آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

رسول21

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-09-04
200
414
سلام رفیق :birthday:
برنامت را همین الان دیدم . البته چیزه بخصوصی نیست فقط دوتا حلقه استفاده شده که برابر همون حلقه FOR تو بسکامه . چشم یه بررسی میکنم وبهت جواب میدم .ولی در کل عرض کنم که منطقی اینه که به هیچ عنوان نمیشه از طریق نرم افزار و بدون سخت افزار مناسب نور LED رو افزایش و یا کاهش داد .
فقط در یک صورت میشه واونم این که پهنای باند یک فرکانس را زیاد یا کم کنی و اونم همون PWM میشه
که باز مشکله البته اگه تابلوت ثابته یعنی کل تابلو روان نیسته وحرکت نداره چرا میشه ولی اگه تابلوت روان ودارای حرکت و انیمیشن هست نه نمیشه . باشه در هر صورت یه نگاه به برنامت بندازم و خبرت میکنم اگه اینترنتم اینجا قطع نشه وگرنه احتمالا یک شنبه بیام و برم سر سیستم خودم بهتره ...
چون فقط در صورتی میتوان نور
ممنون دوست من تا حالا تو 20 تا فروم سوال گزاشتم جایی که جواب دادن اینجا بوده
من یه برنامه دارم البته با زبان سی هست 8 کاناله لینکشو میدم ببینید تو main cیه قسمت داره فید این فید اوت
میخام اون افکتش به زبان بسکام بشه که یه تکه کدشو گزاشتم فقط نگید نمیشه چون عملی من اونو تست کردم نور ال ای دی قشنگ کم نور و پرنور میشه البته من اینا رو برای تابلو ثابت میخام و تابلو ثابت میزنم متشکرم
لینک برنامه

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام . من با برنامه AVR STUDIO پروگرم میکنم چون با پروگرمر STK 500 فقط با این نرم افزار میشه پروگرم کرد مشکلی که داشتم اینه که میخوام کریستال خارجی 12 مگاهرتز فعال کنم کدوم تیکهارو باید بزنم و از کدوم قسمت استفاده کنم ممنون میشم کمک کنید

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام دوستان عزیز یه اسپیکر دارم میخوام واسش نمایشگر بزارم بطوری که یه رقص نور رو نمایش بده ( مثل نمایشگرهای دستگاه سی دی )و همچنین یه نمایشگر ولوم هم داشته باشه که صدا رو کم وزیاد کردم نشون بده (مثل تلویزیون که صدا رو کم وزیاد میکنیم تعداد خطها کم وزیاد میشه ) من در زمینه برنامه نویسی بسکام مطالعه کردم تا حدودی راه افتادم اگه امکانش هست بگید باید برای این برنامه از کجا شروع کنم یا اگر برنامه ای در این زمینه دارید بزارید . برای نمایشگر از چه نوع ال سی دی استفاده کنم؟

آخرین ویرایش:

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
داداش دستت درد نکنه انشالله جبران کنم
hidden content may not be quoted

سلام دوست :jump:
برنامت کامل شد گرچه خیلی شد ولی راه افتاد
فقط این توضیحات رابدم که چون طبق یررسی که کردم روی خودرو های مثل 405 سه تا رله برای روشن دور کند ودور تند قرار داره که درصورتی که دما ی خودرو منظور دمای اب - از 90 درجه تا 92 درجه افزایش پیدا میکنه استانه اول - ترموستات باز و دور کند شروع میشه ودر صورتی که دما از 97 تا 101 درجه افزایش پیدا کنه استانه دوم - دور تند به مدار وارد شده و در صورتی که دما از 113 درجه بیشتر بشه چراغ استپ روشن میشه پس میبینمیم که ورودی مدار سنجش باید دقت درحد 1 درجه باشه و که مقدار اهم این سنسور هم برابر 5000 اهم تست زدم که حداقل برابر 100 اهم و حداکثر برابر 45000 اهم بود در دمای بین 40تا 45 درجه مقاومت برابر منظور همون ntc هست 1155 اهم میشه که شماتیک نقشه این قسمت ها از رله های مرتیط با ECU خودرو را برات میزارم البته دارم روش یه برنامه ساعت دقیق هم اضافه میکنم که دیدم جاش هست و جالبتر میشه .
در ضمن ایمیلم و تو پیام خصوصی گذاشتم
drnasueotl71ixn6df6.jpg
[/URL][/IMG]

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
ممنون دوست من تا حالا تو 20 تا فروم سوال گزاشتم جایی که جواب دادن اینجا بوده
من یه برنامه دارم البته با زبان سی هست 8 کاناله لینکشو میدم ببینید تو main cیه قسمت داره فید این فید اوت
میخام اون افکتش به زبان بسکام بشه که یه تکه کدشو گزاشتم فقط نگید نمیشه چون عملی من اونو تست کردم نور ال ای دی قشنگ کم نور و پرنور میشه البته من اینا رو برای تابلو ثابت میخام و تابلو ثابت میزنم متشکرم
لینک برنامه
سلام دوست گرامی
میدونی چیه همون اول منظورتا خوب نرسوندی چون الان داری میگی تابلو ثابته . اگه ثابته همون اول هم گفتم که میشه براش برنامه نوشت . حتی میشه با یک بیت هم براش برنامه نوشت که افکت نور خودکار و با برنامه کم وزیاد بشه نیازی نیست که همه یک پورت میکرو را بهش وصل کنی البته بایک بیت PWM
اگه تابلو ثابته و همینطوری گه گفتم چرا اصرار داری که بدون PWM راه نیفته ؟؟؟؟؟

