشته باشی برنامشو برای ایسی ds1307 بنویس خیلی ایسی خوبی هست علاوه بر اون هم قیمت خیلی کمی داره من تقریبا تو تمام پروژه هام که نیاز به زمان داشتم از این قطعه استفاده کردم .ارتباطش هم که با میکرو توسط سریال هست فقط یه خورده برنامش زیاده هم با بسکام میشه نوشت وهم با سی c

sky_man847

VIP+ افتخاری
کاربر
2012-07-23
416
5,257
تبریز
سلام"gutenmorgen"
خوب اول اگه به ساعت دقیق و بدون این که بعد از قطع جریان ساعتش بهم بریزه و تاریخ دقیق هم داشته باشه
و بتونی روش مانور بدی نیاز داشته باشی برنامشو برای ایسی ds1307 بنویس خیلی ایسی خوبی هست علاوه بر اون هم قیمت خیلی کمی داره من تقریبا تو تمام پروژه هام که نیاز به زمان داشتم از این قطعه استفاده کردم .ارتباطش هم که با میکرو توسط سریال هست فقط یه خورده برنامش زیاده هم با بسکام میشه نوشت وهم با سی c
مهندس میتونی رو این زیاد کمکم کنی وقتم کمه:212:.میتونی چیزی در اختیارم بزاری ممنون میشم .اگه از اون برنامه های قبلی که داشتی بزاری میخوام عملی بخوبی کار کنه.نمیتونم ریسکی درست کنمخیلی ممنون میشم ازت:redface:

بالا