دوستان خوب سلام
من به یک دماسنج با کنترل فن نیاز دارم که دمای موتور خودرو رو روی سون سگمنت نشون یده و در دو دمای خاص فرمان دور کند و تند رو صادر کنه.
بنده در رابطه با میکرو تازه کار هستم اگه دوستان کمکی کنند ممنون میشم.
دوستان خوب سلام
من به یک دماسنج با کنترل فن نیاز دارم که دمای موتور خودرو رو روی سون سگمنت نشون یده و در دو دمای خاص فرمان دور کند و تند رو صادر کنه.
بنده در رابطه با میکرو تازه کار هستم اگه دوستان کمکی کنند ممنون میشم.
سلام::smiley_on_tredmi::
اولا اینا را بهم بگو تا بدونم
1- با کدوم زبان برنامه میخوای بنویسی
2- من ابنا چند وقت پیش برای یکی از دوستان شهرستانی انجام دادم که خیلی درد سر داشت مثلا این که از سنسور lm 35 که استفاده کرده بوم موقعی که خودرو روشن میشد اعداد کم و زیاد میشد بعد از کلی ور رفتن فهمیدم که خودرو دینامش مشکل داشته و روی مدار تاثیر داشت دوم یرقش روی مدار ******* مینداخت سوم اگه تول کابل سنسور زیاد میشد تا میکرو منظورمه باز اعداد غیر واقعی داشت
اخرش مجبور شدم از سنسور خود موتور استفاده کنم که کلا مدار تقییر کرد در کل این و بگم که یارو بهم یه مقدار پول برای انجامش داده بود که خودم دوبرابرشو خرج کردم ولی اخرش ختم به خیر شد البته برای رفیقمون خیلی خوب بود چون ده بار خودش تست میزد و منم اینجا تست میزدم از من درست انجام میشد واز اون رفیقمون اصلا کار نمیداد اخرش خودم رفتم منزلشون تا راش انداختم
حالا اکگه واقعا تو برنامه نویسی وارد نیستس اینو بگم فقط دنباله درد سری
در هر صورت اگه میخوای سریع برسی بهش بدون دردسر خودم میتونم برنامشو برات بنویسم . ولی اگه خودت میخوای بنویسی و کلا انجام بدی من دوستان میدونن خودم تو زمینه مخارات هستم وزیاد هم وقت این کار ها رو ندارم چون سر پروژه هستم و نمی خوام هم خدای ناکرده به کسی قول بدم و نشه . .واز دستم ناراحت بشن اگه خوت میخوای انجام بدی فقط وقتی که دارم و میتونم کمکت کنم اینه که بصورت دیاگرام برات توضیح بدم وخودت بری برنامشو بنویسی . الان که اینو مینویسم سر یکی از پروژه های مخابراتی نصب وراه اندازی مخارات سلولی موبایل یا همون نصب سایت BTS هستم تو شهر اصفهان هستم و فقط ایمروز تونستم یه سری به انجمن بزنم .
ممنون از پاسختون
دوست من پروزه باید با خود سنسور خودرو باشه (برای خودروهای انژکتوری)
اگه اشتباه نکنم این سنسور مقاومتی از نوع NTC میباشد که با بالا رفتن دمای آب اهمش تغییر میکنه واین تغییرات به ECU خودرو اعمال میشه .
من از برنامه نویسی هیچگونه اطلاعاتی ندارم اگه براتون مقدور باشه ممنون میشم برام برنامشو بنویسید.
هر هزینه ای هم باشه من درخدمتتون هستم.
ممنون از پاسختون
دوست من پروزه باید با خود سنسور خودرو باشه (برای خودروهای انژکتوری)
اگه اشتباه نکنم این سنسور مقاومتی از نوع NTC میباشد که با بالا رفتن دمای آب اهمش تغییر میکنه واین تغییرات به ECU خودرو اعمال میشه .
من از برنامه نویسی هیچگونه اطلاعاتی ندارم اگه براتون مقدور باشه ممنون میشم برام برنامشو بنویسید.
هر هزینه ای هم باشه من درخدمتتون هستم.
اگه با ecu هست و نمیخواهید مدار وبرنامه جدا از ecu باشه ::smiley_on_tredmi::
باید بفرمایید که ایا مدل خاصی از ecu و خودرو مد نظرتون هست . , و برای خودرو خاصی نیاز دارین تا وارد بحث برنامه نویسی برای ecu بشیم
اگه با ecu هست و نمیخواهید مدار وبرنامه جدا از ecu باشه ::smiley_on_tredmi::
باید بفرمایید که ایا مدل خاصی از ecu و خودرو مد نظرتون هست . , و برای خودرو خاصی نیاز دارین تا وارد بحث برنامه نویسی برای ecu بشیم