sasan 50

کاربر
2013-03-11
1
2
سلام دوست گرامی
میدونی چیه همون اول منظورتا خوب نرسوندی چون الان داری میگی تابلو ثابته . اگه ثابته همون اول هم گفتم که میشه براش برنامه نوشت . حتی میشه با یک بیت هم براش برنامه نوشت که افکت نور خودکار و با برنامه کم وزیاد بشه نیازی نیست که همه یک پورت میکرو را بهش وصل کنی البته بایک بیت PWM
[/IMG][/QUOTE]
سلام دوست من . بخدا تو انجمن های خودرو که من زیاد هم توشون شرکت کرده ام این طوری به کسی جواب نمیدن اگه جواب بدن در حد کم چه برسه به این که بخوان برای کسی برنامه این طوری هم بنویسن . این اولین انجمی بود که من دیدم کسی این قدر قشنگ جواب میده . البته از مدیران این انجمن هم تشکر مخصوص را دارم و میکنم . ولی حقیقتش من خودم تعمیر کار خودرو مخصوا ecu هستم مدتی بود که دنبال این مدار بودم ولی یکم فرق داره یعنی مدار بیشتری داره و شاید نمیدونم که مربوط به شماست برنامه زیادی ببره که بهتون خصوصی دادم که اگه میران ارجند اجازه بدن ایمیلم را براتون گذاشتم که خیلی کار بات دارم البته اگه اجاز بدین و بامن همکاری کنید .فکر ننید مفتگی میخوام نه . هم کارم با شما زیاده وهم تمامو کمال هر هزینه ای باشه در خدمتتتم . تمام بست هایت را دیم که مربوط به ecu بود . خواهشن بست خصوصیت را چک کن کار واجب دارم خفن .
با تشکر از شما و مدیران این انجمن

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام دوست من . بخدا تو انجمن های خودرو که من زیاد هم توشون شرکت کرده ام این طوری به کسی جواب نمیدن اگه جواب بدن در حد کم چه برسه به این که بخوان برای کسی برنامه این طوری هم بنویسن . این اولین انجمی بود که من دیدم کسی این قدر قشنگ جواب میده . البته از مدیران این انجمن هم تشکر مخصوص را دارم و میکنم . ولی حقیقتش من خودم تعمیر کار خودرو مخصوا ecu هستم مدتی بود که دنبال این مدار بودم ولی یکم فرق داره یعنی مدار بیشتری داره و شاید نمیدونم که مربوط به شماست برنامه زیادی ببره که بهتون خصوصی دادم که اگه میران ارجند اجازه بدن ایمیلم را براتون گذاشتم که خیلی کار بات دارم البته اگه اجاز بدین و بامن همکاری کنید .فکر ننید مفتگی میخوام نه . هم کارم با شما زیاده وهم تمامو کمال هر هزینه ای باشه در خدمتتتم . تمام بست هایت را دیم که مربوط به ecu بود . خواهشن بست خصوصیت را چک کن کار واجب دارم خفن .
با تشکر از شما و مدیران این انجمن[/QUOTE]
سلام دوست #$V686
البته من هنوز کاری نکردم این برنامه مربوط کنترل یونین فن وفن خودرو ها مثل 405 است که دارای چند دور هستن .اینم بگم که این برنامه ومدار کاملا جدا از ECU هست و فقط یکمی بهش ربط داره حالا نمیدونم همونه که شما نیاز دارین چشم پیام خصوصی تونم میبینم ولی انگار هنوز نتونستم بازش کنم تا بازش کردم پرید ایمیلت را هم دیدم ولی نشد کپی بردارم در اولین فرست که شد باهات تماس میگیرم ولی یه نکته هم بگم که چون مشغله کاری زیاد دارم ..والبته که کارم این نیست من تو کار پروژه های مخابراتی هستم و تو شهر های مختلف سر میزنم زیاد نمیتونم تو انجمن باشم ویا براتون کاری بکنم البته در حد توان چرا . حقیقتش من که از پول بدم نمیاد ولی اگه وقتشو داشته باشم . خوشحال هم میشم کمکت کنم . راستیاتش دارم رو یه پروژه طراحی REPEAER های شبکه های بیسیم باند UHF کار میکنم که وقتمو زیاد گرفته . مال یه اداره دولتی هست که باش قرار داد بستم و باید سر موعد اماده بشه وگرنه باید هر روز که گذشت خسارت بدم . ولی حتما باتون تماس میگیرم منتظرم باشید .
. ایتجا یا از طریق ادرس ایمیلت .........................
بازنم از نظر لطفت ممنونم

رسول21

کاربران vip(افتخاری)
کاربر
2009-09-04
200
414
سلام دوست گرامی

با پی دبلیو دو تا پین بیشتر نمیده که من میخام برای تا 15 کانال اینجوری افکت بدم

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
با پی دبلیو دو تا پین بیشتر نمیده که من میخام برای تا 15 کانال اینجوری افکت بدم
نه دیگه مگه تابلو ثابت نیست . یعنی این که اصلا به میکرو نیازی نیست . یا من اشتباه میکنم یادمه 5 سال پیش یه تابلو ثابت برای یه مغازه درست کردم که فقط چشمک زدنش که سه قسمت بیشترنبود به سه تا از پایه های میکرو وصل بود وکنترل میشد
حالا هم میتونی اگه کلا ثابته فقط یه پایه میکرو که oc1 و مال pwm هست را به یه ماسفت یا ترانزیستور قدرت بدی و نور توسط همون یه دونه پایه کم وزیاد میشه نیازی نیست که همه پورت استفاده کنی

بالا