ممنون دوست من تا حالا تو 20 تا فروم سوال گزاشتم جایی که جواب دادن اینجا بودهسلام رفیق :birthday:
برنامت را همین الان دیدم . البته چیزه بخصوصی نیست فقط دوتا حلقه استفاده شده که برابر همون حلقه FOR تو بسکامه . چشم یه بررسی میکنم وبهت جواب میدم .ولی در کل عرض کنم که منطقی اینه که به هیچ عنوان نمیشه از طریق نرم افزار و بدون سخت افزار مناسب نور LED رو افزایش و یا کاهش داد .
فقط در یک صورت میشه واونم این که پهنای باند یک فرکانس را زیاد یا کم کنی و اونم همون PWM میشه
که باز مشکله البته اگه تابلوت ثابته یعنی کل تابلو روان نیسته وحرکت نداره چرا میشه ولی اگه تابلوت روان ودارای حرکت و انیمیشن هست نه نمیشه . باشه در هر صورت یه نگاه به برنامت بندازم و خبرت میکنم اگه اینترنتم اینجا قطع نشه وگرنه احتمالا یک شنبه بیام و برم سر سیستم خودم بهتره ...
چون فقط در صورتی میتوان نور
من یه برنامه دارم البته با زبان سی هست 8 کاناله لینکشو میدم ببینید تو main cیه قسمت داره فید این فید اوت
میخام اون افکتش به زبان بسکام بشه که یه تکه کدشو گزاشتم فقط نگید نمیشه چون عملی من اونو تست کردم نور ال ای دی قشنگ کم نور و پرنور میشه البته من اینا رو برای تابلو ثابت میخام و تابلو ثابت میزنم متشکرم
لینک برنامه