آی پی امداد
abtahi

پاسخگویی به سوالات مربوط به میکرو کنترلر هاي AvR

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام اقای JAC ::bounce::
درجواب شما باید بگم ابتدا شرمنده ام بخدا .. چون این انجمن صرفا جهت دریافت اطلاعات و یادگیری و بالابردن اطلاعات عمومی و تخصصی هست . فقط میتوانم به شما در یادگیری یاری برسانم و اطلاعات خودم در در حد توان به شما انتقال بدم وگرنه اصلا تا الان من سورس برنامه چه کم وچه زیاد را به کسی نداده ام . چون شما برای انجام ان زحمتی متحمل نمیشوید . ودر یادگیری ان کم ترین هزینه نمی کنید . و اصل در انجمن بر یادگیری است . ودر ضمن این جور سورس برنامه ها در فروشگاه ها پیدا میشود . من فقط میتوانم در یادگیری کمک کنم و انتظار دیگری از من نداشته باشید .اگر برنامه ای دارید به زبان بسکام که در یادگیری به شما سریع تر کمک میکند بزارید وگرنه . اگر خواستید تغییراتی که فرمودیت خودم برای شما ایجاد کرده و دوباره هگزی که نیاز دارید تقدیم میکنم . و هم این که کسانی که نیاز به یادگیری در این سطوح دارند نیازشان برطرف شود . لطفا پیام خصوصی دیگر ندهید که پیام های من داره سر ریز میشن . همین جا مشکلاتتان را بفرمایید
تشکر فراوان .....
#$V686

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
باسلام وتشکراز زحمات شما
من منظورم اینه که الان که برنامه پورتهای A..C راتماما نوشتم دیگر دستکاری نکنم وبرنامه پورتB را
در اول یا اخر برنامه نوشته شده قرار بدم واوهمزمان با هم این دو برنامه را اجرا کند
متشکرم
سلام::bounce::
اولان که تا برنامه را نبینم اصلا نمی تونم نظر بدم ودوما نه . میتونی حتی برنامه مال پورت B را هم داخل خود برنامه وشاید هم داخل همون حلقه برنامه پورت های A ,C اجرا کنی تا همزمان اجرا بشن وگرنه اون طوری باید
برنامه پورت B را وقتی نیاز داری با استفاده از دستور فرخوانی اجرا کنی ولی در هر صورت این بستگی به ابتکار خودت تو برنامه ها داره و این که تا چه حدی به دستورات وارد باشی . وگرنه با استفاده از برنامه همه کاری میشه کرد این که گفتی در حد خیلی کم هست برای یه میکرو .....

یوسف رحیم پور

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
سلام::bounce::
اولان که تا برنامه را نبینم اصلا نمی تونم نظر بدم ودوما نه . میتونی حتی برنامه مال پورت B را هم داخل خود برنامه وشاید هم داخل همون حلقه برنامه پورت های A ,C اجرا کنی تا همزمان اجرا بشن وگرنه اون طوری باید
برنامه پورت B را وقتی نیاز داری با استفاده از دستور فرخوانی اجرا کنی ولی در هر صورت این بستگی به ابتکار خودت تو برنامه ها داره و این که تا چه حدی به دستورات وارد باشی . وگرنه با استفاده از برنامه همه کاری میشه کرد این که گفتی در حد خیلی کم هست برای یه میکرو .....

با سلام
فایل مورد نظر را اپلود کردم اگر زحمتی نیست شما چند دستوری برای نمونه به پورتBو0,1,2 به این برنامه اضافه کنید که همزمان با برنامه های پورتA,C اجرا کند حداقل سه یا چهار دستور برای خاموش وروشن کردن ال ای دی
در ضمن من مبتدی هستم وخیلی با دستورات اشنایی ندارم
متشکرم

پیوست‌ها

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483

با سلام
فایل مورد نظر را اپلود کردم اگر زحمتی نیست شما چند دستوری برای نمونه به پورتBو0,1,2 به این برنامه اضافه کنید که همزمان با برنامه های پورتA,C اجرا کند حداقل سه یا چهار دستور برای خاموش وروشن کردن ال ای دی
متشکرم
:jump:
چشم اقای رحیم پور من بررسی میکنم و براتون تو همین قسمت میزارم . منتظر باشید .البته برای چند تا از دوستان دارم برنامه اجرا میکنم سعی میکنم از شما را هم زودتر انجام بدم .

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483

با سلام
متشکرم
سلام:jump:
دوتا برنامه برات گذاشتم تو دوتا فایل مختلف یه نگاه بنداز . البته چون برنامت خیلی خیلی ابتدایی بود واصلا این نوع برنامه نویسی درست نیست . چون هم وقت زیادی میبره وهم اینکه تعداد دستورات بسیار زیاد میشه که خودت دیدی .. سعی کن از دستورات مختلف و کم حجم استفاده کنی . مثلا در فایل اولی یا بانام FF من برات چند خط همونطوری که خودت نوشته بودی اضافه کردم که میبینی همزمان اجرا میشه تو پورت B
واما تو فایل HH یه برنامه با فقط چند خط گذاشتم که میبینی چقدر ساده و همزمان سه پورت با برنامه های مختلف اجرا میشه البته زیاد برنامه ننوشتم فقط برای این که بفهمی میشه از تمام پورت ها همزمان برنامه های مختلف داد و مشکلی نداره ...امیدورام بدرد بخوره
http://[URL=http://8pic.ir/][IMG]http://8pic.ir/images/eus3kw976rrj6qgu89sx.rar[/IMG][/URL]

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
سلام اقای JAC

این هم برنامه ای که میخواستین همونطوری که دوباره خواسته بودین تغیرات انجام شد .برای کارکرد بهتر میکرو از کریستال خارجی 12 مگاهرتز یا 24 استفاده کنید که به پایه های 12 و13 میکرو ATMGA16 وصل میشه
ببینید همونطوری هست که میخواستید لطف تست بزنید ..در تستس که زدم خوب بود و مشکلی نداشت .
تقدیم به شما

مشاهده فایل‌پیوست s4e785e0w8zbq1qym5sb.rar

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jac

کاربر vip
vip
کاربر
2008-04-20
490
1,744
سلام اقای JAC

این هم برنامه ای که میخواستین همونطوری که دوباره خواسته بودین تغیرات انجام شد .برای کارکرد بهتر میکرو از کریستال خارجی 12 مگاهرتز یا 24 استفاده کنید که به پایه های 12 و13 میکرو ATMGA16 وصل میشه
ببینید همونطوری هست که میخواستید لطف تست بزنید ..در تستس که زدم خوب بود و مشکلی نداشت .

بازم ممنونم عالیه .اگه وضعیت خروجی قبل هم باشه عالی تره. من میخوام هر2 حالت خروجی رو داشته باشم.بیت 23 خالیه اگه ممکنه وضیعت حالت عادی صفر رو روی این بیت بذارید تا برنامه کامل کامل شه

CINAPA

VIP+ افتخاری
کاربر +vip پلاس
vip افتخاری
کاربر
2012-07-25
826
2,483
بازم ممنونم عالیه .اگه وضعیت خروجی قبل هم باشه عالی تره. من میخوام هر2 حالت خروجی رو داشته باشم.بیت 23 خالیه اگه ممکنه وضیعت حالت عادی صفر رو روی این بیت بذارید تا برنامه کامل کامل شه
منظورتونو نفهمیدم یه کم توضیح بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jump:

بالا